Nushu cum iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Nur hanımın genç olması beni biraz tereddüte düşürmüştü deneyim açısından ama tanıyınca ben de çok sevdim çok bilgili ve olumlu bir doktor.Benim için olumlu olması çok önemli doktorumun çünkü bazen kendi kuruntularımdan geceleri uykularım kaçabiliyor.Senin geçmişini okudum.Hakikaten çok zor günler geçirmişsin ama inşallah bu denemen sana bütün yaşadığın olumsuzlukları unutturacak ve tedavin olumlu sonuçlanacak.Kendim için dua ederken emin olun hepiniz için de dua ediyorum.Burada tüp bebek yaptırıp da olumlu sonuç almış herkes benim için de bir umut ışığı oluyor ve çok mutlu oluyorum.
Bu arada çok enteresan bir durum var bizde ,nur hanımın istediği tetkikleri yaptırdık ve eşimin sperm testi öncekilere nazaran çok iyi çıktı ,nur hanım istersen aşılama da yapabiliriz ama şansın tüp bebeğin 4 te biri olur dedi.Bizde tek gözüken sorun eşimin sperm morfolojisi ve sayısıydı.Sayısı 30 milyon .Morfolojisi de 1 di.Şimdiki testte ise sayı 90 milyon çıkmış morfoloji ise yine 1.Kafam biraz karıştı acaba beklesek mi biraz daha.Ama biran önce de olsun istiyorum artık 1.5 senedir bekliyorum zaten.Bana fikir verebilirseniz sevinirim ...
Bu arada çok enteresan bir durum var bizde ,nur hanımın istediği tetkikleri yaptırdık ve eşimin sperm testi öncekilere nazaran çok iyi çıktı ,nur hanım istersen aşılama da yapabiliriz ama şansın tüp bebeğin 4 te biri olur dedi.Bizde tek gözüken sorun eşimin sperm morfolojisi ve sayısıydı.Sayısı 30 milyon .Morfolojisi de 1 di.Şimdiki testte ise sayı 90 milyon çıkmış morfoloji ise yine 1.Kafam biraz karıştı acaba beklesek mi biraz daha.Ama biran önce de olsun istiyorum artık 1.5 senedir bekliyorum zaten.Bana fikir verebilirseniz sevinirim ...