• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

selam canım dün memorialı aradık murat beyin telefonunu verdiler dıştan takip için aradık kendisini fiyat konusunda fiyat sorduk fakat söylemedi bizi muayneden sonra gelin görüşürüz dedi. senin fiyat konusunda bilgin varmı ona göre ayarlamamız gerekiyor yardımcı olursan sevinirim

selam canım dün memorialı aradık murat beyin telefonunu verdiler dıştan takip için aradık kendisini fiyat konusunda fiyat sorduk fakat söylemedi bizi muayneden sonra gelin görüşürüz dedi. senin fiyat konusunda bilgin varmı ona göre ayarlamamız gerekiyor yardımcı olursan sevinirim

merhaba canım ,

bana dedikleri 2 muayene ucreti alıyorlarmıs. o da 400 tl imis.
kan tetkiklerini de sen kendin dışarıdan yaptırıyormussun.

Kızlar merhaba,
Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.
Kısa protokol ve uzun protokol neye göre belirleniyor ve kaçar gün sürüyorlar?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum.
Kısa protokol ve uzun protokol neye göre belirleniyor ve kaçar gün sürüyorlar?

Selam canim
Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ins
Uzun protokol eger yumurtalilarinda sorun yoksa dok zun protokolu önerir.Yasin gencse eger onceden deneyimin varsa ona göre bakilip dr karari verir.
Bazi arkadaslarda fazla yumurta uretir ve ohs olur dr durumuna göre tedavi plani cizer uzun protokol adetin 21. gunu baslayip yumurtalar baskilanir ikinci adetinin 2. gunude hormon ignelerine baslanir yaklasik 4 haftaya yakin surer tabiki genede sana bagli
Kisa protokolde adetin 2 gunu baslarsin ignelere yumurtalrin durumuna gore catlatma ignesi (OPU YUM TOPLAMA ISLEMI TRANSFER 2 hafta surer)en heyacanlisi ise o 12 gunu beklemek yokmu en zoru o canim RABBIM O GUZEL HABERLERI ALMAYI NASIP ETSIN INS herdaim duamdasiniz hakkinizda hayirlisi olsun AMINNN sevgiler:16:

merhaba kızlar zun zamandır giremedim kasımın 1de transferim oldu ve 10 kasım tahlil günüm memorialda transferimi semra hanım yaptı ve bir müjde daha 2 embryo transferi yapıldı sükürler olsun simdi umutla beklıyoruz

merhaba kızlar zun zamandır giremedim kasımın 1de transferim oldu ve 10 kasım tahlil günüm memorialda transferimi semra hanım yaptı ve bir müjde daha 2 embryo transferi yapıldı sükürler olsun simdi umutla beklıyoruz

Hayirli olsun canim ins olumlu sonuc airsin papatyalarin sana sImsikI tutunsunlar bol bol su ic kendini dinleme hakkinda hayirlisi olsun ins AMINNNN:49::emir_bebek:

Selam canim
Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ins
Uzun protokol eger yumurtalilarinda sorun yoksa dok zun protokolu önerir.Yasin gencse eger onceden deneyimin varsa ona göre bakilip dr karari verir.
Bazi arkadaslarda fazla yumurta uretir ve ohs olur dr durumuna göre tedavi plani cizer uzun protokol adetin 21. gunu baslayip yumurtalar baskilanir ikinci adetinin 2. gunude hormon ignelerine baslanir yaklasik 4 haftaya yakin surer tabiki genede sana bagli
Kisa protokolde adetin 2 gunu baslarsin ignelere yumurtalrin durumuna gore catlatma ignesi (OPU YUM TOPLAMA ISLEMI TRANSFER 2 hafta surer)en heyacanlisi ise o 12 gunu beklemek yokmu en zoru o canim RABBIM O GUZEL HABERLERI ALMAYI NASIP ETSIN INS herdaim duamdasiniz hakkinizda hayirlisi olsun AMINNN sevgiler:16:

Çok çok teşekkür ederim :)
Amin inşaallah.
Yaşım genç ve ilk denemem olacak.
Bir an önce başlamak istiyorum.
İnşaallah meleğime kavuşurum, inşaallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz.

Hayırlı olsun :)
İnşaallah güzel haberler alırsın.
Bu kaçıncı denemendi, 2 embriyo transferi nasıl yapıldı?

Hayırlı olsun :)
İnşaallah güzel haberler alırsın.
Bu kaçıncı denemendi, 2 embriyo transferi nasıl yapıldı?

ilk denememdi ve yasım 23 cok istedim doktora resmen yalvardım saolsunlar kırmadılar aglamayana meme yok hesabı ama yasal olarak tek embryo gösteriyorlar ama 2 tane canım

Canım izmirden memoriale giden ben varım, iki tedavim de Murat bey yaptı takibimi, malEsef gebelik olmadı.umarım sizler başarılı olursunuz . Sormak istedikleriniz olursa sece seve yardımcı olurum

merhaba bayanlar bişey soracam bu memorial antalyada olan mı bende tüp bebek yaptırabilirim ama daha önce miyom amelyatı olmam lazımmış ameliyata nerde olacağına kara vermedim antalyada vitale hastanesine gittim bu hastane hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen cevap iyi akşamlar

ilk denememdi ve yasım 23 cok istedim doktora resmen yalvardım saolsunlar kırmadılar aglamayana meme yok hesabı ama yasal olarak tek embryo gösteriyorlar ama 2 tane canım

Tekrardan hayırlı olsun canım :)
İkiz istiyorsun sanırım.
Yaşın da çok gençmiş.
Doktorların bunu kabul etmesi zor olmuştur.
Ben de istiyorum ama ikiz olursa yavrularıma yetebilir miyim diye de korkmuyor değilim.
Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.

Bebişler de ben de iyiyiz allaha şükür,ikili testleri yapıldı her şey yolunda gözüküyor.
Senin nasıl gidiyor?

ayy maşallah ikizlerinmi olacak canım çok sevindim ya bende ikizlerim olmasını çok istiyorum.. zorlukları çok olsa da çifte mutluluk bence... senin ilk denemen diye biliyorum iki embriyomu transfer edildi yoksa bölünmemi oldu... Rabbim nazarlardan korusun :nazar::nazar:

inşallah güzel haberler verirsin canım ayın 10 unu sabırsızlıkla bekliyorum... kaçıncı gün embriyosuydu..

ayy maşallah ikizlerinmi olacak canım çok sevindim ya bende ikizlerim olmasını çok istiyorum.. zorlukları çok olsa da çifte mutluluk bence... senin ilk denemen diye biliyorum iki embriyomu transfer edildi yoksa bölünmemi oldu... Rabbim nazarlardan korusun :nazar::nazar:

Sadece iki tane embriyo 5.güne kaldığı için iki kondu,çünkü tek embriyo dondurulmazdı da imha edilecekti.Kısmetimizde ikiz varmış .Her gün dua ediyorum allah inşallah isteyen herkese versin.Senin de inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırız.

Back
X