• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar kabız olmamak için ne yapıyorsunuz şurup haricinde ve belirtiler kaçıncı gün başlıyor acaba deneyimli arkadaşlar yardımcı olabılır mı

doktorumun bana önerdiği ve gerçekten etkili bir yöntem akşamdan 1 bardak suyun içine 4 5 tane kuru kayısı 2 tane cevizi ıslat sabaha kadar beklesin sabah aç karnına bir iki damla limon sık suyuyla birlikte bütün malzemleri hüplet:))) faydasını hemen göreceksin hadi bakalım kolay gelsin:1:

doktorumun bana önerdiği ve gerçekten etkili bir yöntem akşamdan 1 bardak suyun içine 4 5 tane kuru kayısı 2 tane cevizi ıslat sabaha kadar beklesin sabah aç karnına bir iki damla limon sık suyuyla birlikte bütün malzemleri hüplet:))) faydasını hemen göreceksin hadi bakalım kolay gelsin:1:

hemen yapacağım canım çok sağol eyşancım :)

kızlar gunaydın.kızı uyutup geldım .hepınıze dua edıyorum tedavıdekılere allah yuzunuyu kara cıkarmasın.hamıle olanlarda hepınız bıran once saglıkla alın evlatlarınızı kucagınıza.ben kızıma her baktıgımda aglıyorum.:emir_bebe k::nazar:

allah kızına sağlık uzun ömür wersin tuğçecim. duaların için sağol allah senın duanı ka
bul etmış bebeğine kawuşmuşsun darısı bizim başımıza :)

kızlar gunaydın.kızı uyutup geldım .hepınıze dua edıyorum tedavıdekılere allah yuzunuyu kara cıkarmasın.hamıle olanlarda hepınız bıran once saglıkla alın evlatlarınızı kucagınıza.ben kızıma her baktıgımda aglıyorum.:emir_bebek:::nazar::

tuğçecim kızınz da sana da maşallah.inşallah bizlerde sağlıkla alırız evlatlarımıı kucağımıza.bunlar seviç gözyaşları öp güzel kızını bizim için canım:nazar::nazar::nazar:

canancım 24 eylül test tarihim.Hakkımızda hayırlısı artık. 2 embriyo transferi yapıldı. senin ne zaman haıyrlısıyla sonuç tarihin?

benim dondurulmuşlarla oldu.benım test senden önce canım inş müjdeyi werırım 21 eylül inş bu sefer rabbim bizede kısmet eder. hangi dr transfer etti yasemincim

slm kızlar inşallah hepimiz günümüz geldıgınde bi sevinçle buraya gelip hamileyimmmmmmmmmmmmmm diye yazarız günler nasıl gececek bilmıyorum ben daha bugunden sabısızlanmaya başladım :))) birde bişi soracağım transferden sonra yüz üstü yatmamaya özen gösterdınızmı ?

slm kızlar inşallah hepimiz günümüz geldıgınde bi sevinçle buraya gelip hamileyimmmmmmmmmmmmmm diye yazarız günler nasıl gececek bilmıyorum ben daha bugunden sabısızlanmaya başladım :))) birde bişi soracağım transferden sonra yüz üstü yatmamaya özen gösterdınızmı ?

hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun meleğin sana
dikkat et canım hareketlerine ani hareketler yapmamaya çalış
uzanma bir şeyi alırken yerede eğilme
ve tabi yüz üztü yatmamaya çalış

canım haklısın her bünyenin farklı olacağını tahmin ediyorum, aşağı yukarı 10. günde sanırım. ama işte şimdi bekleyip görmek mi mantıklı ertelemek mi.... son dakikaya kadar stresle beklemek de istemiyorum , ay sonunu bekleyip göreceğiz :18:

canım benımde 12. gun olmuştu sanırım. inş denk gelirde eşin o gun yanında olur. senınde ertelemene gerek kalmaz.

onumuzdeki ay rahim filmi çektirip memorialda tüp bebek yaptırmaya karar verdım kızlar. yalnız annemın bı arkadası orada bı kadın dogum uzmanına sormus arkadasıymıs tup bebek burda cok ıyı ama bayagı bı msraflı olur onlara demıs
benım anlayamadıgım hastaneyle oncelıklı olarak muhasebesıyle telefonda konustum 2000 euro + ılac dedıler pgt ıcın de genetıkcı karar verıyor 700 dolar fln dıye asagı yukarı dedıler.paket fıyat uyguluyorlar. ılacları da tanıdık bı eczacımız var ordan ındırımlı larak aldıgımızı dusunursek ya da hastaneden ındırım fln dıye ılaclarda okudum onu da yaptırırsak eger ek masraf nerede cıkıyor???
yumurta takıbı ,transferı ıslemınde ek olarak muayene ucretı oduyormuyuz? ya da o sırada yapılan hormon tahlıllerı cok pahalı tutuyor mu ..
sızlere soruyorum cunku ona gore bı butce hazırlamaya calısıyoruz esımle beraber..

biz genetik testi istanbul labaratuar da 200 liraya yaptırmıştık.zeynep kamil de de ücretsizmiş kızlardan öğrendiğime göre. diğer butun hormon testleride devlet hastanelerinde yapılıyor zaten. muayeneler kan testleri hep 2000 euro luk paketin içinde canım. bize de 2000 euro artı 1500 lira ilaçlar tutmuştu.

Allahın izni ile bugun 2. denememe başladım ben :) ayın 23 unde kontrolum var. herşey yolunda giderse 5 gun sonrasıda transfer. hadi bakalım Bismillah :)

Hayirli olsun..SIKI SIKI tutunsunlar annesine insallah..

Memorial dami ameliyat olacaksin?Bende olmustum (Semra hnm,Nur hnm,Mustafa bey girmisti) hemen arkasindan tup bebek denemesi ,olumlu sonuc aldik insallah seninde oyle olur.Tasiyabilecegin,saglikla dunyaya getirebilecegin kadar evlat dile derim..

bebek_istiyoruz evet memorıalde amelıyat olacagım ınsallah dedgın gıbı sonu da olumlu olur. tabıkı hayırlısını ve saglıklısını dılıyorum. tesekkur ederım

selam arkadaslar burada sayfalar ne hızlı ılerlıyor masallah :)
embrıyo donduranlar vardır ıcımızde ayrıyetten ucret alınıyormu ve nekadar süre saklanıyor bu dondurulanlar?

Merhabalar dun memoriala on gorusmeye gittim.esimden kromozom analizi istediler.10gun sonra cikacamis sonuc.cok korkuyorum kotu bir sey cikarsa diye.

Son düzenleme:
Back
X