Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
MTHFR1298 Mutasyon analizi Mutasyon adı Sonuç
A1298C Mt/N
Mt/N : Heterozigot (mutasyonu tek alelde taşıyor) Bu nedemek nettenn bakıyorum farklı şekılde çıkıyor. Bu testi yaptırıp da bu şekılde çıkar arkadas varmıdır ?
Factor II : Sonuç Min. Maks.
%132 70 130
İNş bilgisi olan biri vardır![]()
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
MTHFR1298 Mutasyon analizi Mutasyon adı Sonuç
A1298C Mt/N
Mt/N : Heterozigot (mutasyonu tek alelde taşıyor) Bu nedemek nettenn bakıyorum farklı şekılde çıkıyor. Bu testi yaptırıp da bu şekılde çıkar arkadas varmıdır ?
Factor II : Sonuç Min. Maks.
%132 70 130
İNş bilgisi olan biri vardır![]()
Bende de benzer sonuç çıkmıştı doktorun bana söylediği transfer sonrası kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş bildiğim bu haftaya ben de memorial ve umut tüp bebekle görüşücem tekrar sorucam
benım anladığım kadarıyla taşıyıcıyız sanırım bakalım ne olcak Senin kaçıncı denemen arkadasım nerde yaptırdın öncekıni
Benim ikinci denemem ismi lazım değil bir yerde yaptırdım.Düşüklerim olduğu için benden istediler bu testi kromozon ve faktörleri .Taşıyıcıyız ama önemli değilmiş dediğim gibi sadece iğne olacağız kafana takma rahat ol ben araştırdım biliyorum
Canım pıhtılaşma çıkmış ama homosistein vs. bunları yaptırdın mı?
arkadaşalar cumartesi günü tedaviye başlıcam inşallah ilk olarak 650 euro istediler kredi kartı geçiyomu bilginiz varmı?
arkadaşalar cumartesi günü tedaviye başlıcam inşallah ilk olarak 650 euro istediler kredi kartı geçiyomu bilginiz varmı?
incicim homosistein diye birsey vermedıkı başka yaptırmam gereken ne var acaba nedne vermedıkı
kızlar günaydınnnnnnnn.uyumaktan içim çıkmış:))))
Sen doktorundan kağıt almış mıydın? Pıhtılaşma testlerinin üzerinde 7-8 adet daha değer var. Yine pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili. Onlara da bakılması lazım.
hsg- prolaktin- antikardiolipin IgG- Antikardıolopin IgM- Protein C Aktivetisi-Protein S Aktivetisi- Antitrombin III aktivetisi- FactorII- FactorV leiden mutasyonu- MTHF redustase 677 - MTHF redustase 1298- PAI-1 4G-5G Polimorfozmi benım testlerım bu kadar
Bunlara ilaveten homosistein ve lupus antikoagülan var canım.
of ya nıye eksık soluyorlar anlamıyorum yada nıye ıstemedı![]()