- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim cevapladığınız için bebek istiyorum ve inci tanesi,yarın için randevu aldım hayırlısı diyelim.
teşekkür ederim canım hala düşünüyorum devlette bir negatif aşılamam var sorunumuz sperm saysı azlığı tekrar aşılama yapmak istemiyorum oyzden deli gibi araştırıyorum zaten aşılama sonrası hafif ohss bile oldum tekrar okadar hormonu şansı çok az olan bişey için yüklemek istemiyorum vücuduma Allah hepimizin yardımcısı olsun sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah
Inci-tanesi
Silgi:))
sizlerden haber bekliyoruz..
bh2006 sen ve kuzucuklarin nasil?kalp atisi icin ne zaman gideceksiniz?
sblkmbsr hayirlisi olsun..Asilama da sans cok az.Yuklenen hormonlar,verilen paralar cabasi..
Ben 2 asilama sonrasi tup bebege basladim.Tedaviler cok farkli.imkanin varsa asilamalarla ugrasma mikroya basla derim.Yasin kac.
Merhaba kızlar, herkes iyidir umarım. Cumartesi hastaneye gittim ve bu ay başlama kararı aldık. İnşaallah hayırlı olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım canım çok sevindim merakla bekliordum sonucu.hadi bakalım hayırlısı inşallah.allah yardımcın olsun arkadaşım.dualarım seninle.tarih belli mi bu arada?![]()
Sağolasın canım. Bir gecikme olmazsa ayın 20si gibi. Var biraz :)
ayyy hadi bakalım az kalmış.sıkma sakın canını hiçbirşeye.kafan rahat olsun.önce allaha sonra nur hanıma emanetsin.hayırlısı olsun arkadaşım.yüzün gülerek bitir inşallah tedavini.ne zaman yardım istersen ben burdayım biliyosun zaten.benim fındıklar iyi.aslında ikiz mi hala belli değil.birinin kalp atışını duyduk diğeri hakkında bir yorum yapamadı doktor.bakalım önümüzdeki hafta gidicez yine sağlıklı sıhhatli olcaksa allah nasip etsin.bekliycez bakalım.herşey bitiyo da bu beklemeler bitmiyo valla:))))allahta bitirmesin:)))
Allah razı olsun canım. Nur Hanım sağolsun çok moral veriyor. Bu kez iyi olacak inşaallah...
Daha çok minikler annesi :) Haftaya diğerininkini de duyarsınız inşaallah. Hayırla, sağlıkla gelirler umarım.
hergun yapılan testler bu fıyata dahıl bende memorıal sıslıde yaptırdım ocak ayında ekstradan 1 lıra vermedım canım.ilaclarda 1.500 tl felan tutuyor.sımdı oglum 3 ayını bıtırdı.....selam kızlar,
telefonla bilgi aldım ama tam anlayamadım tedavi ücretini 2000 eur+ilaçlar dendi burası tamam, hergün yapılan e2 testide sanırım bu fiyatın içinde ama başlarken yapılan hormon testleri ve muayene ücreti ayrı mı ??
hergun yapılan testler bu fıyata dahıl bende memorıal sıslıde yaptırdım ocak ayında ekstradan 1 lıra vermedım canım.ilaclarda 1.500 tl felan tutuyor.sımdı oglum 3 ayını bıtırdı.....![]()
hergun yapılan testler bu fıyata dahıl bende memorıal sıslıde yaptırdım ocak ayında ekstradan 1 lıra vermedım canım.ilaclarda 1.500 tl felan tutuyor.sımdı oglum 3 ayını bıtırdı.....![]()
maşallah nazar değmesin oğluşuna canım
bana mail attılar fiyat için orda ilk labaratuar tetkikleri hariç demişler , bunun içinde sperm testi hariç onu anladım ama şu ilk hani kan testleri yapıyolarya ilaca başlamadan önce onlar dahil mi hariçmi onu anlayamamıştım.
teşekkürler canım
canımm bugün gittim duydum kalpa atışlarını biri çok ama çok net diğeri biraz zayıf dedi doktor tam alamadı kalp atışlarını önümüzdeki hafta tekrar gidicez hayırlısı neyse öyle olsun allahım birinin kalp atışını duyurdu ya bana daha ne isterim.diğeri de inşallah gelişir sağlıklı sıhhatli.çok mutluyum çokkk:)))))
memorialde tedavi görenler, daha doğrusu il dışından gelip kalacak yeri olmayanlar nerelerde ne kadara kalıyosunuz, bu konuda bilgi verirmisiniz.
memorialde tedavi görenler, daha doğrusu il dışından gelip kalacak yeri olmayanlar nerelerde ne kadara kalıyosunuz, bu konuda bilgi verirmisiniz.
Cok sevindim.Ikiz gebelikte 1 bebek geriden gelebiliyor.Endiselenme cok net olmasa da atislar duyulmus.Haftaya daha net belli olur.Saglikla buyusunler..
maşallah nazar değmesin oğluşuna canım
bana mail attılar fiyat için orda ilk labaratuar tetkikleri hariç demişler , bunun içinde sperm testi hariç onu anladım ama şu ilk hani kan testleri yapıyolarya ilaca başlamadan önce onlar dahil mi hariçmi onu anlayamamıştım.
teşekkürler canım