• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

selam kızlar nasılsınız

nur hn hamileymiş çok sevindim sağlıkla kucaklasın inşallah bebişini

nur hanım hala hastanede dimi kızlar işe devam yani

canım ben de 7 yıllık evliyim. 5 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. kalan 3 embriyoyu dondurduk. doktorum işi bırakınca açıkta kaldım. ne yapsam diye düşünürken memorial hakkında çok iyi şeyler duymuştum. embriyolarımın transferini orda yaptırdım. şimdi 27 günlük hamileyim. sıfırdan işleme başlamadığım için %'de 100 bişey söyleyemesem de şunları söylemek istiyorum: Profesyonel çalışıyorlar. Hastaları ekip halinde tedavi ediyorlar. Semra hanımı tercih edebilirsin ama ekibinde tercih edeceğin diğer bir doktorla daha çok muhatap oluyorsun. Semra hanım son rütuşları atıyor. tedavi süresince hastanede doktorun bulunmazsa başka bir doktor devam ediyor. mesela takipte bir doktor, yumurta toplamaya başka bir doktor, transfere başka doktor girebiliyor. her aşamada bilgilendiriyorlar. bayan doktor hassasiyetiniz varsa saygıyla karşılıyorlar ama bunu bi şekilde sürekli vurgulamak gerekiyor. biraz pahalı ama çok kaliteli bir hastane. tavsiye ederim.

Allah kolaylık versin canım :16:

Tek kelimeyle müthiş bir doktor :16:
Hakkında hayırlısı olur inşaallah...

Allah'ım hakkında hayırlısını nasip etsin canım. Dualarımızdasın...

Allah tamamına erdirsin :16:

Cemilecim denemeler arasında belli süreler geçmesi gerekiyor ki inşaallah bu denemende yavruna kavuşursun.

hoşgeldin canım aramıza
artık kararını verdin demek....bence çok fazla bekleme zaten bak nur hn hamileymiş :46::46::46::46:işin garantiye alıp en yakın zamanda görüşmeye git canım benim...inşallah bu sefer kavuşacaksın sende bebeğine:49::49::49:

inşallah iyi haberle gelirsin canım dualrım seninle

çok güzerl haber bu ya sağlıkla gelsin bebeği inşallahhhhh:46::46::46::46:

sagolun kızlar cok teşekkür ederim..kafamda planım netleşti bakalım hayırlısıyla başlıycam yakın zamanda...

hülyam cnm çok sağol dualarını eksik etmiyrsun biliyorum ama unutma ne olur..
senide minnoşumuda öpüyorum cnmmmm

nur hanım adına cok mutlu oldum ins hayırlısı ile bebişini kucagına alır darısı bizlerin basına ....
ama ben şimdi ne yapacagım ocak sonu gibi 2.denememi yapacaktım vede nur hanımla yapmak istiyordum kızlarrrrrrr ne olacak benim halim ocak ayında hastanede olur mu acaba ben nur hanımı tanımıyorum ama onu istiyorum baska doktor istemiyorum

nur hanım adına cok mutlu oldum ins hayırlısı ile bebişini kucagına alır darısı bizlerin basına ....
ama ben şimdi ne yapacagım ocak sonu gibi 2.denememi yapacaktım vede nur hanımla yapmak istiyordum kızlarrrrrrr ne olacak benim halim ocak ayında hastanede olur mu acaba ben nur hanımı tanımıyorum ama onu istiyorum baska doktor istemiyorum

bende onu istiyorum aralık ocak zamanı olacak benm denemede inşallah orada olur öngörüsmede sorucam bende bakalım ne diyecek?

selam kızlar nasılsınız

nur hn hamileymiş çok sevindim sağlıkla kucaklasın inşallah bebişini

nur hanım hala hastanede dimi kızlar işe devam yani

bende onu istiyorum aralık ocak zamanı olacak benm denemede inşallah orada olur öngörüsmede sorucam bende bakalım ne diyecek?

Durun kızlar telaş yok :1: Gittiğimde soracağım inşaallah. Benim de aklım orada :1: Doğumu mayıs gibi sanırım. Kendisini iyi hissederse marta kadar çalışır diye umuyorum. Nur hanımsız bir tedavi düşünemiyorum :52:

lılyumcum canım bu çok güsel bir haber. ama ben senı durgun gördum sanki. bi sıkıntı yok inş değil mi? rabbim sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş.

aramıza hoşgeldin :) söylediklerinde çok haklsın canım. işte bizler hep umut bağlayıp gusel şeyler duymak için çabalayıp, kötu şeyler duyunca hevesimiz kırılıp sıkıntıya düşüyoruz. insanlık hali. başına gelenlere çok üzüldüm. rabbim birdaha yaşatmasın. yedinci denemnde inş kucağına ikizlerini alırsın :))

mucizecim canım çok çok çok üzüldüm :( bırakma ne olur kendini. rabbim daha iyilerini vericek inş sana da...

Bazen dünya başına yıkılmış gibi oluyor,inşallah başalama cersaretini verir rabbim

bayanlar günaydın adetin 2. günü gittiğimizde muayene oluyor muyuz ben bu konuda biraz huzursuzum çünkü benm 2. günleri kanamam çok oluyor nasıl yapılıcak merak ediyorum

bayanlar günaydın adetin 2. günü gittiğimizde muayene oluyor muyuz ben bu konuda biraz huzursuzum çünkü benm 2. günleri kanamam çok oluyor nasıl yapılıcak merak ediyorum

evet muayene oluyor , bende fazla kanaması olanlardanım ve çözümü o sabah doktora giderken tampon kullanarak buldum :37:

merhabalar..... sitede dolaşırken bu konuyu buldum. Bende yarın kısmet olursa memorial gideceğim semra hanımdan randevu aldım. Öğrendiğime göre kendisi muayene etmiyormuş ekibinden bir dr ile ile görüşeceğim ilk daha sonra kendisi ile bu benim 6. dememem olacak inşallah son olur. sizlerden öğrenmek istiyorum sormaya unutmuşum tel konuştuğum kişiye tüp bebek tedavisi ne kadara cıkıyor ilaç+tedavi. bilgi verirseniz sevinirim. Birde her gün tahlilden bahsetmişsiniz onun içinde ayrıca para veriliyormu. teşekkür ederim.

nur hanım benim opu ve transferimi yapmıştı... dr.um betül hanım...

o zaman dikkatimi çeken bişey vardı nur hanım dip boyası gelmişti beyazları görünüyodu
bence o zaman hamileydi :46::46::46:

nasıl boyayacığına henüz karar verememiş olabilir o dönemde:1::1::1:

yeri gelmişken hamiş arkadaşlar saç boyama derdiniz varmı?varsa nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz paylaşalım

benimde beyazlar çıkmaya başladı bebeğim herşeyden önemli ama moralde önemli

portakalcım..en sağlıklı bilgi hele hele böyle önemli ve hassas bi konuda doktora danışman olacaktır...kanaatimce...

Bazen dünya başına yıkılmış gibi oluyor,inşallah başalama cersaretini verir rabbim

Allah yardımcın olsun...

Evet muayene oluyor denturcum.

merhabalar..... sitede dolaşırken bu konuyu buldum. Bende yarın kısmet olursa memorial gideceğim semra hanımdan randevu aldım. Öğrendiğime göre kendisi muayene etmiyormuş ekibinden bir dr ile ile görüşeceğim ilk daha sonra kendisi ile bu benim 6. dememem olacak inşallah son olur. sizlerden öğrenmek istiyorum sormaya unutmuşum tel konuştuğum kişiye tüp bebek tedavisi ne kadara cıkıyor ilaç+tedavi. bilgi verirseniz sevinirim. Birde her gün tahlilden bahsetmişsiniz onun içinde ayrıca para veriliyormu. teşekkür ederim.

Merhaba kotyo. Öncelikle hayırlı olsun. İnşaallah yavruna kavuşursun. Ücret 2100 euro. İlaçlar da 1000-1500 lira arası bir şey tutuyor. Her gün kan veriyorsun ve muayene oluyorsun, bunlar da tedavi ücretine dahil.

portakalcım..en sağlıklı bilgi hele hele böyle önemli ve hassas bi konuda doktora danışman olacaktır...kanaatimce...

Teyzecim nasılsın?

sagolun kızlar cok teşekkür ederim..kafamda planım netleşti bakalım hayırlısıyla başlıycam yakın zamanda...

hülyam cnm çok sağol dualarını eksik etmiyrsun biliyorum ama unutma ne olur..
senide minnoşumuda öpüyorum cnmmmm

hakkında hayırlısı olsun canım dualrım hep sizinle allah kabul etsin inşallahh
allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıkla evlatlar versin

canım ne oldu dün kontrolun vardı herşey yolunda de neolur:26:[/QUO

arkadaşlar..günaydınn.incicim,nasılsın demişsin..iyi değilimm

umutegecim...güzel haberler veremiyorum.kese boş çıktı...dünden beri perişanım...bisürü düşünce ve kontrol edemiyorum beynimi ve içlerinde tek sağlıklı düşündüğüm birdahaki deneme momorialda olacak inşallah...ne zaman onu bilemiyorum...dün feciydi...helen de öyle....boşluk...hiçlikk..ne zaman yüzümüz gülecek..çok yoruldummm...

umutegecim...güzel haberler veremiyorum.kese boş çıktı...dünden beri perişanım...bisürü düşünce ve kontrol edemiyorum beynimi ve içlerinde tek sağlıklı düşündüğüm birdahaki deneme momorialda olacak inşallah...ne zaman onu bilemiyorum...dün feciydi...helen de öyle....boşluk...hiçlikk..ne zaman yüzümüz gülecek..çok yoruldummm...

Canım :14: İnşaallah bu son denemen olur ve yavrunu kucağına alırsın. Zaman ver kendine... Biraz zaman geçsin ön görüşmeye gidip güzelce konuş mutlaka. Allah'ım yardımcın olsun...

Canım :14: İnşaallah bu son denemen olur ve yavrunu kucağına alırsın. Zaman ver kendine... Biraz zaman geçsin ön görüşmeye gidip güzelce konuş mutlaka. Allah'ım yardımcın olsun...[/QUOTE

AMİNN canım..prof.kürtaj dedi..ve dün gece kanama başladı ama az geliyo..önce bu işleri halletmem lazım..kürtajı yapacak işin ehli bi doktor bulmam gerekli..birde içerde parça falan unutmasın kii tekrar aynı şeyi yaşamim..bunları yaşayan var sonuçta...

arkadaşlar sizin tavsiye edeceğiniz bi doktor var mı kürtaj için..

2100 eur şuan +ilaçlar,hergün olan tahliller ücretsiz.herşey dahil yani.allah yardımcın olsun.

arkadaşlar merhaba.bende memorilda hamile kalanlardanım ikizlerim olucak hayırlısıyla.hiç doğum için memorialdan fiyat alan varmı.ben doğumuda orda yapmak istiyorum çünkü ordan başka b,r yere güvenemiyorum.3 hafta sonra için görüşmeye ve 5 boyutlu ultrasona çağırdılar bakalım ama merak ettim fikri olan varmı*

canım ne oldu dün kontrolun vardı herşey yolunda de neolur:26:[/QUO

arkadaşlar..günaydınn.incicim,nasılsın demişsin..iyi değilimm

Çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun. Yaşadığın hayalkırıklığını, boşluk hissini tahmin edebiliyorum :43: İnşallah bu son üzüntün olur... Bebişin en kısa zamanda annesine kavuşur :16:

Back
X