hayırlı olsun canım hiç bişey yapmana gerek yok, sadece sakin ol yeter zaten her aşamayı adım adım göreceksin meleklerinin içine kondugunu dahi göreceksin sana o minicik ekrandan merhaba diyecekler yıldız gibi parlayacaklar.Bol Bol dua et . Benim transferim akşam 19 da oldu , 1 saat yattım sonra taksiyle eve geldim evede de hiç yatmadım yan oturup tv seyrettim sabahınada gene memoriale igneye gittim geldim 17 de araba ile akşam trafiğinde kasımpaşadan hava alanına gittim 2 saat hava alanında bekledim üzerine 1 saat uçak yolculugu yaptım izmire geldim. Ordana da 1 saat otobüs yolculugu ile aydına geldim sen düşün artık bence en önemli faktör kabız olmamaya çalış beni en zorlayan o olmuştu ama verdikleri şurup yardımcı oldu. Tekrar hayırlı olsun.
merhaba mda cım bende ıkıncı tup bebek denemem ıcındeyım hatta yarın opu var sende kasımpasada demırcan hoteldemı kaldın ben burdyımda ondan bırde bende aydındayı sökede n geldım cok yakınız gibime geldıde senın bu yasdıklarının aynısıne gecen sefer bende yasadım ve sımdı yenıden baslıyorum hayırlısıyla