amin guzelim insallah
tedaviye tam olarak ne zaman başlıyorsun lavegue. lucrinle başlayacaksın sanırım...inşallah herşey yolunda gider su gibi akıp geçer tedavin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin guzelim insallah
tedaviye tam olarak ne zaman başlıyorsun lavegue. lucrinle başlayacaksın sanırım...inşallah herşey yolunda gider su gibi akıp geçer tedavin...
selam canım dün memorialı aradık murat beyin telefonunu verdiler dıştan takip için aradık kendisini fiyat konusunda fiyat sorduk fakat söylemedi bizi muayneden sonra gelin görüşürüz dedi. senin fiyat konusunda bilgin varmı ona göre ayarlamamız gerekiyor yardımcı olursan sevinirim
Kızlar merhaba,
Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.
Kısa protokol ve uzun protokol neye göre belirleniyor ve kaçar gün sürüyorlar?
merhaba kızlar zun zamandır giremedim kasımın 1de transferim oldu ve 10 kasım tahlil günüm memorialda transferimi semra hanım yaptı ve bir müjde daha 2 embryo transferi yapıldı sükürler olsun simdi umutla beklıyoruz
Selam canim
Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ins
Uzun protokol eger yumurtalilarinda sorun yoksa dok zun protokolu önerir.Yasin gencse eger onceden deneyimin varsa ona göre bakilip dr karari verir.
Bazi arkadaslarda fazla yumurta uretir ve ohs olur dr durumuna göre tedavi plani cizer uzun protokol adetin 21. gunu baslayip yumurtalar baskilanir ikinci adetinin 2. gunude hormon ignelerine baslanir yaklasik 4 haftaya yakin surer tabiki genede sana bagli
Kisa protokolde adetin 2 gunu baslarsin ignelere yumurtalrin durumuna gore catlatma ignesi (OPU YUM TOPLAMA ISLEMI TRANSFER 2 hafta surer)en heyacanlisi ise o 12 gunu beklemek yokmu en zoru o canim RABBIM O GUZEL HABERLERI ALMAYI NASIP ETSIN INS herdaim duamdasiniz hakkinizda hayirlisi olsun AMINNN sevgiler![]()
merhaba kızlar zun zamandır giremedim kasımın 1de transferim oldu ve 10 kasım tahlil günüm memorialda transferimi semra hanım yaptı ve bir müjde daha 2 embryo transferi yapıldı sükürler olsun simdi umutla beklıyoruz
Hayırlı olsun :)
İnşaallah güzel haberler alırsın.
Bu kaçıncı denemendi, 2 embriyo transferi nasıl yapıldı?
selam canım dün memorialı aradık murat beyin telefonunu verdiler dıştan takip için aradık kendisini fiyat konusunda fiyat sorduk fakat söylemedi bizi muayneden sonra gelin görüşürüz dedi. senin fiyat konusunda bilgin varmı ona göre ayarlamamız gerekiyor yardımcı olursan sevinirim
lareine nasıl gidiyor gebelik iyisin inşallah... kalp atışlarını duydunuzmu canım?
ilk denememdi ve yasım 23 cok istedim doktora resmen yalvardım saolsunlar kırmadılar aglamayana meme yok hesabı ama yasal olarak tek embryo gösteriyorlar ama 2 tane canım
Bebişler de ben de iyiyiz allaha şükür,ikili testleri yapıldı her şey yolunda gözüküyor.
Senin nasıl gidiyor?
Bebişler de ben de iyiyiz allaha şükür,ikili testleri yapıldı her şey yolunda gözüküyor.
Senin nasıl gidiyor?
ilk denememdi ve yasım 23 cok istedim doktora resmen yalvardım saolsunlar kırmadılar aglamayana meme yok hesabı ama yasal olarak tek embryo gösteriyorlar ama 2 tane canım
ayy maşallah ikizlerinmi olacak canım çok sevindim ya bende ikizlerim olmasını çok istiyorum.. zorlukları çok olsa da çifte mutluluk bence... senin ilk denemen diye biliyorum iki embriyomu transfer edildi yoksa bölünmemi oldu... Rabbim nazarlardan korusun![]()