- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
insanı sinir ediyorlar yaa testi onlarmı eksik yaptı. Allah yardımcımız olsun bu sağlık sekörü insanı yer bitirir
Evet eksik yazmış doktor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanı sinir ediyorlar yaa testi onlarmı eksik yaptı. Allah yardımcımız olsun bu sağlık sekörü insanı yer bitirir
kızlarr opu oldum geldim.6 yumurtam toplandı...
tuğçe ben varım cumartesi saat 11:30'da Nur hanım'a randevum var...
Sabırsız olmakta sonuna kadar haklısın ama sabretmelisin :) Yeter ki güç olmasın... Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı oluruz seve seve.[/QUOTE
teşekkürler. babalım yarın ne diyecek Nur hanım:18: allah bebek isteyen herkesin yarıdımcısı olsun
teşekkürler. babalım yarın ne diyecek Nur hanım:18: allah bebek isteyen herkesin yarıdımcısı olsun
Ben arı sütü , polen yemiştim. Embiryolarımın 6 tanesi döllendi. 5 tanesi 6. güne gitti. Transferim 6. gün yapıldı. Ama tabii bunlar mı işe yaradı bilemem.![]()
kızlar cumartesı gunu merkeze gıdıcek olan var mı belkı gorusuruz???
cevap için teşekkür ederim canım. birkaç sorum olacaktı.ön görüşmede muayne ettimi seni nur hanım. herhangi bir ücret ödedinizmi.
ben randevu aldığımda muayne yok dedi sekreter hanım. ama burda yazan arkadaşlar ücretsiz muayne ediyor diye söylemişlerdi. tereddütte kaldım. acaba değiştimi diye sana sormak istedim. yarın inşaallah bizimde ön görüşmemiz var nur hanımla. sanada tedavinde bol şans canım.inşaallah bu mücadelenin sonunda mutlu sona en yakın zamanda ulaşırız.
Kızlarrrrrr beni duyan varmıııı :)
selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum sürekli girip okuyordum memorialin zaten iyi bi merkez olduğunu biliyordum ama sizin tecrübelerinizle bu sabitlendi nur hanımla telefonda görüştüm bayramdan sonra ön görüşme için çağırdı fiyatlar nasıl nur hanım nasıl bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
ah nedir bizim bu erkeklerden çektiğimiz![]()
Kızlar selam
sevdacığım hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla bebişini veya bebişleri kucağına alırsın canım
benim yarım opum var
dua edin canlarım
gerçekten mi 6.gün harika bi haber bu arısütü mucize bişey zaten canım polende öyle..aslnda evde polen var bende mi yesem..
yada o karışıma birde polen mi eklesem..
test günün 15 i değil mi ben okuyorum topiğimizi sürekli inş güzel haberleri gelir canımm..
muhtemalen işe yaramıştır canım çok kullanan var bu karışımı geçen adaetimle bende başladım eczaneden aldım tedaviye başlayana kadar devam edicem inşalalh bendede işe yarar
akasyam testte az kaldı inşalalh güzel haberlerle gelirsin inşalalh meleğin konmuştur göbüşüne
arkadaslar ben şimdi ne yapacagıma karar veremedim arı sutu polen mi yiyeyim yoksa karanfil tarcın çorekotu bal lı karısım var onumu yiyeyim yoksa bide keten tohumu karanfil tarcın corekotu bal var hangisini yapmam lazım acaba
Bende son tedavi oncesi arisutu+polen+bal karisimi kullandim..Sadece kendim degil esimde kullandi..Sperm de ve yumurtada artis oldu..Ben faydasi olduguna inaniyorum..Rezervlere faydasi olmasa bile bagisiklik icin faydasi var diye dusunuyorum.
Karisim gunde 2 tatli kasigi.metalle temasi olmamasina dikkat edin..pilastik kasikla...bunlar vesile ,dilerim tez zamanda emeklerinizin karsiligini alirsiniz..
akassssssssssyaaaaaaaaaaaaaaaaa????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!
ya ben bal polen arısütünün üzerine çörekotu ve tarçın dökerek yiyorum bi sakıncası olmaz inş. bende de rezerv sorunu var hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah...
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin arkadaslar. Moralim bozuk biraz.6tane yumurta toplandi diye.gerci bir tane yeter bana ama.inslh dollenirler.yarin belli olacakmis.allahim inslh hepimiz bebeklerimize kavusuruz...