GÜNAYDINLAR…… Sizlerden yardım istiyorum.
Ben gecen Cuma günü memorialda muayene oldum ve sonucunda benden 5 kez tüp bebek deneme rağmen neden bu zamana kadar bir araştırma yapılmadığını sordular ve rahim filmi ile kromozon ve başka testleri istediler. Bizimde zamanımız az olduğu ve il dışından geldiğimiz için geri gitmemiz gerektiğinden bu tahlilleri yaptıramadık. Memlekete geldiğimizde burada kromozon tahlilini yapacak bir merkezin olmadığını öğrendim. Yakın illerde araştırma hastahaneleri var fakat çok uzun süreceğini söylediler. Acaba tekrar İst. gelirsem bu tahlilleri en kısa zamanda ve tabiki de bütçemize uygun bir yerde nasıl yaptıra bilirim bana bu konuda bu tahlilleri yaptırmış arkadaşlar cevap verir iseler çok sevinirim
Merhaba kotyo öncelikle geçmiş olsun inş bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah. Sizin sorun neydi 5 denemede pozitifi görememişsin

Bende genetik testleri yaptırdım sana yardımcı olmaya çalışacağım. Kromozom testi İstanbulda 165 ile 250 arası değişiyor merkezlerde 1 ay sonra alıyorsun sonucu. Memorialde 450 15 günde alıyorsun sonucu. Hsg radyomarda 370 tl hemen sonucu verıyor. Diğer testler kanda pıhtılaşma felan da pahalı 15 günü buluyor yine.
Senden hangi testler istendi yazabilirmisin :18: