• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Selam,

tam anlamadim, ozaman neden tüp bebek yapilmasi gerekiyor sizde?? Pgd icin yapmamismiydiniz??
Kac tane yumurtan olustu? Benim toplamam cuma günü hayirli gün insallah hersey iyi olur..

bızım sorunumuz spermlerdekı kromozom bozuklugu bu nedenle 4 dusuk olmus .benım gebe kalma sorunum yok ama yıne de hemen kalamıyorum son dusugumden bu yana 2 sene gectı.
evet pgt ıle tup bebek deneyecektık ama suan 3- 4 yumurta var ama doktorun umutlu oldugu dıgerlerıne gore olması gereken buyuklukte olan tek yumurta bu yuzden pgt yapmayacaklar.

sen de kac yumurta olustu pgt yapılacak mı?
dedıgın gıbı ınsallh hayırlı olur ve emeklerının karsıgılını alırsın hepımız ınsallah...

Tam olarak kac yumurtam oldugunu bilmiyorum görünüste 14-15 ama 7-8 tanesi iyi büyüklükte.. Ama onlar döllencekmi onuda allah bilir ici bosda olabilir.. Ve pgd 5inci günde yapilmasi en iyisiymis 5inci güne kalirmi embryo onuda bilmiyoruz bakalim daha uzun yol var önümüzde..
Bizimde chromosom bozukluk var esimde...
Hayirlisi artik..
Sende yumurtalari kim toplicak??

Merhaba kızlar ben de yarım saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam çok heyecanlıyım.Seçgin beni de cuma sabahı çağırdılar yumurta toplamaya belki karşılaşırız ikimiz.

Valla kesin olmamakla beraber galiba toplamda 7-8 tane olacak
Sol tarafım biraz tembelmiş sadece 1 tane büyük var hepsi küçük,geri kalanlar da hepsi sağda.
ben de şimdi vurucam iğneyi,herhalde senden sonra beni alıcaklar ;))

Inci tanesi malesef özelden mesaj yazamiyorum 100tane yazim olmadigi icin.
2000euro normal fiat ama hepsini nakit ödersen 1900euro yapiyorlar..
selamlar..

Canım çok sağol. Taksit yapılıyor demekki, bu iyiymiş.
İnşaallah hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım çok sağol. Taksit yapılıyor demekki, bu iyiymiş.
İnşaallah hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin insallah hepimize..
Taksiti tam bilmiyorum, nakit ödedigimiz icin ama nakite 100 euro inerseler herhalde taksit yaparlar telde sor istersen aysegül hanima o ilgileniyor fiatlarla..

Bilmiyorum ki sormadım,ama nur hanım olabilir benim doktorum o.Gerçi hangisinin eli uğurlu gelecekse o yapsın hepsi iyi doktorlar sonuçta.7-8 benim gördüğüm var ama forumda okuduklarım moralimi bozuyor.Döllenme olmayabiliyor,içi boş çıkabiliyor.Allah hayırlısını versin.
Sana kaçta orada olmanı söylediler sabah?Ben 8 30 da ikinci katta olcam.

Ben saat 8de 2nci kata olmam gerekiyor.. Evet malesef bazileri bos ve bazileri döllenmiyor.. Ama bu sansi isi. Gecen sefer 9 yumurtam vardi 8i döllendi yani bazende iyi oluyor bakalim artik cumartesi söylerler...

Kızlar mesajlardan anladığım kadarıyla Semra Hanım çok iyi bir doktor ancak biraz mesafeli.
Bu zorlu süreçte insan doktorunun daha sıcak davranmasını istiyor.
Diğer doktorlara baktım, Hale Hanım, Aynur Hanım, Nur Hanım, Betül Hanım, Funda Hanım var.
Hangisini önerirsiniz hem ilgi hem başarı açısından?
Bayram sonrası randevu alıp gideceğiz nasip olursa ama doktor konusunda çok kararsızım :26:

Ben ilk görüşmemi forumdan etkilenerek nur hanımla yapmıştım ,zaten hangi doktoru seçtiğin çok da önemli değil çünkü son kararları kan değerleri ve ultrason sonuçlarına göre ekipçe veriyorlar.Ekibin başı da semra hanım.Yani zaten kararlarda son söz onun.(İlaç dozajı,transfer zamanı vb.)Nur hanımın izinli olduğu günlerde başka doktorlar da muayene etti ama Nur hanım bence hepsinden daha tatlı ve pozitif.Ben doktorumdan çok memnunum şimdilik umarım sonu da iyi olur.Senin de tedavim umarım çok rahat geçer ve inşallah ilkinde tutar.

Ben saat 8de 2nci kata olmam gerekiyor.. Evet malesef bazileri bos ve bazileri döllenmiyor.. Ama bu sansi isi. Gecen sefer 9 yumurtam vardi 8i döllendi yani bazende iyi oluyor bakalim artik cumartesi söylerler...

Belki karşılaşırız orada ,beni yarın da çağırdılar saat 9da kan vericem.Kendimi yıllar sonra tekrardan üniversite sınavına girecekmiş gibi hissediyorum,bakalım kaçta kaç çıkarıcam :1:

Kızlar mesajlardan anladığım kadarıyla Semra Hanım çok iyi bir doktor ancak biraz mesafeli.
Bu zorlu süreçte insan doktorunun daha sıcak davranmasını istiyor.
Diğer doktorlara baktım, Hale Hanım, Aynur Hanım, Nur Hanım, Betül Hanım, Funda Hanım var.
Hangisini önerirsiniz hem ilgi hem başarı açısından?
Bayram sonrası randevu alıp gideceğiz nasip olursa ama doktor konusunda çok kararsızım :26:

hale hanım hastaneden ayrılacakmış canım bilgin olsun.nur hanımı öneririm.

Tam olarak kac yumurtam oldugunu bilmiyorum görünüste 14-15 ama 7-8 tanesi iyi büyüklükte.. Ama onlar döllencekmi onuda allah bilir ici bosda olabilir.. Ve pgd 5inci günde yapilmasi en iyisiymis 5inci güne kalirmi embryo onuda bilmiyoruz bakalim daha uzun yol var önümüzde..
Bizimde chromosom bozukluk var esimde...
Hayirlisi artik..
Sende yumurtalari kim toplicak??

hayırlısı olsun canım ınsallah emeklerımız bosa cıkmaz kısmetten otesı yok ..Allah kolaylık versın sana da
benım toplama ıslemını mustafa acet yapacak.

Şule nasılsın muayeneye geldiğimizde tanışmıştık seninle yanına oturmuştum hatırladın mı?
,

ben de sana bakındım forumda belkı gorurum dıye oncekı mesajlarında kendını tarıf etmıstın anladım sen oldugunu:)) senın de cuma ımıs toplama ıslemı hadı hayırlısı.benım de bu sahab 8de hastanede olmam lazım kısmet bakalım.ınsallh guzel sonuclar almak dılegıyle...

Son düzenleme:
Back
X