• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Aralıkta başlayacaksan kasımda ön görüşmeye gitmeni tavsiye ederim. Ön görüşme ücretsiz oluyor. Tedavi öncesi doktorunu tanımanda, hastaneyi görmende fayda var canım. O zaman tahlil listesini de alırsın rahat rahat yaptırırsın. Tatlı heyecan bunlar :)

evet senin dediğin gibi yapmak en iyisi evet hemde nasıl tatlı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh

huliiii tbrıklerrr cnmmm ne güzel yavrucun süpriz yapmış sana allah yavrunu sana bağışlasın yerınde büyüsün inşallah

bi görseydi iyi olurdu belki.

dayanamazsam gıderım artık ben bırde ben ole cok pınpırıklı bır ınsanım herseyde panık yapıyorum o yuzden cok cıddı olmadan gıttmıyorum.korkmuyorumda dogsa bıle 41 gunum var bırde akcıger gelıstırıcı ıgne felan yapıldı.kuvoze bıle koymayabılırlermıs o yuzden rahatım.senın nasıl gıdıyor..

dayanamazsam gıderım artık ben bırde ben ole cok pınpırıklı bır ınsanım herseyde panık yapıyorum o yuzden cok cıddı olmadan gıttmıyorum.korkmuyorumda dogsa bıle 41 gunum var bırde akcıger gelıstırıcı ıgne felan yapıldı.kuvoze bıle koymayabılırlermıs o yuzden rahatım.senın nasıl gıdıyor..

tamam canım dikkat et kendine.bana da verdi doktor ciğer geliştirici iğne.erken doğum olursa diye.önümüzdeki hafta vurulcam bende sen kaçıncı hafta vuruldun?

tamam canım dikkat et kendine.bana da verdi doktor ciğer geliştirici iğne.erken doğum olursa diye.önümüzdeki hafta vurulcam bende sen kaçıncı hafta vuruldun?

28 haftaydı sanırım.yaptırdıgımda.benım gelısım gerılıgı varıdı.o yuzden.ama sımdı anlasıldı yapısal olarakmıs.yanı yapısı kucuk.saglıgı cok sukur ıyı.nur hnm a gıtmesem ıcım bu kadar rahat olmazdım..:nazar:

28 haftaydı sanırım.yaptırdıgımda.benım gelısım gerılıgı varıdı.o yuzden.ama sımdı anlasıldı yapısal olarakmıs.yanı yapısı kucuk.saglıgı cok sukur ıyı.nur hnm a gıtmesem ıcım bu kadar rahat olmazdım..:nazar:

bana doktorum gelişim geriliğinden falan bahsetmedi.ben erken doğum olucak diye korkuyorum dedim o da bana o zaman akciğerlerini geliştiren bi iğne verelim erken doğsa bile kvezde kalmaz bu ine sayesinde dedi.bende biraz tereddüttü kaldım o yüzden sana bi sorayım dedim.yani risk yoksa niye vuruluyorum anlayamadım ama...

bana doktorum gelişim geriliğinden falan bahsetmedi.ben erken doğum olucak diye korkuyorum dedim o da bana o zaman akciğerlerini geliştiren bi iğne verelim erken doğsa bile kvezde kalmaz bu ine sayesinde dedi.bende biraz tereddüttü kaldım o yüzden sana bi sorayım dedim.yani risk yoksa niye vuruluyorum anlayamadım ama...

endişe etme, senin haftalarında önlem amaçlı da vuruluyor o iğneler..

bana da vulrumuştu ama ben, enfeksiyondan kaynaklı hast da yatmıştım,orta şiddetli ritmik sancılarım vardı. önlem amaçlı vurukdru

endişe etme, senin haftalarında önlem amaçlı da vuruluyor o iğneler..

bana da vulrumuştu ama ben, enfeksiyondan kaynaklı hast da yatmıştım,orta şiddetli ritmik sancılarım vardı. önlem amaçlı vurukdru

sağol canım inşallah öyledir.önümüzdeki hafta kontrole gittiğimde yeniden sorucam bakalım.

tamam ıste suan benımde gerılık felan yok ama nur hnm onlem olarak yaptırıyorum ben zaten dedı.bende tamam dedım.gıttım yaptırdım.bı zararı yok sonucta.

Back
X