• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

slm arkadaşlar, ayın 17sinden beri kendimi toparlamaya çalışıyorum bazen unutuyorum, bazen hatırlayıp üzülüyorum ama sonuçta yapabileceğim bişey yok Allahın takdiri..yumurtam ve param olduğu sürece ( keşke biraz da umudum da olsaydı) devam edicem..kendimi birgün hamile olacakmış gibi pek hissetmesemde devam edicem kısmet artık..

şimdi biraz takviyelere başlamayı düşünüyorum aklımdakiler arı sütü + polen birde omega 3 başka ne kullanabilirim..gerçi bu bile benim için büyük adım, bir daha hiçbir ilacı içmeycem dedim ama bu çocuk olayı insana her türlü haltı yaptırıyor...kaç yeminlerden döndüm

bu arada, hamile arkadaşlarım Allah tamamına erdirsin herşey yolunda gitsin inşallahhh... çok zahmetli bir iş kimsenin emeği boşa gitmesin...para kazanılıyorda insanın yüreği kırıldımı , umudu tükendimi , işte o zaman bitiyor ...benim durumumdaki arkadaşlarım, hiç birşey fayda etmiyor biliyorum, bana etmedi ondan söylüyorum, o yüzden pek bişey diyemiyorum sadece kendinizi toparlayıp tekrar bu yola çıkabilirsiniz.....tedaviye başlayanlarında Allah yardımcısı olsun.....

fıstıkcım canım senı cok merak ettım. Ben 2 defa yasadım bunu senı anlıyorum ama bizim sınavımızda bu sabırla inançla devam edeceğiz. Bizde anne olacağız allahın izniyle unutma bunu olurmu

canım normal herhalde, bende de çünkü kasıklarda karında ağrı hep var ama sürekli değil sancı şeklinde.
Içerde faliyet çok tabi tüm organlar hazırlık yapıyorlar bebişe içini rahat tut :16:

evet sancı halinde ama ben yinede koktum işte
nur hanımı aradım olucak bunlar dedi 12.haftaya kadar

bu arada biz seninle aynı zamanda hamile kalmışız ne güzelll
hayırlısıyla bebişlerimizide kuçağımıza birlikte alacağız :)

kendini toparlamana çok sevindim canım...tutmaması demek sende sorun olduğu anlamına gelmiyor bence nasip kısmet işi benimde ilk denememde olmadı ikincide oldu çok şükür allah büyük yeterki ol desin inşallah bu sefer olacak...belki o zamana kadar sana ve eşine kullanman için ilaç verebilirler...inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

inşallah canım dualrımız seninle

bence değerinde hiçbir düşüş olmamış canım benim arkadaşıma aynı ihtimalden bahsetmişlerdi kanaması olduğu için senin gittiğin yerde çok şükür bebeğini kucağına aldı şimdi...bak sevda arkadaşımızın da çok kanamsı oldu ama iki meleğide onunla çok şükür inşallah sende iyi haberlerle gelirsin durumu bildir bize gelince dualrımız seninle

canım ben her ağrıda soluğu dr alan birisi olaraktan söylüyorum sana hiç korkup endişe etme bu ağrılar çok normal ben kasığıma batmalar için gece 1 de hastaneye gittim herşey yolundaydı çok şükür kanaman olmadığı sürese hatta olsa bile korkmayın telaş yapmayın dedi dr bana...sende hiç oyum var buyum var diye kafanı takma bebeğin iyi herşey yolunda çok şükür sımsıkı tutundu sana meleğin annesi

inşallah bırakmazlar canım
nur hanımda sorun yok dedi zaten :)
bu arada ikiz olabilirmiş ama bunu söylemek için daha çok erken dedi :)
yuppiiiii

fıstıkcım canım senı cok merak ettım. Ben 2 defa yasadım bunu senı anlıyorum ama bizim sınavımızda bu sabırla inançla devam edeceğiz. Bizde anne olacağız allahın izniyle unutma bunu olurmu

bana destek olan , beni merak eden , benim için dualarını eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma çokkk teşekkürler...benimde 4. denememdi bir umutla başlayıp da sonunun gelmemesi tabikide çok üzüyor insanı...18 inde nur hocayla konuştuk tüp denemesinde 1 ay önce ışıklı histeroskopi yapalım dedi bişey çıkacağınıda zannetmediğini söyledi ama embriyonun tutmama sebebi içerden bişeyden mi kaynaklı mı diye bi bakalım dedi...gerçi ben histeroskopi istemiyorum ama bakacaz işte, bilmiyorum napacağımı ..şuan tek bildiğim vitamin takviyesi ne bulduysam içeyim bari ....

hamıııleyııııııııııııııııım degerım 160:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım tebrik ederim allah sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin:nazar:
Hoşgeldin canım, özledik seni :16: Çok şükür. Yarın hastaneye gidiyorum kolposkopi için. Doktor yapar umarım. Onun sonucunda az çok şekillenecek tedavi zamanı.

Canım hoşgeldin :16: Yarın doktordayım nasipse. Dua et benim için...

Teyze canım umarım bebeğin seninledir. Dualarımdasın...

Maşallah :nazar: Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah canım.

Cananım var mı pgt'lik bir durum :26: Umarım yoktur.
Embriyo başına ücret alınıyor. Fish yöntemi (9 kromozom inceleniyor) 150 euro, array-CGH yöntemi (tüm kromozomlar inceleniyor) 350 dolar.
hoşbulduk incim bende çok özledim sizleri incim yarın çok güzel geçicek allahın izniyle güzel sonuçlar alıcaksın arkadaşım sonra yola devam bol şanş tüm kalbimle hep dualarımdasınız :16:
canım hoşgeldin nasılsın yarın için sana dua edıyorum ve bol şans diliyorum incim inş hayırlısıyla bu sefer herşey güzel olacak. Bizim başarısızlıkla ilgili yapılacak onun için hangisini yapıyorlar acaba. Kromozom testımde 15 dk sonra bellı olck ıns onda sorun olmaz

canancım inşallah güzel sonuçlar alıcaksın dularım seninle:16: regl oldunmu:44:

bana destek olan , beni merak eden , benim için dualarını eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma çokkk teşekkürler...benimde 4. denememdi bir umutla başlayıp da sonunun gelmemesi tabikide çok üzüyor insanı...18 inde nur hocayla konuştuk tüp denemesinde 1 ay önce ışıklı histeroskopi yapalım dedi bişey çıkacağınıda zannetmediğini söyledi ama embriyonun tutmama sebebi içerden bişeyden mi kaynaklı mı diye bi bakalım dedi...gerçi ben histeroskopi istemiyorum ama bakacaz işte, bilmiyorum napacağımı ..şuan tek bildiğim vitamin takviyesi ne bulduysam içeyim bari ....
canım benim hayırlsıı olsun kısmet inşallah 5. denemende kavuşursun bebişine sakın umudunu yitirme herşeyde bir hayır vardır :16:
canım aldım şimdi sonucu 46XX çok şükür birşey çıkmadı

canancım çok sevindim canıım bir taşı daha kaldırdın yolundan dilerim bu son olur canım

ceydacım tebrik ederim hayırlısı ile bebegini kucagınada alırsın ins
eger unuttugum varsa yeni hamilelik haberi alan arkadas tebrik ederim hepinizi
benim gibi sonucları olumsuz olup hala beklemede olan arkadaslar ins bizde hamile olacagız Rabbim buyuktur yılmak yok

08teyze canım inşallah meleğin seninledir değerlerin güzel gözüküyor parça düştükten sonra testi tekrarladınmı

evet sancı halinde ama ben yinede koktum işte
nur hanımı aradım olucak bunlar dedi 12.haftaya kadar

bu arada biz seninle aynı zamanda hamile kalmışız ne güzelll
hayırlısıyla bebişlerimizide kuçağımıza birlikte alacağız :)

Lilyum agrilar normal canim geriden gelen,toplanmayan yumurtalar buyuyor,baskiliyor.gebelik ilerledikce rahim buyudukce baski agri azaliyor..Allaha emanet kuzun..

fistikcim fistik:))
Histeroskobiyi yaptir derim.Ben 3.deneme yaptirdim iyi ki de yaptirmisim sorun varmisti.Devamin da gebelik elde edildi.Her denemede maddi cokuntuyu birak manevi yikinti cok zor..ne gerekiyorsa yaptir ondan sonra 5.denemeye basla derim..yas kacti? cok bekletmez insallah..

arkadaslar bu arada birşey soracagım ben bu tup bebek konusunda cok cahilimde bu PGT ne oluyor?
ben p.tesi gunu negatif gebelik gorusmesine gidecegim semra hanım ve aynur hanımla gorusecegim ordayken sizce neler sormalıyım hangi konular hakkında bilgi almalıyım

kızlar bu arada bende nur hanımdan ön görüşme için randevu aldım allah kısmet ederse 17 kasımda ilk adımı atıcaz

arkadaslar bu arada birşey soracagım ben bu tup bebek konusunda cok cahilimde bu PGT ne oluyor?
ben p.tesi gunu negatif gebelik gorusmesine gidecegim semra hanım ve aynur hanımla gorusecegim ordayken sizce neler sormalıyım hangi konular hakkında bilgi almalıyım

Pgt, preimplatasyon genetik tanı demek canım. Ben ve Akasya gibi genetik problemi olan hastaların embriyoları transfer öncesi genetik incelemeye giriyor.
Bence görüşme öncesi aklında hangi sorular varsa mutlaka not et. İnsanın aklına o an gelmeyebiliyor.

Back
X