• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kizlar memorialda pgt ucreti nekadar?embriyo basi mi para aliyorlar.yoksa paket fiyatlari var mi?bizim kromozom testi sonucumuza gore belli olacak.cok pahali gerci keske olsa saglikli bebegim kredi cekip yine yapariz ama iste ya olmazsa maddi en cokta manevi kayip cok buyuk

canım görüşmen nasıl geçti :26:

canım gayet iyi geçti..
doktor inanamadı..
aynı bahçecideki doktorum gibi..
kesinlikle en fazla 30 gösteriyorsun dedi..
kilon,metabolizman çok iyi dedi..
tüm fil,tetkik ve tahlillerimi inceledi..
rahmime baktı...
herşey harika ,hiçbir sorunun yok dedi...
tek sebep kesinlikle kromozomal buzukluk olur bu yaşlarda ve tutunamaz dedi..
başka bişey olamaz dedi,eşin ve sende problem yok dedi..
ben sana şimdi nasıl devam etme diyebilirim rezervin bu kadar iyiyken dedi..
en kısa zamanda yola umutla devam kızlar...

canım gayet iyi geçti..
doktor inanamadı..
rahmime baktı...

canımmm görüşmenin iyi geçmesine çok ama çok sevindim.
senden haber bekliyordum bende..
hem güzel geçmiş hemde pozitif enerjiyle dolmuşsun ne güzell:16:
nur hanımla görüşeceğim günü bende iple çekiyorum..
inşallah önce sizler sonrada ben arkanızdan geleceğim bitanem:16:
eşin geldi mi seninle..ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz.

canım görüşmen nasıl geçti :26:

canımmm görüşmenin iyi geçmesine çok ama çok sevindim.
senden haber bekliyordum bende..
hem güzel geçmiş hemde pozitif enerjiyle dolmuşsun ne güzell:16:
nur hanımla görüşeceğim günü bende iple çekiyorum..
inşallah önce sizler sonrada ben arkanızdan geleceğim bitanem:16:
eşin geldi mi seninle..ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz.

canım eşim gelemedi,aslında istedi,ama işten izin alamadı,ben gittim..kesinlikle doğru merkez..
Nur hanımla yola devam...
birkaç ay eşimle gezip-tozup,moral depolayıp,aynen yola devam bitanem...
sen de gel,başka merkez arama...
bir dahaki görüşmeye başlayacağımız zaman,eşimle beraber gideceğiz,semra kahraman ,nur hanım dördümüz görüşeceğiz ve tedavi yöntemi be
lirlenecek...zaten maddi olarak toparlanmamız lazım eşimle,toparlanıp,başlıycaz hayırlısıyla.
burası doğru adres...

canım eşim gelemedi,aslında istedi,ama işten izin alamadı,ben gittim..kesinlikle doğru merkez..
bir dahaki görüşmeye başlayacağımız zaman,eşimle beraber gideceğiz,semra kahraman ,nur hanım dördümüz görüşeceğiz ve tedavi yöntemi be
lirlenecek...zaten maddi olarak toparlanmamız lazım eşimle,toparlanıp,başlıycaz hayırlısıyla.
burası doğru adres...

:46::46:

çok güzel haberler bunlar..
tedavinin en zor yanı bana göre doğru merkeze karar vermek,güvenmek
ona karar verdinizya içiniz rahat kanbarım
gezin tozun dediğn gibi hem maddi hem manevi toparlanın..
ben memorialı görmedim bilmem ama hangi tarafa dönsem olumlu bi yorum:16::16::16:
umut doluyum hepimiz için:38:

:46::46:

çok güzel haberler bunlar..
tedavinin en zor yanı bana göre doğru merkeze karar vermek,güvenmek
ona karar verdinizya içiniz rahat kanbarım
gezin tozun dediğn gibi hem maddi hem manevi toparlanın..
ben memorialı görmedim bilmem ama hangi tarafa dönsem olumlu bi yorum:16::16::16:
umut doluyum hepimiz için:38:

evet canım,süper moral doluyum ,eşim de ben de çok iyiyiz..
çünkü doktorun da dediği gibi moralimizi bozacak bir durumda değiliz,aksine çok sevinmeliyiz,öyle dedi..
şimdi 2-3 ay geçsin hele,umutla yola devamm.
tek doğru adres burası,artık içim rahat...

rady canım yazmışsın erkek bebek ikizlerine medicana b.evler,suha sönmezle kavuşmuşsun.
kaç sene önceydi?
doktor ve embriyologları iyi mi?
transfer ve ilaçlar ne kadar tuttu>?
ne kadara maloldu?
senin yaşın kaç ve sorunuz neydi canım?
merak ettim,çünkü evime çok yakın bu hastane.

cnm hayırlısı olsun şimdiden tarnsferını kım yapacak bugun benımde transferım var sabah aradılar saat 5 de semra hoca yapacakmıs transferı çok sevındım onun yapacagınaa

Arkadaşlar Allahın izniyle sorunsuz bir şekilde transferimiz gerçekleşti. Dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler hepinize.

benim dondurulmuşlarla oldu.benım test senden önce canım inş müjdeyi werırım 21 eylül inş bu sefer rabbim bizede kısmet eder. hangi dr transfer etti yasemincim

Kızlar inşaallah güzel haberlerinizi alırız. Dualarımız sizlerle...

kızlar gunaydın.kızı uyutup geldım .hepınıze dua edıyorum tedavıdekılere allah yuzunuyu kara cıkarmasın.hamıle olanlarda hepınız bıran once saglıkla alın evlatlarınızı kucagınıza.ben kızıma her baktıgımda aglıyorum.:emir_bebek::nazar:

Tuğçecim Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin inşaallah...

Allahın izni ile bugun 2. denememe başladım ben :) ayın 23 unde kontrolum var. herşey yolunda giderse 5 gun sonrasıda transfer. hadi bakalım Bismillah :)

Sevdacım hayırlı olsun...

selam arkadaslar burada sayfalar ne hızlı ılerlıyor masallah :)
embrıyo donduranlar vardır ıcımızde ayrıyetten ucret alınıyormu ve nekadar süre saklanıyor bu dondurulanlar?

Evet 200 dolar alınıyor yanlış hatırlamıyorsam euro da olabilir :26: 5 yıl saklanabiliyor.

Merhabalar dun memoriala on gorusmeye gittim.esimden kromozom analizi istediler.10gun sonra cikacamis sonuc.cok korkuyorum kotu bir sey cikarsa diye.

İnşaallah bir şey çıkmaz.

Kizlar memorialda pgt ucreti nekadar?embriyo basi mi para aliyorlar.yoksa paket fiyatlari var mi?bizim kromozom testi sonucumuza gore belli olacak.cok pahali gerci keske olsa saglikli bebegim kredi cekip yine yapariz ama iste ya olmazsa maddi en cokta manevi kayip cok buyuk

Mucizecim inşaallah bir problem çıkmaz. Şişli'de embriyo başına ücret alınıyor. Fish yöntemi (9 kromozoma bakılıyor) 150 euro, array-CGH (tüm kromozom analizi) 350 dolar. Maddi olarak da manevi olarak da zorluyor inşaallah gerek kalmaz.

canım gayet iyi geçti..
doktor inanamadı..
rahmime baktı...

Kanbarcım adına çok sevindim. Doğru yerdesin :) Kromozomal bozukluk için pgt hakkında konuştunuz mu?

Kanbarcım adına çok sevindim. Doğru yerdesin :) Kromozomal bozukluk için pgt hakkında konuştunuz mu?

canım yaştan ötütü olabilir dedi,normal de kromozom testlerimiz yapıldı,kromozom bozukluğu yok dedi.
pgt den bahsetmedi.
nasıl bişey,engel mi oluyor o tür yaş nedeniyle kromozomal bozukluklara?

Kızlar inşaallah güzel haberlerinizi alırız. Dualarımız sizlerle...

Tuğçecim Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin inşaallah...

Sevdacım hayırlı olsun...

Evet 200 dolar alınıyor yanlış hatırlamıyorsam euro da olabilir :26: 5 yıl saklanabiliyor.

İnşaallah bir şey çıkmaz.

Mucizecim inşaallah bir problem çıkmaz. Şişli'de embriyo başına ücret alınıyor. Fish yöntemi (9 kromozoma bakılıyor) 150 euro, array-CGH (tüm kromozom analizi) 350 dolar. Maddi olarak da manevi olarak da zorluyor inşaallah gerek kalmaz.

canım bir arkadaş bu başlıkta 1500 lira demiş pgt için. obaşka memorialmı acaba.çok fazla fiyatı

canım bir arkadaş bu başlıkta 1500 lira demiş pgt için. obaşka memorialmı acaba.çok fazla fiyatı

Evet Ataşehir Memorial için bu fiyat. Oranın genetikçisi dışarıdan geliyor, böyle bir sistem kurmuşlar. Şişli'nin genetik doktoru da laboratuvarı da hastane içinde.

burası doğru adres...

:52::52::52::52::52::52:olaaaa laaaaaaaaa....:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

cokkkk sevindim.. Allah yarrr ve yardimciniz olsun

selam arkadaslar
bende memorıal macerasına adım attım
ılk etapta amelıyat olacagım tupum alıncak çikolata kıstlerı fılan da var onlar da alınacak
sonrasında tüp bebeğe gecıcem son durumlar nasıl ıkı embrıyo koyuluyormu ben ıkız ıstıyorum bu ugurda cok cektım arkadaslar tek doğumda ıkı bebe ıstıyorum allah erdırırse bıdahada Allah kadın dogum kapılarına yolumu dusurmesın ınsallah ıllallah geldı bana

çok çok çok geçmiş olsun canım .inş rabbim gonlune göre verir. tüpüm de alınacak derken ne demek istedin. ben onu pek anlayamadım?

Benim ilk denememdi 29 yasindayim ama erken menepoz durumum vardi:43::43:
nisan ayindan beri yol ettim istanbul u.. her ay maximum 2 yumurta oluştu.. daha fazla olmadi... En son gel hadi deneyeceğiz dedi..
bunun oncesinde rahim filmi cekildi, memorialde gene bi operasyon gecirdim... herneyse tedaviye başlarken 3 yumurta vardi ama 3 gun sonra bi tanesi gelişmiş digerlerinin umru bile değil.. Buyumemişler bile.. Tek yumurtayla oyle uğraştı ki... Tutmamasi için bi ton ihtimal vardi.. Erken çatlayabilirdi, içi boş çıkabilirdi, dollemeyebilirdi vs vs... Yani bir tanecik olduğundan alternatifi de yok .. şansım çok düşüktü.. ihtimalim azdi... Maşallah o da tutundu hayata.. Buyudu.. Çoookkkk şükür... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bu hafta kesesini gorduk ama rahim içi kanama tespit etti doktor.. Nur Hanim a mail attim durumu (hala ve hala ilgileniyorrr Allah razi olsun)
Yat ve Progesteron igneye geri don dedi.. O igne de ne menem bi seydir gecici felc geciriyorum resmen ama mecburum.. Zor buldum çookkk zor hemde... İnsaallah birakip gitmez beni.. Çünkü çok korkuyorum

içim cız etti yazdıklarını okurken :43:
inşallah inşallah Rabbim yuzunu güldürür de tez zamanda miniğini kucağına almayı nasip eder. sağlıklı sıhhatlı bir şekilde...

Back
X