Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar...hamile olan arkadaşlara sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..İNŞALLAH...ALLAH hepimizin yardımcısı olsunnn..
benim durumuma gelince..benim değerlerim artıyor ama olması gerektiği gibi bi artış değil.düşük artış.dün prof ve diğer doktorla 3lü bi görüşmemiz oldu.ultrasonda plasentayı ve bebeği gördük.bebek rahimde güzel yere yerleşmiş.dış gebelik değil(en azından bu rahatlatıcı haber)
fakat bebeğin gelişimi yavaş.doktor artık gelişimi bir anda olmaz dedi.bilim var sonuçta.sağlıklı bi hamilelik olmadı.1 hafta bekleyeceğiz,kendi kendine düşmesi için.1 hafta sonra tekrar kontrol var ve kendi kendine düşmezse kürtaj yapacak.
merhaba arkadaşlar...hamile olan arkadaşlara sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..İNŞALLAH...ALLAH hepimizin yardımcısı olsunnn..
benim durumuma gelince..benim değerlerim artıyor ama olması gerektiği gibi bi artış değil.düşük artış.dün prof ve diğer doktorla 3lü bi görüşmemiz oldu.ultrasonda plasentayı ve bebeği gördük.bebek rahimde güzel yere yerleşmiş.dış gebelik değil(en azından bu rahatlatıcı haber)
fakat bebeğin gelişimi yavaş.doktor artık gelişimi bir anda olmaz dedi.bilim var sonuçta.sağlıklı bi hamilelik olmadı.1 hafta bekleyeceğiz,kendi kendine düşmesi için.1 hafta sonra tekrar kontrol var ve kendi kendine düşmezse kürtaj yapacak.
evet canım aynı günlerder güzel haberler aldık.
Ama ben tedaviye başlamadan bebeiş kendi süpriz yaptı. Nur hanımla görüştüm 10 gün sonra demişti.
Haftaya gidicem doktora kısmet olursa![]()
canım ne desem bilemiyorum ama bence umudunu kaybetme allah büyük belki haftaya gittiğinde bir mucize olur ve bebeğin herşeyi çıkar...
biliyorum gittiğin yer iyi bir yer ama acaba başka bir dr daha mı gitsen son kararını vermeden:26:
(( canım vardır bundada bir hayır herşey allahtan, allahtan ümit kesilmez sende biliyorsun.
teşekkür ederim. ben tahminen 18 kasım civarı hasta olurum. senin de ve herkesin Allah yardımcısı olsun.
sizin problem neydi acaba?
bizde şuan için sayı azlığı morfoloji bozukluğu var.
Selam canım. İyiyim. Bazen endişeliyim. Bazen depresifDalgalı bir ruh hali yani.. Benim tek transfer oldu. 2'si donduruldu. Riskli gebelik uzmanı aramamın sebebi benim kendi sağlık sorunlarım. Skolyoz, boy kısalığı, kemik sorunları. Ne ararsan var bende
O yüzden hamilelik benim için biraz yorucu olabilecek..
canım onunla alakası yoktur herhalde bişeyleri atlıyolar denedikçe anlaşılıyor.bende aslında öğretmenim ama kamuda çalışıyorum gerçekten izin almak çok sıkıntılı keşke tüp bebek hastalarına tedavi dönemindei d rapor hakkı olsa sağlık bakanlığına mail atmayı planlıyorum
Fıstıkcığım hoşgeldin canım.Seni çok merak ettik.Tekrar Allah sabır versin.
Bende yarın doktora gidiuorum.İğnelerimi almıştım.Doktor gelirken 2 kutu iğne getir demişti.Nasıl kullanılacağını anlatacakmış.Bir yandanda reglim düzensiz diye doğum kontrol hapı vermişti.Galiba hapı bıraktırıp regl olunca iğneye başlattıracak.Dua edin arkadaşlar.Bu 3. denemem.İnşallah bu kez sonuna kadar hayırlısıyla güzel ilerler.
Kızlar meraba birşey soracağım, şu akciğer gelişim iğnesini 31 yada 32 haftada vuruluyor diye biliyorum, ama benim dr doğal akışına bırakalım diyor, vurmaktan yana değil ama genelde tüp bebek yaptıranlara vuruluyor galiba zaten benim ikiz erken doğma riski yüksek çok kararsız kaldım acaba Merkezdeki dr. arayıp danışsam mı?
günaydınlar bende bu ay memorıalde tedaviye başlıyorum adetin 2. günü gel dediler doktorum murat önal arkadaşlar kafamda bir sürü soru işareti var tecrübelerinize ihtiyacım var bana bişiler diyin lütfen
çok teşekkür ederim farklı doktorların muayene etmesi iyiymiş doktorum çok geç biri neden onu seçtim anlamıyorum ama sanırım benm kadın doktor fobim var bayan doktorlar sayesinde 1,5 senem çöpe gitti o yüzden olabildiği kadar bayan doktorlardan kaçıyorum :)) bide adetin 2. kısmı gelin denildi ne yapılacak bundan sonraki süreç hakkında zahmet olmazsa bilgi alabilir miyim
günaydınnnnn
hamiş arkadaşlar progesteron hormonunu nasıl alıyosunuz iğnemi jelmi hapmı??
ben iğne kullanıyorum iğne yerlerim iflas etti sizin durumunuz nedir merak ettim
ben jel kullanamıyorum kötü anılarım psikolojimi bozuyo
hap kullanan varmı aranızda
kızlar nur hanımla ön görüşmemizi yaptık. iyi geçti. ben de çok sevdim kendisini.
bizden bir takım testler istedi ve sonuç görüşmesi yapalım dedi.
benden tam kan tahlili, hormon testi ve hepatit b, c, kızamıkçık testleri istedi.
eşimdende sadece sperm testi ve hepatit b, c testleri istedi.
eğer bi sorun çıkmazsa kasım adetimle tedaviye başlıcaz.
hamişler şikayet mi var :)))
Kızlar İnci geldimi acaba drdan ?
sanırım incinin doktorla randevusu var..okudum ama unuttum.üzüntümden kafam yerinde değil..inci koloskopi mi olacaktı acaba...İNŞALLAH herşey yolunda gitmiştir...
ALLAH herkesin hakkında HAYIRLISINI versin....dualarımdasınız...
merhaba arkadaslar nasılsınız benim kromozom testim cıktı 46,XX yapısal ya da sayısal anomali gözlenmemiştir yazıyor yani bir sorun yok mu demek suan okudugumu anlayamıyorum galiba
bişi soracagım arkadaşlar, ben 16 ekimde hamilelik haberini almıştım.ya 15 ekim yada 17 ekimde haile olan bi arkadaşımız vardı.adını unuttum..nasıl devam ediyo...onu merak ediyorum.hatta bana hamilelik takvimi yap demişti.aynı zamanda doğuracaz demişti ama kimdi hatırlamıyorum.inşallah hamileliği yolunda sağlıkla devam ediyordu.okursa bana mesaj yazsın...
Fıstıkcığım hoşgeldin canım.Seni çok merak ettik.Tekrar Allah sabır versin.
Bende yarın doktora gidiuorum.İğnelerimi almıştım.Doktor gelirken 2 kutu iğne getir demişti.Nasıl kullanılacağını anlatacakmış.Bir yandanda reglim düzensiz diye doğum kontrol hapı vermişti.Galiba hapı bıraktırıp regl olunca iğneye başlattıracak.Dua edin arkadaşlar.Bu 3. denemem.İnşallah bu kez sonuna kadar hayırlısıyla güzel ilerler.
dentur
korkulacak hiçbirşey yok benim hiç canım yanmadı cok sukur bende cok korkuyordum ama şimdi 2. Denememde daha bilincli olacagım ins ben aşılama yapmıştım onda canım okadar cok yanmıştıki ömrümden ömür gitti sanki tüp bebekde de aynısı olacak diye cok endişeliydim ama hiç korkulacak birşey yok fiziksel acı olarak ama tabi psikolojik olarak aynı seyi soyleyemem inş sakin oluruz hepimiz