• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba kızlar sebebsiz infertile olupt a tüp bebekte tutan varmı :49:

amin inşallah incimm
tam hatırlamıyorum hepsini ama ,
amh
rubella ıgG
antı hıv ı + ıı
antı -hcv
anti hbs
tsh
prolaktin tam kan sayımı bu kadarı kalmış aklımda 12 adet test vermişti kağıt yanımda değil

Tedavi başında istenen testler.
Önümüzdeki ay başlıyor musun canım?

inşallah güzel sonuçlar alırsın incim dualarımdasın arkadaşım:16:

Amin inş. canım. Allah razı olsun :16:

Ben başladım belki bugun altıncı günüm..... Kızlar Meagon kullanan varmı aranızda benim göbegim cok acıyor bu igneden normalmi acaba?.....

Ben de menegon kullandım ve benim de göbeğim alev alev yanıyordu ve de bazı yerlerinde sertlikler vardı.Betül hanıma derdimi anlattığımda bana bir krem önerdi.Bunu günde 3 kez kullanabilirsin ama iğneyi vurmadan önce o bölgeyi iyice temizlemen lazım dedi...Şuan işyerindeyim eve gidince sana kremin adını yazarım, en azından biraz kaşıntısını alır

merhaba...
benim eşim de azosperm di.
çok şükür ALLAHa bir iki de olsa sperm varmış.
yeterli olmazsa tese ameliyatı gerekecek.
senin eşin azosperm için iğne ilaç bitkisel birşeyler kullandımı?
güzel düşün sonuç güzel olsun inş.:emir_bebek:
eşin ne zaman(tese) sperm arama ameliyatı olacak?

Eşim fostimon ve ovitrella kullanıyor ama iğneler işe yaramadı.Bitkisel birşey kullanmadık.Benim yumurtalarım toplanacağı gün eşimdende sperm arayacaklarmış.Sperm çıkarsa bendende yumurtalar toplanacakmış.Çıkmazsa benin tedavim boşa gidecekmiş.Herhalde pazartesi salı diye düşünüyorum.

Eşim fostimon ve ovitrella kullanıyor ama iğneler işe yaramadı.Bitkisel birşey kullanmadık.Benim yumurtalarım toplanacağı gün eşimdende sperm arayacaklarmış.Sperm çıkarsa bendende yumurtalar toplanacakmış.Çıkmazsa benin tedavim boşa gidecekmiş.Herhalde pazartesi salı diye düşünüyorum.

ah canım yaa
tüpbebeğin en zor hastalarıyız.
şimdi senin yumoşlar büyüyor.
bu aşamada ençok DUA edeceğiz.
büyük ALLAHım sonsuz hazinenden bizede ver. aminn.
emeklerin boşa gitmez inş.:49:

ah canım yaa
tüpbebeğin en zor hastalarıyız.
şimdi senin yumoşlar büyüyor.
bu aşamada ençok DUA edeceğiz.
büyük ALLAHım sonsuz hazinenden bizede ver. aminn.
emeklerin boşa gitmez inş.:49:

İnşallah canım.Ama çok korkuyorum.Bugün tedaviye başlayalı galiba 9 gün oldu.Ama bugün açık kahverengi bir akıntı geldi.Buda neyin nesi dedim.Artık herşeyden korkar oldum.İnşallah kötü birşeyden olmamıştır.Aranızda hiç böyle akıntı yaşayan oldu mu?

Tedavide olan ve baslayacak olan arkadaslarım allahım yardımcınız olsun.. Dualarımda hep "allahım dusmanıma bıle bebek aratma herkesın hakkında hayırlısı ver" dıye dua edıyorum..
Bır de nur hanım a hep dua edıyorum...
Hamile olan arkadaslarımı da allah kurtarsın amın...
Bende standart bekleyıs suresı devam.. ıstahım acık.. Danalar gıbı yemek yıyıyorum. Sımdıye kadar 3 kg aldım. Vucudumda kurumalar
hatta derı dokuntulerı basladı onun akabınde egzamaya cevırıyormus artık:43::43: Onlarla ugrasıyorum... Her gece pehlıvanlar gıbı zeytınyagıyla yaglanıyorum..
Ama bana mısın demıyor... Kısaca bende durumlar boyle...
Oglana ısım arıyorum.. Bulamıyorum..

Amaaaa cok sukur ıyıyım... En azından yemek yıyebılmenın ne kadar harıka bır duygu oldugunu tekrar yasıyorum...

Hepınızı opuyorum cok cok...

Ben başladım belki bugun altıncı günüm..... Kızlar Meagon kullanan varmı aranızda benim göbegim cok acıyor bu igneden normalmi acaba?.....

Doktorun önerdiği jelin adı hirudoid forte... bir de büyük parça pamuklara alkol veya kolonya döküp göbeğine koyup yatınca da faydası oluyor.Fakat ıslak olduğundan dolayı, hasta olmaman için bir tülbentle atletinin ıslanmasını engelleyebilirsin...

dualarım seninle tatlım.:70:
hamile haberlerini bekliyoruz inş.

inşallah birtanemm cok teşekkür ederımm...

Şu an opu odasına alınıyorsundur yavaş yavaş. Allah yardımcın olsun canım.

cnmm aynen tam o saatlerde heycan tavandı bi göz açıp kapayıncaya kadar bıtttı allahıma sukurler olsun 5yumurta toplandı smdı ıyı yumoş haberlerı almaya kaldı iş allahım yardımcımız olsun hepımızınnnnnnnnn... dualarınızı eksık etmeyınn canlarr...:16::16::16:

cnmm aynen tam o saatlerde heycan tavandı bi göz açıp kapayıncaya kadar bıtttı allahıma sukurler olsun 5yumurta toplandı smdı ıyı yumoş haberlerı almaya kaldı iş allahım yardımcımız olsun hepımızınnnnnnnnn... dualarınızı eksık etmeyınn canlarr...:16::16::16:

Bak bende heyecanlandım şimdi.İnşalla sıkı sıkı tutunurlar.Kaliteleri çok iyidir.Kaç tane transfer edecekler.Bilgin varmı?

Back
X