saol canım benım nerde oturuyosun sen ve tedavın ne asamada?buaralar bıraz unutkanım okudugumuda unutuyorum
evet canım bılıyorum oralardan alısverıs yapıyorum.bende ınnovıa bılıyomusun orda oturuyorum
canım ben beylikdüzü tarafında oturuyorum ilk tüp deneyimim olucak inşallah ilk adetle başlıcaz testler falan yapıldı işte
Karışmak gibi olmasında birbirinizi tahmin ettinizde neden konuşmadınız?Thmin ettiğiniz kişi olmasa nolur ki.Kusura bakmayın bir arkadaşıma benzettim der gidersiniz.

biz tamamen birbirimizden habersizdik canım zaten biranda benim gözüme çarptı yoksam konuşur tanışırdık tabii
evet canımmm saol bıraktım yumoşları geldım inşallah hyrlısı olsun dıyorumm,bıraz ağrım var duramıyorumda ayaga kalkıom devamlı kendı evımde odugumııcn...artık tek dılegım duam,orda çuğalsınlar annelerıne sıkı sıkı tutunsunlarrr...

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sıkı sıkı tururnurlar bundan sonra birlikte nefes alırsınız
yumurtalar salı gnü toplandı 16 tane yumurta toplanmış 13 ü döllenmiş şimdi 5. güne gitmesini bekliyoruz :))
hayırlı olsun canım maşllah çok güzel gdiyorr

sağlıkla tutunurlar inşallah
Geldim kızlar

Sağolun merak etmişsiniz. Çok şükür sonuçlarda korkulacak bir şey yokmuş. Fazla konuşamadık, adet sonrası kontrole gel dedi doktor. Aşağı yukarı 20 gün var kontrole. İnş onda da her şey iyi çıkar da yavruma bir adım daha yaklaşırım.
Maşallah dentur
hadi gözünaydın incim çok sevindim az kaldı canım hayırlısıyla bizlerde kavuşucaz yavrularımıza

eksik yazmışım kusura bakma dedemi kaybettik malesef allah mekanını cennet etsin inş.
başın sağolsun canım allah tahsiratını affetsin sabırlar versin