Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ben arı sütü , polen yemiştim. Embiryolarımın 6 tanesi döllendi. 5 tanesi 6. güne gitti. Transferim 6. gün yapıldı. Ama tabii bunlar mı işe yaradı bilemem. :1:

akassssssssssyaaaaaaaaaaaaaaaaa????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!

cevap için teşekkür ederim canım. birkaç sorum olacaktı.ön görüşmede muayne ettimi seni nur hanım. herhangi bir ücret ödedinizmi.
ben randevu aldığımda muayne yok dedi sekreter hanım. ama burda yazan arkadaşlar ücretsiz muayne ediyor diye söylemişlerdi. tereddütte kaldım. acaba değiştimi diye sana sormak istedim. yarın inşaallah bizimde ön görüşmemiz var nur hanımla. sanada tedavinde bol şans canım.inşaallah bu mücadelenin sonunda mutlu sona en yakın zamanda ulaşırız.

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hayırlı ve pozitif sonuçlar alırız ben ön görüşmeye gittiğimde de sonuçlarımı göstermeye gittiğimdede muayene etti beni ama ücret almadılar benden canım, ön görüşmede ücret ödenmiyo zaten canım

ya ben bal polen arısütünün üzerine çörekotu ve tarçın dökerek yiyorum bi sakıncası olmaz inş. bende de rezerv sorunu var hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah...

Son düzenleme:
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin arkadaslar. Moralim bozuk biraz.6tane yumurta toplandi diye.gerci bir tane yeter bana ama.inslh dollenirler.yarin belli olacakmis.allahim inslh hepimiz bebeklerimize kavusuruz...

selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum sürekli girip okuyordum memorialin zaten iyi bi merkez olduğunu biliyordum ama sizin tecrübelerinizle bu sabitlendi nur hanımla telefonda görüştüm bayramdan sonra ön görüşme için çağırdı fiyatlar nasıl nur hanım nasıl bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Hoşgeldiiiiin :46:

mucizecim 6 çok güzel bi rakam.hiçte az değil.sen sayıya hiç takılma inşallah kaliteli olurlar.önemli olan kaliteleri canım.allah yardımcın olsun.güzel sonuçlarla gel inşallah.

sevdacım daha ikiz oldukları bile belli değil canım.dur bakalım hemen panikleme.ikiz ols
olduğunu düşünelim biri oluşmasa bile diğeri rahim içinde büyüdüğü için diğer kese mecburen kayboluyo canım kaybolmama gibi bir ihtimal yok yani.sen hiç kafanı yorma canım.herkeste aynı olan bi durummuş bu.büyüyen bebişin diğer keseyi yok edicek zaten.

gerçekten mi 6.gün harika bi haber bu arısütü mucize bişey zaten canım polende öyle..aslnda evde polen var bende mi yesem..
yada o karışıma birde polen mi eklesem..

test günün 15 i değil mi ben okuyorum topiğimizi sürekli inş güzel haberleri gelir canımm..

Kesinlikle ye canım. Tut ki faydası olması. Hiçbir zararı da olmaz. Ama ben faydası olduğuna eminim. İçinde bir sürü vitamin , mineral var :34: Test tarihim 15'i.. Ayy çok az kalmışşş yaa :18::18:

muhtemalen işe yaramıştır canım çok kullanan var bu karışımı geçen adaetimle bende başladım eczaneden aldım tedaviye başlayana kadar devam edicem inşalalh bendede işe yarar
akasyam testte az kaldı inşalalh güzel haberlerle gelirsin inşalalh meleğin konmuştur göbüşüne

Canım ben köyden aldım arı sütü , poleni.. Eğer imkanın varsa bence üreticilerden al. Onlar daha sağlıklı geliyor bana..

arkadaslar ben şimdi ne yapacagıma karar veremedim arı sutu polen mi yiyeyim yoksa karanfil tarcın çorekotu bal lı karısım var onumu yiyeyim yoksa bide keten tohumu karanfil tarcın corekotu bal var hangisini yapmam lazım acaba

Canım ben çörekotu, tarçın, bal karışımı da yedim. Ama arada sırada. Bende kist yaptı. Onu dikkatli ye bence. bazılarında kist yapabiliyor.

Bende son tedavi oncesi arisutu+polen+bal karisimi kullandim..Sadece kendim degil esimde kullandi..Sperm de ve yumurtada artis oldu..Ben faydasi olduguna inaniyorum..Rezervlere faydasi olmasa bile bagisiklik icin faydasi var diye dusunuyorum.
Karisim gunde 2 tatli kasigi.metalle temasi olmamasina dikkat edin..pilastik kasikla...bunlar vesile ,dilerim tez zamanda emeklerinizin karsiligini alirsiniz..

Benim bu ay 13 yumurtam vardı. Ama ne çare ki sadece 5 'i büyüdü. Allah'a çok şükür transferim oldu. Benim tahminimce arı sütü , polen sayıyı arttırmıyor. Ama yumurta kalitesini arttırıyor. Tüp bebek de önemli olan sayı değil bence. Kalite.. Hele ki PGT yapılmayacaksa fazla yumurtaya ne gerek var. Az olsun öz olsun.

akassssssssssyaaaaaaaaaaaaaaaaa????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!

İzzz nerdesin yaaa. Özlettin kendini. Havadislerim var sana :1: Transferim oldu. Pazartesi test tarihim.. Gel de bana moral ver yahuuuu.:38: Valla davul gibi gerildim.:1::18::27:

ya ben bal polen arısütünün üzerine çörekotu ve tarçın dökerek yiyorum bi sakıncası olmaz inş. bende de rezerv sorunu var hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah...

Canım kist yapmamasına dikkat et. Çörekotu , tarçın kist yapabiliyor.

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin arkadaslar. Moralim bozuk biraz.6tane yumurta toplandi diye.gerci bir tane yeter bana ama.inslh dollenirler.yarin belli olacakmis.allahim inslh hepimiz bebeklerimize kavusuruz...

Tatlım benim de 6 yumurta döllendi. 5'i de 5. güne gitti. PGT'ye girdiler. Ve 6. gün transferim oldu. Sayıya takılma. Önemli olan embiryo kalitesi.. :34:

Back
X