Lareine bebeğinin hayırlı olmasını diliyorum .İnsan şu dünyada bir evladı başka ne için büyütür zahmet çeker ki ? inşaAllah senin evladında imanlı ve hayırlı olur.Ben de memorial hastanesine çok uzun yollardan gidiyorum daha doğrusu yeni başvurduk.On sekiz yıllık evliyiz ve hiç bir sorun gözükmüyor biz de mikroenjeksiyon yöntemine karar verdiler.Bana tavsiye edebileceğin özel gözlem ve deyeyimler varsa paylaşmanı rica edeceğim.Nelere dikkat etmem gerekiyor ? adetimin yirmi birinci günü lucrin kullanmaya başlayacağım. İstanbul da iki hafta kalmam gerekecek mesela transfer yapılınca arabaya binmek uzun yolculuk nasıl etkiler .Sevgiler
Hayırlı olsun inşallah ilk seferde tedavin başarılı olur,sanırım llk tedavin olacak.Duaların için çok teşekkür ediyorum.Ben kendi uyguladıklarımı paylaşayım seninle ama ilk tavsiyem şu olacak doktoruna güven ve herşeyi ona sormaktan çekinme.
Ben şahsen transfer sonrası hiç yatmadım ,o akşam dışarı yemeğe davetliydik oraya gittim ,hatta 6 gün sonrası araba yolculuğuyla tatile gittim,denize bile girdim.Hatta o tatil benim tedavinin bütün gerginliğini atmamı sağladı.Benim kısa protokol oldu,senin uzun olacak sanırım .10gün gonal f kullandıktan sonra yumurtalar toplandı ve sonrasında 5. Gün transfer oldu.
Hiç kendine stres yapma ,eğer allah korusun tutmazsa da sakın kendini suçlama ve yanlış bir şey mi yaptım
diye düşünme,allah yazdıysa olacak.
Stres yapma eşinin arkadaslarının ve ailenin destegi duygusal olarak çok önemli ,ben kimseden saklamadım tedavi gördüğümü,hormonlar biraz duygusal olarak sarsıyor insanı.yakınlarının destegini istemekten çekinme.
Transfer normal muayene gibi ,hic bir şey hissetmiyorsun,yumurta toplama sonrasında hafif sızlama ve agrı olabiliyor .1-2 gün dinlenmen gerekebilir.Başka sorun olursa memnuniyetle cevaplarım.