• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

selam kizlar
yurt disinda yasiyoruz ve tedavi icin turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz ve ben tup bebek merkezi arastiriyorum memoriali onerirmisiniz

Merhaba hayal.
Ben kendi adıma öneririm.

kızlar birşey sorucam biz yarın merkezde yaptırıcaz kan testini hemen bekletip veriyorlar mı yoksa eve gönderi telefonlamı haber veriyorlar
eğer telle haber vereceklerse ben hemen yapıp sonucu veren yerde yaptırıp giderimmm

Canım yaklaşık 3 saat bekliyorsun.

10. günde belli oluyosa bende yarın yaptırayım :)))))))

canım onları verdiği tarihten önce yaptırmanı tavsiye etmem
test tarihini transfer gününe göre belirliyorlar sanırım benimki 4.gün embriyosuydu o yüzden 10 gün dediler senin ki 3.günse eğer 12.günü beklemeni tavsiya ederim

umutege,canım dualarım seninle.Allahımın izniyle halay çektireceksin bize.Allahım yardımcın olsun sonucu beklerken zaman çabucak geçsin
:16:

slm arkadaşlar nasılsınız. yine heyecanla test sonuçlarını bekliyoruz umutege ve mercan sonuçlarınızı bende bekliyorum. Dualarım sizlerle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allah razı olsun hepinizdennn önce allhın sonrada sizlerin dualrı saesinde
allah hepinize nasip etsin inşallahhhhhh

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Nasıl sevindim anlatamam :16:
Allah'ım tamamına erdirsin inş.
Çok mutlu oldum çok.
Çok şükür dualarımız kabul oldu...
Değerin kaç çıktı?
Anlatsana neler yaptığını.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canııımmmmmmmmmmm çooookkkkkk mutlu olduk çokkkkk.Allahım tamamına erdirsin.Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.haydin halaya kızlar tutun ucundan:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:azıcıkta yandan yandan:66::66::66::66::66::66::66:

kızlar benim test tarihim 2 ağustos.inşallah bende müjde veririm size.:16:

Nasıl sevindim anlatamam :16:
Allah'ım tamamına erdirsin inş.
Çok mutlu oldum çok.
Çok şükür dualarımız kabul oldu...
Değerin kaç çıktı?
Anlatsana neler yaptığını.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım darısı başına inşallah
değerim 160 çıktı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hep diyorum önce allahın sonrada sizlerin dualrı sayesinde allah da sizleri güldürsün inşallahhhh
benimde dualrım sizinleee çok seviyorum sizi:38::38::38::38::38::38:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canııımmmmmmmmmmm çooookkkkkk mutlu olduk çokkkkk.Allahım tamamına erdirsin.Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.haydin halaya kızlar tutun ucundan:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:azıcıkta yandan yandan:66::66::66::66::66::66::66:

kızlar benim test tarihim 2 ağustos.inşallah bende müjde veririm size.:16:

allah razı olsun canım seninde 4 gün sonra güzel haberlerini alıcaz inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah tamamına erdirsin,saglıkla kucagına alırsın inşallah...darısı bizim başımıza;)))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah allah hepinize nasip etsin
bu topiklerdeki herkesin duasını almanın çok güzel olduğunu düşünüyorumm aynı dertten insanlar olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruz beraber üzülüp beraber seviniyoruz
hepiniz için dua ediyorummmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:gelsin inşallah bebeklerinizzzzzz

Back
X