Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de sonucum çıkmış ama doktor ayrılmış hastaneden. Yarın sabah öğreneceğiz bakalım![]()
amin inşallah incimm
tam hatırlamıyorum hepsini ama ,
amh
rubella ıgG
antı hıv ı + ıı
antı -hcv
anti hbs
tsh
prolaktin tam kan sayımı bu kadarı kalmış aklımda 12 adet test vermişti kağıt yanımda değil
inşallah güzel sonuçlar alırsın incim dualarımdasın arkadaşım![]()
Tedavi başında istenen testler.
Önümüzdeki ay başlıyor musun canım?
Amin inş. canım. Allah razı olsun![]()
eğer testlerde etkileyecek bir problem çıkmaz allahın izniyle başlıcaz
nur hn testleri bi görelim dedi yarın mail atıcam
Hadi hayırlısı :)
Beni bile heyecan bastı![]()
sorma incim bende uçuyorum :)bide beni görüşme günü görücektin sen kardeşim bil şok oldu ne oluyor abla sana diye :)
İnsan kendisini kaybediyor değil mi![]()
kizlar toplanirmisiniz lütfen su anda kac kisisiniz memorilde tadavide olan.her sey yolunda gider insaallal
Ben başladım belki bugun altıncı günüm..... Kızlar Meagon kullanan varmı aranızda benim göbegim cok acıyor bu igneden normalmi acaba?.....
merhaba...
benim eşim de azosperm di.
çok şükür ALLAHa bir iki de olsa sperm varmış.
yeterli olmazsa tese ameliyatı gerekecek.
senin eşin azosperm için iğne ilaç bitkisel birşeyler kullandımı?
güzel düşün sonuç güzel olsun inş.
eşin ne zaman(tese) sperm arama ameliyatı olacak?
Eşim fostimon ve ovitrella kullanıyor ama iğneler işe yaramadı.Bitkisel birşey kullanmadık.Benim yumurtalarım toplanacağı gün eşimdende sperm arayacaklarmış.Sperm çıkarsa bendende yumurtalar toplanacakmış.Çıkmazsa benin tedavim boşa gidecekmiş.Herhalde pazartesi salı diye düşünüyorum.
nur hnm bebısı o 15 haftalık olan.tanısabılırız.nerde oturuyodun?
Bende nur hanım için yazmıştım ama sana yazdım gibi oldu değil miHasurcıların hemen arkasında oturuyorum.Hasırcıları biliyorsundur.Carrefourun tam karşı caddesinde.
ah canım yaa
tüpbebeğin en zor hastalarıyız.
şimdi senin yumoşlar büyüyor.
bu aşamada ençok DUA edeceğiz.
büyük ALLAHım sonsuz hazinenden bizede ver. aminn.
emeklerin boşa gitmez inş.![]()
Benim de sonucum çıkmış ama doktor ayrılmış hastaneden. Yarın sabah öğreneceğiz bakalım![]()
Ben başladım belki bugun altıncı günüm..... Kızlar Meagon kullanan varmı aranızda benim göbegim cok acıyor bu igneden normalmi acaba?.....
dualarım seninle tatlım.
hamile haberlerini bekliyoruz inş.
Şu an opu odasına alınıyorsundur yavaş yavaş. Allah yardımcın olsun canım.
cnmm aynen tam o saatlerde heycan tavandı bi göz açıp kapayıncaya kadar bıtttı allahıma sukurler olsun 5yumurta toplandı smdı ıyı yumoş haberlerı almaya kaldı iş allahım yardımcımız olsun hepımızınnnnnnnnn... dualarınızı eksık etmeyınn canlarr...![]()