Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece sız oyle cok dıkkatlı baktınız.tahmın ettım bende sız oldugunuzu.esım oraya bebekle gelmekten pek hosnut degıl.herkes oraya bebek hayalıyle gelıyor olmayanlar nasıl ıc cekerek bakıyolardır kı bızde oyle yapıyorduk dedı nıye daha gec saatte gelmıyoruz dedı.kızdı bana.bızde 2-3 haftada bır gıdıyoruz nur hnm yanına gıtmesekde arıyıp telefonda konusuyoruz...evet canım eşim ve kardeşim vardı yanımda :) doğru tahmin etmişim
evet tam orda otuyorduk
çok tatlıydı bebişin görünce içimdende maşallah dedim zaten çok yakışmıştı beyazlar miniğine![]()
saol canım benım nerde oturuyosun sen ve tedavın ne asamada?buaralar bıraz unutkanım okudugumuda unutuyorumevet canım eşim ve kardeşim vardı yanımda :) doğru tahmin etmişim
evet tam orda otuyorduk
çok tatlıydı bebişin görünce içimdende maşallah dedim zaten çok yakışmıştı beyazlar miniğine![]()
evet canım bılıyorum oralardan alısverıs yapıyorum.bende ınnovıa bılıyomusun orda oturuyorumnur hnm bebısı o 15 haftalık olan.tanısabılırız.nerde oturuyodun?
Bende nur hanım için yazmıştım ama sana yazdım gibi oldu değil miHasurcıların hemen arkasında oturuyorum.Hasırcıları biliyorsundur.Carrefourun tam karşı caddesinde.
Incimmm hayirli haberlerini bekliyoruz.. allah yar ve yardimcin olsun..
inşallah birtanemm cok teşekkür ederımm...
cnmm aynen tam o saatlerde heycan tavandı bi göz açıp kapayıncaya kadar bıtttı allahıma sukurler olsun 5yumurta toplandı smdı ıyı yumoş haberlerı almaya kaldı iş allahım yardımcımız olsun hepımızınnnnnnnnn... dualarınızı eksık etmeyınn canlarr...![]()
Doktorun önerdiği jelin adı hirudoid forte... bir de büyük parça pamuklara alkol veya kolonya döküp göbeğine koyup yatınca da faydası oluyor.Fakat ıslak olduğundan dolayı, hasta olmaman için bir tülbentle atletinin ıslanmasını engelleyebilirsin...
Doktorun önerdiği jelin adı hirudoid forte... bir de büyük parça pamuklara alkol veya kolonya döküp göbeğine koyup yatınca da faydası oluyor.Fakat ıslak olduğundan dolayı, hasta olmaman için bir tülbentle atletinin ıslanmasını engelleyebilirsin...
ben kalcadan yapıyordum ilk tedavimde..kalçamın üzerine oturamazdım cnm
kızlarr sabah saat 8 buçukta yumurtalarım toplanacak...mustafa bey veya nur hanım yapacakmış toplamayı dularınızı eksik etmeyin...çok heycanlıyım....
sadece sız oyle cok dıkkatlı baktınız.tahmın ettım bende sız oldugunuzu.esım oraya bebekle gelmekten pek hosnut degıl.herkes oraya bebek hayalıyle gelıyor olmayanlar nasıl ıc cekerek bakıyolardır kı bızde oyle yapıyorduk dedı nıye daha gec saatte gelmıyoruz dedı.kızdı bana.bızde 2-3 haftada bır gıdıyoruz nur hnm yanına gıtmesekde arıyıp telefonda konusuyoruz...
saol canım benım nerde oturuyosun sen ve tedavın ne asamada?buaralar bıraz unutkanım okudugumuda unutuyorum
evet canım bılıyorum oralardan alısverıs yapıyorum.bende ınnovıa bılıyomusun orda oturuyorum
Evet biliyorum canım.Tedavimin 9. günü sanıyordum ama iğne kağıdıma baktım 8.günümdeymişim.Ama çok korkuyorum.Eşimde sperm bulunmazsa, tutmazsa....daha birsürü şey.
kızlar selam.kaç gündür giremiyorum.ayın 5 inde kızımı doğurdum.aslında doğum 12 sindeydi ama duramadı minnağım geldi en sonunda.allah hepinize bu duyguyu tatmayı nasip etsin.çok güzel bi duyguymuş.fırsatbuldukça yine girerim kızlar.kendinize iyi bakın.
Merhaba arkadaşlar.... Bugün tedavimin 4. günübu benim memorial da 2. denemem 1.denemem maalesef negatif sonuçlandı.... İnşallah Allah saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder... Ama cok korkuyorum cunku tedavim baslayacagı gün güle oynaya gittim ilk ignemi oldum akşama dogru bir üşüme titreme hali ateşim 39 dereceye yükseldi ve hiç düşmedi ertesi sabah doktora gittim yine memorial'a kulak burun bogaz ve dahiliye gördü yapılan tetkikler sonucunda vucudumda enfeksiyona rastlandıbuyuk ihtimallede bogaz enfeksiyonu atesim 30 40 derecelerinde oldugu için yatırmak istediler yatmadım acilde damardan ateş düşürücü antibiyotik ve serum verdiler şimdi antibiyotik tedavim devam ediyor...Doktorum Betül Görgen dahiliye doktorumla konustular bir sorun olmayacagını söyledi antibiyotik tedavisinin.... Ama ben cok endişeliyim arkadaşlar yuurta kalitini bozarmı herhangi bir aksilik olurmu diye bunu yasayan arkadaslar varmı aranızda bana yazarsanız cok sevinirim....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
Bak bende heyecanlandım şimdi.İnşalla sıkı sıkı tutunurlar.Kaliteleri çok iyidir.Kaç tane transfer edecekler.Bilgin varmı?
mmlkk inş yumurtaların cok kaliteli embriyo olurlar ve sana sıkı sıkı tutunurlar Allah yardımcın olsun
Dualarımız seninle cnm inşallah herşey yolunda gider.... Bol şanslar....
Ortalama 1 ayda çıkıyor ama daha kısa sürede de çıkabiliyor. Ben yazın yaptırmıştım. Evet canım 2-3 ay beklemem gerekiyor. Kontrollerim falan olacak. Rahim filmi falan çektirmem gerek daha. 27 yaşındayım :)
Iyı aksamlar kızlar cumartesı gunu nur hnm zıyarete gıttık.cok enerjıktı herzamankı gıbı.kızımı sevdı.15+2 oldu bugun bebegı ve cınsıyetı kız.azıcık kılo almıs ama yınede cok guzel benım doktorum bırde fotograf cekıtık kızımla doktorunu cok sekerlerdı.
Tedavide olan ve baslayacak olan arkadaslarım allahım yardımcınız olsun.. Dualarımda hep "allahım dusmanıma bıle bebek aratma herkesın hakkında hayırlısı ver" dıye dua edıyorum..
Bır de nur hanım a hep dua edıyorum...
Hamile olan arkadaslarımı da allah kurtarsın amın...
Bende standart bekleyıs suresı devam.. ıstahım acık.. Danalar gıbı yemek yıyıyorum. Sımdıye kadar 3 kg aldım. Vucudumda kurumalar
hatta derı dokuntulerı basladı onun akabınde egzamaya cevırıyormus artıkOnlarla ugrasıyorum... Her gece pehlıvanlar gıbı zeytınyagıyla yaglanıyorum..
Ama bana mısın demıyor... Kısaca bende durumlar boyle...
Oglana ısım arıyorum.. Bulamıyorum..
Amaaaa cok sukur ıyıyım... En azından yemek yıyebılmenın ne kadar harıka bır duygu oldugunu tekrar yasıyorum...
Hepınızı opuyorum cok cok...
biz senle yaşıtmıymışız![]()
ben hiç denk gelemiyorum nur hanıma yaaaa. funda hanıma görunup çıkıyoruz hastaneden. neyseki senden alıyoruz haberleri :)
sadece sız oyle cok dıkkatlı baktınız.tahmın ettım bende sız oldugunuzu.esım oraya bebekle gelmekten pek hosnut degıl.herkes oraya bebek hayalıyle gelıyor olmayanlar nasıl ıc cekerek bakıyolardır kı bızde oyle yapıyorduk dedı nıye daha gec saatte gelmıyoruz dedı.kızdı bana.bızde 2-3 haftada bır gıdıyoruz nur hnm yanına gıtmesekde arıyıp telefonda konusuyoruz...