• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın kızlar
akasya ve sevda ikiniz ,çin çok sevindim canım allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhhhhh

mercan canım bence hiç üzme kendini sonuçta tek yumurta ikizi onlar alanları daha dar bebeğin biri önce ben deyip kardeşini kıskanıyordur biraz o yüzden onu sıkıştırdığı için az hareket ediyor bebek yoksa gayet iyidir merak etme sen...ve tek dr la kalma canım başka yerlere git...
inşallah herşeyi iyi gidecek bebeklerinin...büyük bebeğinlede konuş kardeşini sıkıştırıp durmasın :38::38::38:kardeş kardeş eşit paylaşsınlar herşeylerini:52::52::52::52:

sevgili memorial hamişleri sizlere bişey sormak istiyorum
24/09 da transferim yapıldı
05/10 da ilk bhcg yapıldı 70,7 tekrar istendi
07/09 da 2.bhcg yapıldı 132,8 tekrar istendi
09/10da 3. bhcg yapıldı 260,9 çıktı
ve doktorum tonguç bey 3 hafta sonra ya bize yada bulundugun yerdeki başka bir doktora gidebilirsin dedi. bende 03/11 e randevu aldım ama pek çok arkadaşım bu tarihin geç oldugu ve bu haftalarda gitmem gerektiğini söylüyor kararsız kaldım sizler ne zaman gittiniz ilk kontrolünüze bana yardımcı olabilirmisiniz.

cnm benımde test yaptıgım gün çok az bi kanamam olmustu nur hanımı aradım hemen banada coraspirini bırak testını tekrarla demıstı testi tekrarladım düşüş yoktu coraspirinide bıraktım kanamam durdu zaten kanama gibi değildi 1-2 damla bişeydi jelede devam edıyorum o günden beri onu kes demedı bana
esmerim naılsın canım nasıl idiyor hamişlik duydunmu kalp atışlarını minğiniin:nazar:
kızlar günaydın:16: benim test tarihim kısmetse 17 sinde ..şuana kadar bir belirti yaşamadım...sadece iğneden dolayı heralde ateş ve yorgunluk var...sizlerde durum nedir..Akasyacım bugün heycanlı gün...güzel haberlerini bekliyorum ..sen hiç belirti yaşadınmı
fıstığımm inşalalh sende güzel haberlerle geliceksin rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kızlar merhaba

bir süredir takip edemedim internete bağlanmada sorun varda :(
benim cuma günü opu işlemim oldu.
Bufünde daha aramadılar
saat 11 e kadar aramazlarsa ben arayıp haber alacağım bakalım inşallah hayırlısı olacak hepimiz için
birde progestan iğne vurulnalar varmı
ne kötü bi iğne yahu o öyle
lilyum hayırlı olsun tatlım inşalalh çok sağlıklı yumurtaların olur güzel sonuçlar alırsın allahın izniyle :16:
Kızlar müjdeli haberlerle geldim :16:
Akasya'mız hamile şükürler olsun :16::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
akasyam canım çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzunu
incim sana ayrıca teşekkürler canımmmmm darısısı sana bana tüm isteyenlere inşalalhhh:16:
allah hepimize yardım etsin gerçekten zorlu bir dönem
inşallah hayırlısıyla transfer olurda sağlıklı sıhhatli ebişlerimi kucağıma alabilirim
2 yumurta transferi yapılacak dedi nur hanım
tabi sağlıklı embriyolar olursa bakalım belkim ikizlerim olur
ne güzel ne güzel
rabbim hayırlısağlıklı evlatlar nasip etsin canımm
kızlar merhaba
daha öncede yazmıştım şimdi tekrar sizlere bilgi vermek istedim ben 2 defa tüp denemiştim ama hep rezerv azlığından yumurta bulunamamış ve tedavim iptal olmuştu sonunda memoriale gitmeye karar verdim.ramazan bayramında gittik muayenemizi olduk uzun protokol tedavimize başladık 06/ eylülde igne bitti regl oldum merkeze uşatık uzun bir igne döneminin ardından 2 yumurtam oluştu ve ikiside döllendi birisi 1.kalite digeride orta kalite ikisinide 24/eylülde transfer ettiler 24 saat dinlenip uzun bir uçak ve otobüs yolculugundan sonra evime döndüm.05 ekim de test yaptırdım 70,72 çıktı hamileydim ama biraz daha yüksek olmalı dedileri iki gün sonra tekrar test istediler 132,80 çıktı tekrar test yap dediler. bu sefer 260,9 çıktı artık kesin hamilesin 3 hafta sonra doktora gidebilir yada buraya gelebilirsin dendi şimdi günümüzü bekliyoruz. sanırım uzun bir bekleyişten sonra artık kesin hamileyim ama hiç belirtim olmadıgı için emin olamıyorum daha erken ultrasona girsemmi diyorum.
:nazar::nazar::nazar: çok sevindim alalh tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebişinizi
iyi günler arkadaşlar, bugün transferim var.3.gün embriyosu.ama kalitesi hakkında bilgi vermediler.hastaneye gidince vereceklermiş.çok korkuyorum...
mucize hayırlı uğurlu olsun canım korkma tatlım kötü bişi olsa söylerlerdi iyi düşün iyi olsun:16:
stres bitti çok şükürrr...Allahım tamamına erdirsin inşallahhh

kızlar İnşallahhh bende güzel haberler alırım...çok heycanlı ve stresliyim..Allahım yüzümü güldürür inşallahhh
aminnnn inşallahhh rabbim yardımcın olsun

akasya..............
Canım meraktan öldüm :1: ancak bakıyorum neler oldu diye.
Bebiş geliyormuş Süper haber :nazar::nazar::nazar::nazar:
Nazarlıklarını gönderdim hep güzel haberlerin gelsin allah sağlıkla tamamına erdirsin :emir_bebek:
Sevgiler :16:
huli canım nasılsın sen neler yapıyorsun
kızlar sımdı catlatma ıgnemı vuruluyorum ve carsamba gunu saat 9 da opu var bana dua edın
allah yardımcını olsun inşallah bebişinle dönersin hayırlı olsun canım
Bugun testimizi yaptirdik canim. Cok sukur sonuclar ii cikti :) bende ki daha fazla olunca korktum biraz. Ama cok sukur bugun rahatladik :)
sevdam ilk okuyunca çok korktum neyseki herşey yolundaymış çok sevindim rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :nazar:
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Allah'a binlerce kere şükürler olsun hamileyim:nazar::nazar::nazar: İnşallah Rabbim kısa zamanda sizleri de sevindirir. Bebek isteyen dileyen herkesin mutlu haberi alması için her gün dua ediyorum. Bu arada bir arkadaş sormuş. Ben PKOS'tum. Genetik hastalığım vardı. Ne ararsan vardı yani:1: ilk denememde hamile kaldım. Asla ümitsiz olmayın.. Allah için herşey çok kolay.. Yeter ki nasip etsin..:16:
akasyammm tekrar tebrik ederimmmm maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Herkese günaydın arkadaşlar.iyi haberlerle dolu bir hafta geçirmemizi diliyorum.Birşey soracağım.Ben memorıalde tedavi görmüyorum ama yinede bu sayfada sizinle dertleştim.Durumlarımızı paylaştık.
Memorıalde tedavi olmadığım için burda sizinle yazışmamın bir sakıncası var mı?
günaydın cemilecimm olurmu öyle şey herzaman yaz lütfen
günaydın kızlar
akasya ve sevda ikiniz ,çin çok sevindim canım allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhhhhh

mercan canım bence hiç üzme kendini sonuçta tek yumurta ikizi onlar alanları daha dar bebeğin biri önce ben deyip kardeşini kıskanıyordur biraz o yüzden onu sıkıştırdığı için az hareket ediyor bebek yoksa gayet iyidir merak etme sen...ve tek dr la kalma canım başka yerlere git...
inşallah herşeyi iyi gidecek bebeklerinin...büyük bebeğinlede konuş kardeşini sıkıştırıp durmasın :38::38::38:kardeş kardeş eşit paylaşsınlar herşeylerini:52::52::52::52:

günaydın canım nasılsın

mercanım,

sakın üzülme canım allahın izniyle bişicik olmaz hayırlısıyla kucaklarsın bebişlerini senin gebeliğin 2 kat daha zor ama bir okarda güzel anların olacak sen bu gebeliğe kolay ulaşmadın çok zor belki ama iyi yönlerinin tadını çıkarmaya bak canım kendine zehir etme
ben burada neler okudum neler görüdüm onlar öncelikle allaha emanet ikiz gebeliklerde her zaman biri daha önden gider herzaman biri daha hareketlidir ben hep bu şeklide okudum duydum bol bol dua et et canım bende dua edicem
malesef öyle doktorlar varki insanı delirtiyorlar kendi doktoruna git en kısa zamanda olmadı başka doktorlara git canım ama lütfen kendini ve bebişleri üzme bol bol konuş onlarla iletişim halinde ol onlar çok kıymetli rabbim size bağışlasın sağlıkla kucakla inşallah yavrularını bitanemmm:16:

ve doktorum tonguç bey 3 hafta sonra ya bize yada bulundugun yerdeki başka bir doktora gidebilirsin dedi. bende 03/11 e randevu aldım ama pek çok arkadaşım bu tarihin geç oldugu ve bu haftalarda gitmem gerektiğini söylüyor kararsız kaldım sizler ne zaman gittiniz ilk kontrolünüze bana yardımcı olabilirmisiniz.

canım hayırlı olsun alalh sağlıkla kucalmayı nasip etsin:nazar:
şimdi ben hamile değilim ama bildiğim kadarıyla bazı gebelilkerde kese ve kalp atışı 7 -8 haftalarda duyulabiliyor sakin ol birazdan hamiş arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sana

esmerim naılsın canım nasıl idiyor hamişlik duydunmu kalp atışlarını minğinii

bulantılar haricinde iiyim cnm yaa bulantlr zorluyor bıraz sabahları genelde çıkarıyorum ve günün çoğu midem dönüyor ama ne yapalım bebeğimden gelıyor o yuzden katlanıyoruz.... kalp atısını duymak için arefe gün gidecem doktor o zamana randevu vermıstı

hayırlıs olsun cnm allah sağ selamet kucağına almayı nasipe etsin inş... ben tam 6 haftalık oldugu gün gittim doktora keseyı gorduk sadece alttan muayene istemedım doktor 8 haftalıkken gel kalp atıslarınıda duyalım dedı bana 1 haftam kaldı benımde kalp atıslarını duymaya hayırlısıyla

hayatım öncelikle hayırlı olsun cidden memorial çok başarılı bir merkez bende şuan 34haftalık gebeyim son ayımız allahın izniyle oğluşuma kavuşmama az kaldı sana gelince 7.haftada kese ve kalp atişını beraber görebiliyorsun nur hanım bana öyle demişti ve biz allah şükür keseyi ve kalp atışlarını duymuştuk sende bir hafta öne kaydıra bilirsin randevunu ama merkezde alt baktıkları için 12.haftaya kadar belkide oyüzden erken görebiliyorlar

Canım ben ilk denememde hamile kaldığımda yanılmıyorsam 6 haftalıkken kontrole gitmiştim.Kalp atışı duyulmuyordu ama attığı görülüyordu.Bence içinde rahat etmiyorsa daha erken gitmende zarar yok.Bence biraz daha erken git.İçin rahatlar.

Son düzenleme:
cemilecimm olurmu öyle şey herzaman yaz lütfen

Sağol canım.Biliyorsunuz ben sigortada tedavi olacağım.Doktor adetin ilk günü gel raporunu çıkartalım ve hemen tedavine başlayalım demişti.Bu arada rapor 3 gün geçerli oluyormuş.Bu süre içinde ilaçları alabiliyormuşum.Adetimin zamanı geçti ve 4 gündür kahverengi akıntı geliyordu.Dün bunun için doktora gittim.Ben özelde gebelik testi yaptırmıştım ama onlarda istedi ve sonuç yine negatif çıktı.Muayene etmedi.Sadece hastalanırsan hemen o gün gel, hastalanmazsanda perşembe-cuma günü gel dedi.Çünkü bayramda çalışmıyorlarmış.En azından ilaçlarını alısın nasıl kullanacağını anlatırım bayramda hastalanırsan kullanmaya başlarsın dedi.Bu benim için çok güzel bir haber.Çünkü uzun zamandır bu haberi almak için uğraşıyoruz.Dualar ederek hastaneye gittim.Çok şükür inşallah hayırlısıyla tedaviye başlayacağız.Ama ben bu ay hastalanacağımı düşünmüyorum.Birde doktorun muayene etmemesine takılmış durumdayım.Başka doktorada gitmek istemedim.Tedaviler karışmasın dedim.Galiba doktor sökülemedim diye düşündü.Önemli olmadığını söyledi.Şimdi yine hastalanayım diye bekliyorum.

Transferden sonra ne yapmam lazım
nasıl davranmam lazım
ne yiyip içmem lazım
neler hissediyor insan ayyyyy çok heyecanlıyım
tek gidicem bebişlerimle birlikte dönücem

Transferden sonra ne yapmam lazım
nasıl davranmam lazım
ne yiyip içmem lazım
neler hissediyor insan ayyyyy çok heyecanlıyım
tek gidicem bebişlerimle birlikte dönücem

hayırlı olsun canım hiç bişey yapmana gerek yok, sadece sakin ol yeter zaten her aşamayı adım adım göreceksin meleklerinin içine kondugunu dahi göreceksin sana o minicik ekrandan merhaba diyecekler yıldız gibi parlayacaklar.Bol Bol dua et . Benim transferim akşam 19 da oldu , 1 saat yattım sonra taksiyle eve geldim evede de hiç yatmadım yan oturup tv seyrettim sabahınada gene memoriale igneye gittim geldim 17 de araba ile akşam trafiğinde kasımpaşadan hava alanına gittim 2 saat hava alanında bekledim üzerine 1 saat uçak yolculugu yaptım izmire geldim. Ordana da 1 saat otobüs yolculugu ile aydına geldim sen düşün artık bence en önemli faktör kabız olmamaya çalış beni en zorlayan o olmuştu ama verdikleri şurup yardımcı oldu. Tekrar hayırlı olsun.

Son düzenleme:
dun saat 4 te ordaydım nur hanımla randevum vardı ama cok yogun oldugu ıcın benı betul hanıma yonlendırdıler on gorusme ıcın elımde yapılmıs 31 sayfa test vardı bunların hepsı genetık testlerdı dogru duzgun bakmadı bıle,kromozomlarda bozukluk olmasına ragmen nıe geldınız kı gıbılerden konustu.uzun protokolmu olucak dedım adetın 21.gunu lucrın baslıcakmısınız dıye hayır bız kısa protokol uyguluyoruz dedı..ben nur hanımla devam edıcem ama pek elektırıgım tutmadı betul hanımla.sızınde on gorusmelerınız tahlıllere fln bakılmadan yuzeysel mı gectı

hayırlı olsun canım hiç bişey yapmana gerek yok, sadece sakin ol yeter zaten her aşamayı adım adım göreceksin meleklerinin içine kondugunu dahi göreceksin sana o minicik ekrandan merhaba diyecekler yıldız gibi parlayacaklar.bol bol dua et . Benim transferim akşam 19 da oldu , 1 saat yattım sonra taksiyle eve geldim evede de hiç yatmadım yan oturup tv seyrettim sabahınada gene memoriale igneye gittim geldim 17 de araba ile akşam trafiğinde kasımpaşadan hava alanına gittim 2 saat hava alanında bekledim üzerine 1 saat uçak yolculugu yaptım izmire geldim. Ordana da 1 saat otobüs yolculugu ile aydına geldim sen düşün artık bence en önemli faktör kabız olmamaya çalış beni en zorlayan o olmuştu ama verdikleri şurup yardımcı oldu. Tekrar hayırlı olsun.

sağol canım sanin bebişte hayırlı olsun
allah sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin

dun saat 4 te ordaydım nur hanımla randevum vardı ama cok yogun oldugu ıcın benı betul hanıma yonlendırdıler on gorusme ıcın elımde yapılmıs 31 sayfa test vardı bunların hepsı genetık testlerdı dogru duzgun bakmadı bıle,kromozomlarda bozukluk olmasına ragmen nıe geldınız kı gıbılerden konustu.uzun protokolmu olucak dedım adetın 21.gunu lucrın baslıcakmısınız dıye hayır bız kısa protokol uyguluyoruz dedı..ben nur hanımla devam edıcem ama pek elektırıgım tutmadı betul hanımla.sızınde on gorusmelerınız tahlıllere fln bakılmadan yuzeysel mı gectı

hayırlı olsun canım hiç bişey yapmana gerek yok, sadece sakin ol yeter zaten her aşamayı adım adım göreceksin meleklerinin içine kondugunu dahi göreceksin sana o minicik ekrandan merhaba diyecekler yıldız gibi parlayacaklar.bol bol dua et . Benim transferim akşam 19 da oldu , 1 saat yattım sonra taksiyle eve geldim evede de hiç yatmadım yan oturup tv seyrettim sabahınada gene memoriale igneye gittim geldim 17 de araba ile akşam trafiğinde kasımpaşadan hava alanına gittim 2 saat hava alanında bekledim üzerine 1 saat uçak yolculugu yaptım izmire geldim. Ordana da 1 saat otobüs yolculugu ile aydına geldim sen düşün artık bence en önemli faktör kabız olmamaya çalış beni en zorlayan o olmuştu ama verdikleri şurup yardımcı oldu. Tekrar hayırlı olsun.

sağol canım
senin bebişte hayırlı olsun
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

strawberry merhaba 1 yıldır doğal yolla olmamışssa beklemenın çok faydalı olacağını sanmıyorum yaşın kaç bilmiyorum.Jinekologlarla konuşmanı tavsiye ederım bildiğim kadarıyla rahım ıle ılgılı sıkıntıları gıderebılıyorlar senın ıcın hayırlısı olsun.

yaşım 29 canım amin hepimizin Allah yardımcısı olsun

cemilecimm olurmu öyle şey herzaman yaz lütfen

sağol canım.biliyorsunuz ben sigortada tedavi olacağım.doktor adetin ilk günü gel raporunu çıkartalım ve hemen tedavine başlayalım demişti.bu arada rapor 3 gün geçerli oluyormuş.bu süre içinde ilaçları alabiliyormuşum.adetimin zamanı geçti ve 4 gündür kahverengi akıntı geliyordu.dün bunun için doktora gittim.ben özelde gebelik testi yaptırmıştım ama onlarda istedi ve sonuç yine negatif çıktı.muayene etmedi.sadece hastalanırsan hemen o gün gel, hastalanmazsanda perşembe-cuma günü gel dedi.çünkü bayramda çalışmıyorlarmış.en azından ilaçlarını alısın nasıl kullanacağını anlatırım bayramda hastalanırsan kullanmaya başlarsın dedi.bu benim için çok güzel bir haber.çünkü uzun zamandır bu haberi almak için uğraşıyoruz.dualar ederek hastaneye gittim.çok şükür inşallah hayırlısıyla tedaviye başlayacağız.ama ben bu ay hastalanacağımı düşünmüyorum.birde doktorun muayene etmemesine takılmış durumdayım.başka doktorada gitmek istemedim.tedaviler karışmasın dedim.galiba doktor sökülemedim diye düşündü.önemli olmadığını söyledi.şimdi yine hastalanayım diye bekliyorum.

canım hiç öyle şey olur mu burda merkezi değil dertlerimizi paylaşıyoruz hepimizin derdi de aynı.başka yerlerde olsa da denemelerin gitme burdaki paylaşımlar çok önemli:)))

Back
X