hadi yaa 3 aralıkta test yapılsa ocak ayını bulur değmez uğraşmaya, sende yeni başlıycaksin demek hayırlı olsun tedavin bu aralar hamile haberleri yoğunlukta inşallah bizde hamile kalırız:)
ben gecen ay yaptırdım sonuc malesef negatif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaa 3 aralıkta test yapılsa ocak ayını bulur değmez uğraşmaya, sende yeni başlıycaksin demek hayırlı olsun tedavin bu aralar hamile haberleri yoğunlukta inşallah bizde hamile kalırız:)
acaba nedennnn :)))
Kızlarrrrr
Şİmdi canlarım bana bir dr lazım şöyle güvenebileceğiz Nur hanım gibi içimizi ferahlatan anadolu yakasında (evim o tarafta) iyi bir isim önerebilirmisiniz tabi hastanede önemli hem yeni doğan ünitesi olacak hem fiyatları çok uçmayacak.... Bu kriterlerde bir isim varmıdır aklınızda?
Sevgiler![]()
kan pıhtılaşması testinin adı nedir biliyomusun umutege???
Canım Anadolu yakasın hakkında bilgim yok maalesef
Trombofili paneli canım.
çok teşekkürler incicim hızır gibi yetişiyorsun allah razı olsun:)
ben gecen ay yaptırdım sonuc malesef negatifsimdi bakalım negatif gebelik gorusmesinde ne diyecekler ben bu gorusmede eger benden baska testler isterlerse onları capada yaptıracagım ins capada randevum var nasıl olsa yaptırmam gereken herseyi bu aldıgım randevuda inş yaptırabilirimde zaten 2. denememi ocak ayı gibi yapmayı dusunuyorum okullar tatil oldugu zamanlara ins regl denk gelirde ins hepimiz hamile kalırız en kısa zamanda
amin canım öğretmensin galiba hangi ildesin, aslında istenenleri baştan isteseler belki ilk seferde sorunsuz olacak ama ben kromozom analızını kendim istemiştim dr dan ..
cnm , sende memorial de mi yaptırdın sizin problem neydi.. histeroskopi sonucu ne çıkmıştı..benim yaşım 35, 5 yıldır uğraşıyoruz işte ,memorialde ahm değerime bakıldı rezerv azlığı çıktı..şimdiye kadar yapılan denemelerde embriyo kalitem düşük çıkıyordu bunu sebebinide yumurta rezervinin azlığına ve yumurtanın kalitesiz oluşuna bağlıyorlardı..memeorialde 1 yumurtam olmuştu ve döllenmişti ..1 yumurta olunca 3. gün transfer ettiler...grade 2 idi ama embriyolog grade 1 e yakın demişti yani ilk defa biri embriyonun kalitesini iyi buldu..
Kızlarrrrr
Şİmdi canlarım bana bir dr lazım şöyle güvenebileceğiz Nur hanım gibi içimizi ferahlatan anadolu yakasında (evim o tarafta) iyi bir isim önerebilirmisiniz tabi hastanede önemli hem yeni doğan ünitesi olacak hem fiyatları çok uçmayacak.... Bu kriterlerde bir isim varmıdır aklınızda?
Sevgiler![]()
Kızlarrrrr
Sevgiler![]()
hamıııleyııııııııııııııııım degerım 160![]()
istanbuldayım ben canım cok sukur hastanede cok uzak degil ama calısırken git gel zor oluyor sabah kontrol ve test istiyorlar bende ozaman okulda oluyorum ogleden sonra gittim ben bu denememde acaba ondan mı olmadı diye kafama takıyorum oyuzden tatilde olursa daha rahat olur hemde streslide olmam
günaydınlar bende bu ay memorıalde tedaviye başlıyorum adetin 2. günü gel dediler doktorum murat önal arkadaşlar kafamda bir sürü soru işareti var tecrübelerinize ihtiyacım var bana bişiler diyin lütfen[/QUO
Günaydın tedavin hayırlı olur inşallah herşey gönlünce olur, dr tanımıyorum ama önemli olan merkez zaten ben merkezden çok memnun kaldım, çok ilgili işlerinde süperler, sen sadece rahat olmana bak, merak ettiklerini sorabilirisin elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
günaydınlar bende bu ay memorıalde tedaviye başlıyorum adetin 2. günü gel dediler doktorum murat önal arkadaşlar kafamda bir sürü soru işareti var tecrübelerinize ihtiyacım var bana bişiler diyin lütfen
Masallahhh...Doktor arayislari baslamis...darisi umutla bekleyen herkese..
Nur hnm dan tavsiye alabilirsin..Ben cocuk doktoru icin Anadolu yakasindan istiyorum diye sormustum atasehir memorial da arkadasina gonderdi..Nur hnm gibi cok memnun kaldim.
Saglik sigortan dogum paketi v.s varsa memoriali dusun derim.
Medikal park miydi ismi tam net hatirlayamadim orayada bakabilirsin..ahh ahh istanbul un gozunu seveyim..heryer hastane doktor..