:) hayırlısıyla bı saglıklı hamılelık yasasam dogursam kurban kesıcem :) sorunu bulması dert baslamması ayrı dertmıs :)
zaten nur hanımın methını duya duya ayrı bı sempatım olustu kadıncagıza :) ınsallah guzel haberlerle ayrılırım nur hanımdanda bı baslasam tedavıye stresım bıraz daha azalıcak heralde.ben kendımı cok ıyı bılıorum.
Bu dusuklerımdede aynısı oldu.doktora gıdıorum kafama takılı bısey kalıo,sonra bebek dusuyo baslıorum bak bana o ılacı vermedı bak bana ıgneyı vermedı gıttı gene bebegım dıye kendımı paralıyorum![]()
en mantıklısı rısklerı bıdaha konusmak aydınlanmak.sımdı betul hanım bana %60 dedı ama kendımı ona adapte edıp beklersem sonucundada negatıfı gorursem cok uzulurum uzun sure kendımı toparlayamam.
Memorıaldan once 3 tup bebekcıyle daha gorustum bana %30 sans vermıslerdı cunku.saglıklı yumurta bulunamayabılır demıslerdı cunku....sımdı oyle bı sorun yokmus gıbı konusulunca kafam bı haylı karıstı...ama yıne de verıcekse rabbım saglıklısınıı hayırlısını nasıp etsın cumlemıze...
:) hepimiz adaklar adamışız :)) Nur hanım gönülleri feth etmiş zaten gerçekten çok sempatik biri inş sende onunla anneliği yaşarsın canım. Soracaklarını not al istersn bende de aynı sorun var eve gelıyorum ben şunu sormadım dıyorum bu sefer evde kendıme eziyet ediyorum.
İnş güzel sonuçlar alırız hepimiz