hadı hakkımızda hayırlı canımcım dr un kımdı :))
doktorum nur hanım canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı hakkımızda hayırlı canımcım dr un kımdı :))
doktorum nur hanım canım..
merhabalar öncelikle tedavin hayırlı olsun inşlh pozitif sonuç alırsın arkadaşım...bende haftaya ön görüşme için gideceğim memoriale.sen görüşmüşsün nasıl memnun kaldın mı?ilk izlenimin ne oldu?nur hanımdan randevu aldım bende... bizde 1 sene vitaminlere tüp bebek parası verdik bide üstüne ameliyat oldu eşim yok yere
şimdi farkettim senin zaten pozitif olmuş ay çok sevindim
sağol cnım senınde tedavın hayırlı olsun ben pozitifi görmedımj henüz allahmı söylettı... yarın akşam çatlatma iğnemi vurunacağım inşallah artık allah nasip ederse anne adayı olurum etmezsede denemeye devam... ben hastane olarak memnun kaldım tek bugun bi sorun yaşadım nırmalde hergün arayıp hanngı iğneyı kaç doz vuracağını söylüyorlar bugun bıraz geç araddılar saat 5 te aradı hemşire ekten bi iğne daha söyledi bugun bunuda vurunacaksınız dedı tmm dedım aramadığım eczane kalmadı kımsede bu iğne yok ecza depolarını aqradım kapanmıs en son hastaneyı aradım ben bulamadım iğneyı dedım hemsıre illa bulacaksın kızdım nerden bullım bulacağım yeri söyle gidim alım dedım saat 5 olmus arıyorsunuz depolarda kapanmıs dedım kızda doktoru arım bı dedı neyse eş değer başka bi iğne ile değiştirdilerde memorial yanındakı ateş eczanesınden gittim aldım iğneyi...
arkadaşlar ben de 4. denemem için memorıal şişli den 18 eylüle randevu aldım inşallah bu sefer son olur allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh![]()
inşlh canım hayırlı olsun tedavin inşlh bu sefer pozitifi görürsün...
inşlh canım hayırlı olsun tedavin inşlh bu sefer pozitifi görürsün...
arkadaşlar ben de 4. denemem için memorıal şişli den 18 eylüle randevu aldım inşallah bu sefer son olur allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh![]()
Kızlar bugun saat 4 de dogum yaptım kızım 1900 cokta ıyı emıyoda kuvozde degıl 34+2 de dogdu melegım
inşlh canım pozitifi görürsün hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.bende eylülün sonunda adet olcam.ama benim adetim yoğun oluyor.3.gün gitsem sorun olur mu ki muayene nasıl edilecek adetliyken hiç o şekilde muayene olmadım.birde canım ben işten izin almayacağım bu yapılan iğneler günde kaç kere oluyor ve saat kaç gibi vuruyorsun.çalışma saatlerime denk gelirse ne yaparım bilmiyorum.
cnm 3 günü gitsen bişi olmuyor bende 3. günü başladım ama adetin yoğun olsada yapacak bişi yok zaten 2 dklık bi olay uzun sürmüyor muyane.. iğnelerde akşam 7-8 gibi vurunursun işten daha geç çıkıyorsan doktora sorarsın 9-10 gibi vursam olurmu dersin
Tedavin hayırlı olsun canım. Benimde 4.denemem ve tedavim bitmek üzere memorialde. inşallah pozitifle atlatırsın
Kızlar bugun saat 4 de dogum yaptım kızım 1900 cokta ıyı emıyoda kuvozde degıl 34+2 de dogdu melegım
12 Eylul transfer tarihi 2 deneyeceğim ins bu sefer Allah kısmet eder bana (bize ) anneliği allah herkesın yardımcısı olsun :26:
merhaba arkadaşlar, benimde yarın sabah yumurta toplama işlemim var..doktorum nur hanım'dı, yarın toplamayı funda hanım yapacak..dualarınızı bekliyorum..
]aminnn inşallah..belkide karşılaşırız evet:)) biizm en erken salı en geç perşembe olacak transferimiz ..11 ve 13 ü oluyor sanırım...
moralim çok bozuk kader arkadaşlarım, eşimin doktoruna gittik bugün test verdi eşim sayı aynı yine hareketsizlik artmış.spermlerin yüzde sekseni hareketsiz.bir sene bizi oyaladı.sırf komisyon almak için anlaşmalı eczanesine yolladı bizi hep ilaçlara bir tüp bebek parası verdik bide gereksiz bir varikosel ameliyatı...bugünde geçmiş karşımıza tüp bebek yaptırın diyo.sakın bahçelievler medicanaya gitmeyin.işleri güçleri para.bide orda tüp bebek yaptırın demezmi.offff offf bizim bukadar hareketsizlik varken tüp bebek tutar mı ki hiç umudum yok.bir ay sonra bu moralle tedaviye nasıl başlayacağım bilmiyorum.bir senemiz boşa gitti ya.
morlainiz bozmayın. lazım olan tek sperm tek yumurta .. memorialda ımsı ile en sağlıkları seçiyorlar zaten, umarım pozitif sonucu görürsünüz..
iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..bu sabah yumurtalarım toplandı..ağrısız, korkulacak hiç bir şey olmayan bir işlemdi zaten anestezi altında olduğu için hiç birşey hissetmedim..çıktığımda kasıklarımda ağrı vardı ve biraz midem bulandı çıkardım..ağrı için ağrı kesici iğne yapıldı ve şimdi çok iyiyim..9 tane yumurtam toplanmış bakalım kaç tanesi işlem görecek ve döllenecek.yarın haber alıcaz inşallah..bu arada toplamayı müstecep bey yaptı..herkese kolaylıklar diliyorum..doğum yapacak arkadaşa özelliklede :)
yumoşlar güzel güzel embriyo olsun, anneciklerine tutunsunlar :)
inşlh tedanizi olumlu sonuçlanır, güzel haberlerinizi alırız :)
maşalah maşalh kuzuna :) allah analaı babalı büyütmek nasip etsin..küvöe gerek kalmamaış ya, gerisi çabuk toparlanır. az kiloda doğanlar çok çabuk toplıyorlar
arkadaşlar, cuma günü kontrole gittiğimde doktor adenomiyozisim olduğunu söyledi. Böyle durumla karşılaşıpta hamile kalan varmı? Yarın yumurta toplama yapılacak ama moralim çok bozuk.
hiç bir fiktim yok mlsf. ilk defa duyuyorum:26:
inşlh pozitif sonucu görürüsünüz. yolunuz açık olsun
allah yardımcınız olsun :)
]
morlainiz bozmayın. lazım olan tek sperm tek yumurta .. memorialda ımsı ile en sağlıkları seçiyorlar zaten, umarım pozitif sonucu görürsünüz..
yumoşlar güzel güzel embriyo olsun, anneciklerine tutunsunlar :)
inşlh tedanizi olumlu sonuçlanır, güzel haberlerinizi alırız :)
maşalah maşalh kuzuna :) allah analaı babalı büyütmek nasip etsin..küvöe gerek kalmamaış ya, gerisi çabuk toparlanır. az kiloda doğanlar çok çabuk toplıyorlar
hiç bir fiktim yok mlsf. ilk defa duyuyorum:26:
aminnnnnnnnnn inşallahhh canım ağzına sağlık
sağol canım bende günde 3 kere falan vuruluyor sanıyorum.akşamları ise tamam o saatte evde olurum.işten izin almayacağım için stresliyim opu günü alcam birde transfer de 3gün rapor alırım dedim tabi o aşamalara gelebilirsem inşlh gelirim...
aminn canım inşallah sen de hamile kalır ve hayırlısıyla doğurursun memnun musun memorıalden ben ataşehir memorıalde yaptırdım diğerlerini şimdi şişliye başlıcam inşallahh:18: