• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ayy çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende arısütü bal polen kullandım eylülde ama hemen şekerlendi dibi tam olarak bişey anlamadım ,şekerlenince yenisinide almadım güven vermedi açıkçası demekki bal kullanmadılar içine(markası bilge aktar evlüceler diye yazıyo üstünde)bide günde bi tane sigara içiyorum bu aralar çok korkuyorum sonra ama içiceğim zaman kendime engel olamıyorum sonrda vicdan azabı duyuyorum ne kadar sorunluyuz ya offff...
kaliteli yumurta gelişmiyordu bende.
Arısutu bal poleni Ikı tüp arasındaki bekleme süresince yedim. Âdetls beraber başlayip 14 gün. Her sabah bi tatlı kaşığı. Plastik ya da tahta kaşık kullandım. Tedaviye başlayınca herhangi bir şey kullanmadım ki ilaçlarla birlikte olumsuz bi duruma yol açmasın.

Yolunuz açık olsun. Sigaraya elveda diyin:) ben de içerdim. Tedavi+ gebelik+ bebek derken bir yil olacak bırakalı

kızlar yumurta kalitesini artırmak için bahçeci aynur hanım balık yağı kullanabilirsin demişti kullanan varmı ben solgarınkini aldım ama tereddut ediyorum şimdi çörek otu bal tarçında karıştırdım her sabah kullanıyorum nedersiniz balık yağıda kullansam mıki? aranızda kullanan varmı???

arkadalım merhaba bu arada tanışmış oluruz.bir topikte okumuştum.bilgilendirmek istedim.tabiki yindede seçim senin.
çörek otu bal tarçın bunları eğer iğnelerle birlikte kullanıyorsan aman dikkat derim.arkadaşın biri kullanmış ve 50 den fazla yumurta oluştuğu için tedavisi iptal edilmiş.okadar para veriyoruz yazık.çok olması değil ,az ve kaliteli olması önemli bizim için.sadece bil istedim.inşallah tedavin hayırlı sonuçlanır:))

kaliteli yumurta gelişmiyordu bende.
Arısutu bal poleni Ikı tüp arasındaki bekleme süresince yedim. Âdetls beraber başlayip 14 gün. Her sabah bi tatlı kaşığı. Plastik ya da tahta kaşık kullandım. Tedaviye başlayınca herhangi bir şey kullanmadım ki ilaçlarla birlikte olumsuz bi duruma yol açmasın.

Yolunuz açık olsun. Sigaraya elveda diyin:) ben de içerdim. Tedavi+ gebelik+ bebek derken bir yil olacak bırakalı

merhaba arkadaşım.yazdıkların dikkatimi çekti.bende sigara kullanıyodum.daha yeni yeni bırakmaya çalışıyorum.arısütü bal polen kesin adetlemi başlanması gerekiyor.birde bunları hazır karışım mı aldın.ben kendim karıştırıcam ama ne kadar hangisinden koyacağımı bilemedim.yardımcı olursanız sevinirim.tedavime hanüz 2 ay var.önden kullanmak istedim

cevaplar için çok teşekkür ederim.ben aralıkta başlıycaktım ama kardeşimin düğünü var koşturmacada tehlikeli olur diye ocak adetiyle başlamaya karar verdim allah izin verirse bu arada genetik testleri yaptırıcam.Nur hanım önceki transfer formlarından yumurta larda kaliteli görünmuyo kanlıymış berrak değl kaliteyi artrmak lazım falan demişti,o nedenle bu takviyeleri kullandım,bal polen karışımını hazır aldım ama ayrı kullanmak daha mantıklı yani 2 kaşık polene 1 subardağı bal yeterli gibi olur heralde çok da yoğun olmasın.

anans suyu bende önceki transfermde içmiştim ama kimyasal gebelik oldu tutundu ama embiryo daha fazla dayanamadı heralde bu tüpte allah nasip ederse bende ananasın kendisini yiycem direk etki:)

nur hanım yumurtaların kalitesini arttırmak lazım derken birşey tavsiye ettimi peki canım, benim dosyamı incelediğinde hepsinin çok kaliteli olmadığını söylemişti ama şunu yapta iyi olsunlar gibi tavsiyede bulunmadı

nur hanım yumurtaların kalitesini arttırmak lazım derken birşey tavsiye ettimi peki canım, benim dosyamı incelediğinde hepsinin çok kaliteli olmadığını söylemişti ama şunu yapta iyi olsunlar gibi tavsiyede bulunmadı

hayır bişey demedi kullandığın ilaçlardandır dedi o ilaçlar sana göre olmayabilir yada dozlarındandır dedi ilaçları değiştirirz dedi bende unuttum sormayı, ama bahçecideki aynur hanıma sormuştum oda balık yağı içmemi önerdi dün akşam ilk kez kullandım sabah çok dinç bir şekilde resmen yataktan fırladım ki 2 aydır yataktan kalkamıyodum bakalım bunun etkisimi , birde bugün başm çok dönüyo umarım balık yağının etkisi değildir.

anans suyu bende önceki transfermde içmiştim ama kimyasal gebelik oldu tutundu ama embiryo daha fazla dayanamadı heralde bu tüpte allah nasip ederse bende ananasın kendisini yiycem direk etki:)

İnşallah canım.... Bu benim 2. denemem 1. dememde hi. bişey yiyip içmedim hiç tutunma olmadı kimyasal dedi.... şu an tedavimin 5. günü ananası sıkıp suyunu iciyorum dogal yani tabi ne kadar dogalsa tabi :1: İçmesemmi acaba

merhaba arkadaşım.yazdıkların dikkatimi çekti.bende sigara kullanıyodum.daha yeni yeni bırakmaya çalışıyorum.arısütü bal polen kesin adetlemi başlanması gerekiyor.birde bunları hazır karışım mı aldın.ben kendim karıştırıcam ama ne kadar hangisinden koyacağımı bilemedim.yardımcı olursanız sevinirim.tedavime hanüz 2 ay var.önden kullanmak istedim

merhaba ben direk başlamıştım bu takviyelere adeti falan beklemeye sabrım yoktu.şuanda çörek otlu karışımı kullanıyorum sabah aç karnına bi kaşık yumurtlama dönemindeyim ve bi salgı olurya hani çok afedersiniz:) tedavide ilaç kullanan arkadarşlar bilir yumurtaların gelişmeye başladığınıda bundan anlarsınız onda baya bi yoğunluk oldu 2-3 gündür eskiye nazaran ama ben bunu tüpe başlayınca bırakıcam tabi

İnşallah canım.... Bu benim 2. denemem 1. dememde hi. bişey yiyip içmedim hiç tutunma olmadı kimyasal dedi.... şu an tedavimin 5. günü ananası sıkıp suyunu iciyorum dogal yani tabi ne kadar dogalsa tabi :1: İçmesemmi acaba

bence iç tabi bağırsaklarada iyi geliyomuş ananası herkes tavsiye ediyo ben şimdiden yemeye başladım hemde baya lifli çok faydalı ama günde 2-3 dilimi gecirmiyorum

Arkadaşlar Menagon kullanan varmı ben 150 gonal f 150 menagon kullanıyorum yani 300 doz alıyorum günde gonal f bişey yapmıyorda menagon yaptıgımda kızarıklık ve göbegimde qagrı acı oluyor normalmi kullanan varsa yazabilirmi acaba lütfen....

merhaba ben direk başlamıştım bu takviyelere adeti falan beklemeye sabrım yoktu.şuanda çörek otlu karışımı kullanıyorum sabah aç karnına bi kaşık yumurtlama dönemindeyim ve bi salgı olurya hani çok afedersiniz:) tedavide ilaç kullanan arkadarşlar bilir yumurtaların gelişmeye başladığınıda bundan anlarsınız onda baya bi yoğunluk oldu 2-3 gündür eskiye nazaran ama ben bunu tüpe başlayınca bırakıcam tabi

çokk iyi bilirim canım kısmet olursa 8. denemeyi yapıcam bende ocak-şubat gibi.inşallah son olur hepimizin.
senin tedavinede var yani daha ben ikisini birlikte kullanıyorsun zanntmiştim çok özür.bende başlıyorum takviyelere allhın izniyle

çokk iyi bilirim canım kısmet olursa 8. denemeyi yapıcam bende ocak-şubat gibi.inşallah son olur hepimizin.
senin tedavinede var yani daha ben ikisini birlikte kullanıyorsun zanntmiştim çok özür.bende başlıyorum takviyelere allhın izniyle

rica ederim canım allah yardımcımız olsun inşallah son olur bu sefer , aynı döneme geliyo tedavilerimiz, aslında çok fazla yok iki adet daha olcam ondan sonra uzun bir süre allahımın izniyle olmıycam ve sizlerde inşallah, ben son denememi agustosta yapmıştım o nedenle 6 ay ara da iyidir diye düşünüyorum

ben bu gece bebeğimi gördüm rüyamda yeni doğmuştu erkekti ama çok akıllıydı anne bile diyodu hiç uyanmak istemedim, acaba aç tavuk kendini darı ambarında görürmuş sözüne bi örnek olabilirmi yoksa vuslata az kaldığının işareti mi ? ama çok tatlıydı :)

rica ederim canım allah yardımcımız olsun inşallah son olur bu sefer , aynı döneme geliyo tedavilerimiz, aslında çok fazla yok iki adet daha olcam ondan sonra uzun bir süre allahımın izniyle olmıycam ve sizlerde inşallah, ben son denememi agustosta yapmıştım o nedenle 6 ay ara da iyidir diye düşünüyorum

inşallah canım rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin .bizlerede sabır güç kuvvet versin birazda para bunlar parasız olmuyo çünkü:))))))

Back
X