• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

:) hayırlısıyla bı saglıklı hamılelık yasasam dogursam kurban kesıcem :) sorunu bulması dert baslamması ayrı dertmıs :)
zaten nur hanımın methını duya duya ayrı bı sempatım olustu kadıncagıza :) ınsallah guzel haberlerle ayrılırım nur hanımdanda bı baslasam tedavıye stresım bıraz daha azalıcak heralde.ben kendımı cok ıyı bılıorum.
Bu dusuklerımdede aynısı oldu.doktora gıdıorum kafama takılı bısey kalıo,sonra bebek dusuyo baslıorum bak bana o ılacı vermedı bak bana ıgneyı vermedı gıttı gene bebegım dıye kendımı paralıyorum :(
en mantıklısı rısklerı bıdaha konusmak aydınlanmak.sımdı betul hanım bana %60 dedı ama kendımı ona adapte edıp beklersem sonucundada negatıfı gorursem cok uzulurum uzun sure kendımı toparlayamam.
Memorıaldan once 3 tup bebekcıyle daha gorustum bana %30 sans vermıslerdı cunku.saglıklı yumurta bulunamayabılır demıslerdı cunku....sımdı oyle bı sorun yokmus gıbı konusulunca kafam bı haylı karıstı...ama yıne de verıcekse rabbım saglıklısınıı hayırlısını nasıp etsın cumlemıze...

:) hepimiz adaklar adamışız :)) Nur hanım gönülleri feth etmiş zaten gerçekten çok sempatik biri inş sende onunla anneliği yaşarsın canım. Soracaklarını not al istersn bende de aynı sorun var eve gelıyorum ben şunu sormadım dıyorum bu sefer evde kendıme eziyet ediyorum.
İnş güzel sonuçlar alırız hepimiz

Kızlar hamileliğinde Şişli Memorial'a devam eden var mı ? Ücret nasıl oluyor ? Doktor muayenesi ne kadar :26: Her gittiğimizde mi ödüyoruz ? Bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim. :16:

Kızlar hamileliğinde Şişli Memorial'a devam eden var mı ? Ücret nasıl oluyor ? Doktor muayenesi ne kadar :26: Her gittiğimizde mi ödüyoruz ? Bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim. :16:

Hamile değilim ama hemen cevap vereyim Akasyam :1: Muayeneler 210 lira. Muayeneden sonra 15.gün kontrole gidersen ücret ödemiyorsun ama 15 günü geçerse yeniden ücret alınıyor.

Hamile değilim ama hemen cevap vereyim Akasyam :1: Muayeneler 210 lira. Muayeneden sonra 15.gün kontrole gidersen ücret ödemiyorsun ama 15 günü geçerse yeniden ücret alınıyor.

Henüz değilsin tatlım :34: Ama çok yakın.. Yakında kendin için araştıracaksın.. :16: İncim ben de şu an doktor ve hastane araştırıyorum. Karşıda oturduğumuz için Şişli biraz zor ama oradaya da çok alıştım. Benim durumumu onlar biliyor. Nur Hanım ile bir görüşeceğim.. Bakalım. Duruma göre orada da devam edebilirim.

Henüz değilsin tatlım :34: Ama çok yakın.. Yakında kendin için araştıracaksın.. :16: İncim ben de şu an doktor ve hastane araştırıyorum. Karşıda oturduğumuz için Şişli biraz zor ama oradaya da çok alıştım. Benim durumumu onlar biliyor. Nur Hanım ile bir görüşeceğim.. Bakalım. Duruma göre orada da devam edebilirim.

:) İnsan alıştığı yerden kopamıyor hele doktorun Nur Hanımsa :1: Bazen Etiler'deki kliniğe de çağırıyorlar diye biliyorum, sorarsın canım.

Incımm saol canım.annemınde ıknasıyla pazartesı saat 3 e nur hanıma yıne on gorusme ıcın randevu aldım :)
bana da pazar gunu bakılamazsın mantıgı sacma geldı.sonucta paramızı zamanımızı emegımızı harcıyoruz.bana nıye oyle davrandı aklım ermedı hala.bende sızdeen okuduklarımla ogrendım bayramda dahı doktor oldugunu.dur bakalım pazartesı gun kı gorusmemı ınsalllah gene ıptal etmezlerde gorusurum nur hanımla..bıde sımdı cagrı merkezındekı kız dedıkı muayene ederse eger 265 tl odeme yapıcaksınız..bunu odeyınce tup bebek fıyatından dusuyolarmı yoksa oyle gıdıyormu para..bazılarınında muayene edılmıs ama ucret alınmamıs ..[/QUOTE]

cayaz canım bende geçtiğimiz cumartesi Nur hanımla ön görüşme yaptım. Tıpkı senin şuan kafana takılan konular benimde kafama takılmıştı. sekreter kız muayne olursanız 265 tl demişti ücreti. ama hiç öyle olmadı. Nur hanım bizi çok sıcak karşıladı. uzun uzun konuştuk. teslerimi inceledi.beni muayne etti. yaptırmam gereken testleri yazdı ve bir sonraki adetin 2. günü gel dedi. çok memnun ayrıldım yanından. tek yaptığımız ödeme eşimin sperm testi içindi.onun dışında muayne oldum ama hiç bir ödeme yapmadık.canını sıkma merkez çok iyi gerçekten. bende inşaallah kasımda başlayacağım.... bol şans...

dün gerçekten çok berbattım diyorum ya 1 saat wc den çıkamadım
umarım kötü birşey olmamıştır :(
nur hanımı aradım ulaşamadım ama notumu iletmişler
nur hanımda duphalac alsın günde 1 defa demiş eşim akşam aldı eczaneden onu içtim evdede yürüdüm bir ileri bir geri
kuru kayısı yedim su içtim yumuşadı karnım
bakalım bugün ne olacak

bebişlerim hala benimlemi acaba çok tedirginim :(

sıkıntı yok. Allahın izni ile herşey yolundadır inş. hiç merak etme ;)

biz de bugün oğluşumuzu görmeye gittik herşey yolundaymış şimdilik çok şükür
kan pıhtılaşmasıyla ilgili ufak bir sıkıntı varmış ama 5 aydan sonra kendiliğinden geçeblir dedi 1 ay sonra tedaylı ultrasyona çağırdı yine
sorun devam ederse kontrolleri sıklaştırırz dedi inşallah geçer kendiliğinden

hayırlı olsun canım. herşeyın yolunda gitmesine çok sevindim. rabbim daim etsin inş..

kızlar dun 12 tane yumos um toplanmıstı bugun aradılar ve 9 tane sı döllenmıs yumoslarımın cumartesı tekrar arayacagım

inş sağlıklı ve dondurulmaya musaiy yumurtaların olur :16:

artık hiç umursamayacam..özel olarak para biriktirmeyecem kalan olursa köşeye atarım,yine gider yaptırırım..o da yumurta kalırsa..KEŞKE müslüman olarak dünyaya gelmeseydim..inançlı olupta istediğin bişey olmayınca, daha çok koyuyo insana

canım benim, negatif almana çok üzüldüm... Rabbim kimseye taşıyamayacağı yuku yuklemez. aksine inançlı olmak insanı teselli eder ve gönlunu rahatlatır. rabbim sana da gönul rahatlığı ve birdahaki denemene de pozitifi görmeyi nasip etsin inş..

canim 4. hafta bitimine yakin sut icerken "bu sutun tarihi gecmisssss diye bi estim gurledim".. Meger benim dengem sasmis... Su an 9+6 dayim sabahlari anormal oluyor ama Allah in izniyle gecerrr heralde. Ama hala sut icemiyorum alakasiz ama dereotunun kokusu burnuma geliyor ondan bile midem bulaniyor:43::43:

:1: hakkaten komik olmuş :1: bende daha pek başlamadı. hafiften pc ye bakarken yada yemek yedikten sonra bi baş dönmesi miğde bulantısı oluyor. hazırlıklı olayım dedim. tabi inş hiç olmassss. malesef bu konularda çok dayanıksızım çunku. ağlar zırlar milletinde gununu zehir eder,m :)

arkadaşalar aranıza yenı katıldım 5 yıllık evlıyız 2009 da anatolyada tüp bebek denedık olmadı sımdıde memorıala gıtmek ıstıyorum ama hangısıne gıdecem hangısı daha ıyı bılmıyorum bana yardımcı olursanız çok sevınırım

bende nur hanımın hastalarındanım ve kesinlikle onu öneririrm

Kızlar canlarım yine bennn sersem gibi araştırmalar içindeyim. Çözüm buldunmu derseniz hayır sadece beynimi yoruyorum.

Nur hanımla mailleştik ben 3. yapacak cesareti bulamıyorum dedım oda gel görüşelim konuşursak daha ii olur dedi.

Benim dr Nur hanım değil aslında. Kendi doktorumun bilgisine güveniyorum ama iletişimimiz yok birşey sorduğumda kestirip atıyor buda benim canımı sıkıyor.
Şimdi ben Nur hanımı istiyorum desem olurmu.

5 Kasımda Semra Hoca ile görüşcez 3. tedavi için ne diyecek nasıl yol izlenecek onu söyler diye düşünüyorum. Nur hanımlada o gün mü konuşsam Semra Hanımla birlikte baksa dosyaya olur mu acaba. :ssz:

:1: nasıl oluyo ki o :)))) ya bide hiç ayva ile problemi olan oldu mu???? bugun ayva yiyeyim dedim. böyle içimde bi kasılma gibi sızı gibi birşey. arkasından kanama! şaştım kaldım. acaba ayvanın da böyle birşey yapma durumu var mı. ben bidaha ayva falan yemem yaaaaa :44:

sevdacım öldüm gülmekten :)) ayva yeme kuzum senn :DD:1:

:) hepimiz adaklar adamışız :)) Nur hanım gönülleri feth etmiş zaten gerçekten çok sempatik biri inş sende onunla anneliği yaşarsın canım. Soracaklarını not al istersn bende de aynı sorun var eve gelıyorum ben şunu sormadım dıyorum bu sefer evde kendıme eziyet ediyorum.
İnş güzel sonuçlar alırız hepimiz
not almazmaıyım koskoca bı dosyaayla gıttım ama soramadan dondum...kısa öz acıklamayla gerı dondum ıste..bu sefer basarıcagıma ınanıyorummmm :)

Incımm saol canım.annemınde ıknasıyla pazartesı saat 3 e nur hanıma yıne on gorusme ıcın randevu aldım :)
bana da pazar gunu bakılamazsın mantıgı sacma geldı.sonucta paramızı zamanımızı emegımızı harcıyoruz.bana nıye oyle davrandı aklım ermedı hala.bende sızdeen okuduklarımla ogrendım bayramda dahı doktor oldugunu.dur bakalım pazartesı gun kı gorusmemı ınsalllah gene ıptal etmezlerde gorusurum nur hanımla..bıde sımdı cagrı merkezındekı kız dedıkı muayene ederse eger 265 tl odeme yapıcaksınız..bunu odeyınce tup bebek fıyatından dusuyolarmı yoksa oyle gıdıyormu para..bazılarınında muayene edılmıs ama ucret alınmamıs ..

cayaz canım bende geçtiğimiz cumartesi Nur hanımla ön görüşme yaptım. Tıpkı senin şuan kafana takılan konular benimde kafama takılmıştı. sekreter kız muayne olursanız 265 tl demişti ücreti. ama hiç öyle olmadı. Nur hanım bizi çok sıcak karşıladı. uzun uzun konuştuk. teslerimi inceledi.beni muayne etti. yaptırmam gereken testleri yazdı ve bir sonraki adetin 2. günü gel dedi. çok memnun ayrıldım yanından. tek yaptığımız ödeme eşimin sperm testi içindi.onun dışında muayne oldum ama hiç bir ödeme yapmadık.canını sıkma merkez çok iyi gerçekten. bende inşaallah kasımda başlayacağım.... bol şans...[/QUOTE]
benım esımın testlerı yanımızdaydı 2 ayrı test vardı ayrı zamanda yapılmıs.ama bakmadan gelınce esının testlerı normalse baslanır... Eee esımın testlerı yanımda baksa gorucek zaten :)
ben yanımda hazırlıklı gıdıcemde artık kısmet bakalım alırsa alırlar almazlarsa canıma mınnet :)

ıyı kı varsınızzz kızlarrr

Kızlar canlarım yine bennn sersem gibi araştırmalar içindeyim. Çözüm buldunmu derseniz hayır sadece beynimi yoruyorum.

Nur hanımla mailleştik ben 3. yapacak cesareti bulamıyorum dedım oda gel görüşelim konuşursak daha ii olur dedi.

Benim dr Nur hanım değil aslında. Kendi doktorumun bilgisine güveniyorum ama iletişimimiz yok birşey sorduğumda kestirip atıyor buda benim canımı sıkıyor.

5 Kasımda Semra Hoca ile görüşcez 3. tedavi için ne diyecek nasıl yol izlenecek onu söyler diye düşünüyorum. Nur hanımlada o gün mü konuşsam Semra Hanımla birlikte baksa dosyaya olur mu acaba. :ssz:

Bu araştırmalar yüzünden Bakırköylük olmazsak iyidir :1: Nur Hanım'a bir mail daha at bence. De ki ben 5 kasım için Semra Hanım'a randevu aldım. Sizinle de görüşmek istiyorum. O gün için size de randevu almalı mıyım diye sor. İkisiyle birlikte görüşürsen daha iyi olur.

Back
X