slm arkadaşlar, ayın 17sinden beri kendimi toparlamaya çalışıyorum bazen unutuyorum, bazen hatırlayıp üzülüyorum ama sonuçta yapabileceğim bişey yok Allahın takdiri..yumurtam ve param olduğu sürece ( keşke biraz da umudum da olsaydı) devam edicem..kendimi birgün hamile olacakmış gibi pek hissetmesemde devam edicem kısmet artık..
şimdi biraz takviyelere başlamayı düşünüyorum aklımdakiler arı sütü + polen birde omega 3 başka ne kullanabilirim..gerçi bu bile benim için büyük adım, bir daha hiçbir ilacı içmeycem dedim ama bu çocuk olayı insana her türlü haltı yaptırıyor...kaç yeminlerden döndüm
bu arada, hamile arkadaşlarım Allah tamamına erdirsin herşey yolunda gitsin inşallahhh... çok zahmetli bir iş kimsenin emeği boşa gitmesin...para kazanılıyorda insanın yüreği kırıldımı , umudu tükendimi , işte o zaman bitiyor ...benim durumumdaki arkadaşlarım, hiç birşey fayda etmiyor biliyorum, bana etmedi ondan söylüyorum, o yüzden pek bişey diyemiyorum sadece kendinizi toparlayıp tekrar bu yola çıkabilirsiniz.....tedaviye başlayanlarında Allah yardımcısı olsun.....
fıstıkcım canım senı cok merak ettım. Ben 2 defa yasadım bunu senı anlıyorum ama bizim sınavımızda bu sabırla inançla devam edeceğiz. Bizde anne olacağız allahın izniyle unutma bunu olurmu