- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
kızlar ben geldim,desteğiniz için öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun.sabah 11 de randevum vardı.randevu saatim gelmeden erkenden aldılar içeri.bekleme stresini yaşamadım çok şükür.muayenemi oldum.doktorum bir sorun yok başlayabiliriz dedi.odada birde prof vardı.seminer içiin gelmiş.beraber muayene ettiler.
umtege,canım inan başka hiç bir yere sormadım dediğin yere doğruca gidip aldım ilaçları.2.500 den 1700 e düştü.isterseniz soruşturun bundan ucuza alamazsınız dediler. bende bir arkadaşımın tavsiyesi ile geldim zaten dedim.karadenizli çıktı sahibi.kan çekti tabi :))elinizde kalanı verdiğim fiyattan geri alıcam diyince 5 kutuyu almış eşim. pinpiriklidir doktor yazmış alalım işte diyor.
bişeye takıldım ama hemşireler ilacın havasını almadan yapın dedi.prospektüste havasını alın diyor.neyse çaylak sorularımla sizi bunaltmayayım.
perşembe günü tekrar çağıracaklarmış umutegecim inşallah saatlerimiz uyar.
kekyiyelim,Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.çok doğru söylüyorsun ama okuduğumuz herşeyden etkileniyoruz canım.dualarını eksik etme .sende pardonsizde Allaha emanet olun.
Mercancım hadi hayırlı olsun diyelim. İnş herşey yolunda gider, ilk önce transfer gününde sonra test gününde şenlenir burası
1700'e neler aldın? Sadece geliştirici iğneler mi yoksa diğerleri de var mı içinde? Merak ettim yazıver bana bir
Havaya takılma çok. Hava konusu baskılayıcı ve çatlatma iğnelerinde çok önemli. Geliştiricilerde havasını aldığım da oldu almadığım da.
Öpüyorum seni