Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ben mecidiyeköyde ki istanbul labaratuar a yaptırmıştı 200 lira almıştı. gaziosmanpaşa var özel oda 164 liraya yapıyor. ortalama bir ayda çıkıyor

bu kromozom testi FMF mi başka bir test mi bir sürü kromozom testi varmış ben daha bnden hangisini istedi ogrenemedim de teşekkur ederim yardımlarınız için

bu kromozom testi FMF mi başka bir test mi bir sürü kromozom testi varmış ben daha bnden hangisini istedi ogrenemedim de teşekkur ederim yardımlarınız için

Merhaba, Aynur Hanım size analiz için kağıt vermedi mi? Kağıtta yazıyor ne istendiği.

Merhaba, Aynur Hanım size analiz için kağıt vermedi mi? Kağıtta yazıyor ne istendiği.

ben bgn hamile olmadıgımı ogrendim aynur hanım telefonlar bildirdi uzucu haber :( gelin goruselim dedi kromozom testi isteyeylim dedi ama telefonda bnde ilk tup bebek tutmadıgı için semra hanımdan randevu aldım oda bu sıralar doluymus yoksa hemen yarın gidip gorusmek istiyordum taaaaaaa 5 kasımda gidecem gorusmeye ozamana kadarda su kromozom testini yaptırmak istiyorum elimde olsun malum 1 ayda cıkıyormus

ben bgn hamile olmadıgımı ogrendim aynur hanım telefonlar bildirdi uzucu haber :( gelin goruselim dedi kromozom testi isteyeylim dedi ama telefonda bnde ilk tup bebek tutmadıgı için semra hanımdan randevu aldım oda bu sıralar doluymus yoksa hemen yarın gidip gorusmek istiyordum taaaaaaa 5 kasımda gidecem gorusmeye ozamana kadarda su kromozom testini yaptırmak istiyorum elimde olsun malum 1 ayda cıkıyormus

Bence Aynur Hanım'la görüşün. O size kağıt verecek, kromozom analizi dışında istenilen başka tahliller de var. Semra Hanım'la da 5 kasımda görüşürsünüz.

:) benim yarın opum var
dua edin
allah yardım eder inşallah
zor bi işlemmi bu

Allah yardımcın olsun canım. Hiç zor bir şey değil. Hatta tedavinin en tatlı yanı :1: Çok tatlı bir uykuya dalacaksın, uyandığında her şey bitmiş olacak. Odana götürüleceksin, dinleneceksin, kahvaltını edip hastaneden ayrılacaksın. İnş bol yumoşun olur.

allah yardımcın olsun canım. Hiç zor bir şey değil. Hatta tedavinin en tatlı yanı :1: çok tatlı bir uykuya dalacaksın, uyandığında her şey bitmiş olacak. Odana götürüleceksin, dinleneceksin, kahvaltını edip hastaneden ayrılacaksın. Inş bol yumoşun olur.

amin canım sağol
kaç dakka sürüyor
:( korkuyorum yinede
çıktıktan sonra çok ağrı oluyormu
yada sanraki zamanda

amin canım sağol
kaç dakka sürüyor
:( korkuyorum yinede
çıktıktan sonra çok ağrı oluyormu
yada sanraki zamanda

10-15 dakika sürüyor. Hiç korkma. Bende ağrı olmamıştı ama olursa diye ağrı kesici veriyorlar. Yarın opu'dan sonra bir kaç ilaç alacaksınız.

Kızlarrrrrr beni duyan varmıııı :)

Allah yardımcın olsun işlem cok basit korkacak hiçbirşey yok agrı felen ben hiç hissetmedim tum surec boyunca cok rahattım agrı sızı yok tup bebekte oyuzden için rahat olsun inş cok kaliteli yumoşlerın olur ve hepsi dollenince sana hayata sıkı sıkı tutunurlar

kromozom test için ben beşiktaşta genetiks diye bi laboratuar var oraya gideceğim
bizden istenen periferik kanda kromozom analizi ve 162 tl fiyat aldım
burası sırf genetik ve ağır tahliller yapan bir yermiş

hep dualarımdasınız kaynanama anlatmıstım senı transferden sonra sonuc alında senı sordu bana olumsuz oldugunu söyleyınce sana hep etti gelinli kaynanalı dua edıyoruz sana allahım kucagını boş bırakmasın allah isteyipte olmayan herkeze nasip etsin inş

Amiiin. Canım bnm Allah razı olsun. Allah ım sana da kucağını aldığın büyüttüğün o güzel günleri göstersin inşallah. senin gibi Hamile olan bütün arkadaşlara da inşallah.

kromozom test için ben beşiktaşta genetiks diye bi laboratuar var oraya gideceğim
bizden istenen periferik kanda kromozom analizi ve 162 tl fiyat aldım
burası sırf genetik ve ağır tahliller yapan bir yermiş

merhaba sizinde mi negetif gebelik oldu acaba benim negatif gebelik oldugu için istedi de bn adını unuttum cok tesekkur ederim olmazsa bende o laboratuar a giderim fiyatı iyiymiş

merhaba sizinde mi negetif gebelik oldu acaba benim negatif gebelik oldugu için istedi de bn adını unuttum cok tesekkur ederim olmazsa bende o laboratuar a giderim fiyatı iyiymiş

evet canım benimde negatif ama bizim negatif sonuçtan ziyada spermlerin içler acısı hali için istedi çünkü hızlı birdüşüş ve çookk bozukluk var bizde :43: sadece eşime yapılacak
kromozomlarda eğer bozukluk çıkarsa mecburen pgt ye gidicez, tırsıyorum artık herşeyden

arkadaslar yumurta kalitesini artırmak için bazı forumlarda kürler var bal corekotu karanfil vs olan bunları kullanmanın bir zararı olur mu? yumurta rezervim azmış ve kalitesizmiş olan yumurtalarımın kalitesini artırmak için bir öneriniz var mı kür veya meyve sebze vs vs teşekkür ederim

Back
X