• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Günaydın arkadaşlar;
Herkese hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin.Benim bugün saat 1:30 da transferim olacak.Bu cuma günü yüzü hürmetine inşallah hayırlrsıyla tutunur yada tutunurlar.Allahım sen yardım et.İnşallah hayırlısıyla bu son denememiz olur.Dua edin arkadaşalrar.

canım ne güzel transfer günün gelmiş hayırlısıyla transferin olur ve sıkı sıkı tutunur bebişler.
allah yardımcın olsun canım.

Günaydın arkadaşlar;
Herkese hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin.Benim bugün saat 1:30 da transferim olacak.Bu cuma günü yüzü hürmetine inşallah hayırlrsıyla tutunur yada tutunurlar.Allahım sen yardım et.İnşallah hayırlısıyla bu son denememiz olur.Dua edin arkadaşalrar.

hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olucak dualarımız seninle cuma dan sonra ne güzel bi zaman...sen çapadamı yaptırıyordun?

saolun kızlar haftaya çarşamba kan tahlılı yapıcam 5inde inşallah bu uzuntuye bnmledır bebegım bırı annem bırı kayınvalıdem bnı yedı bıtırdıler bırı suratı ıle bırı devamlı elestırmesıyle..bıktım ...ınsallah melegım bnmledırr morolalım bu 3gunum ole gctıgı ıcın cok kotu :50: pozıtıfı alırsam tek sevıncımız o olacak esımle su hayatta

hayırlı cumalar, moralini bozmalarına izin verme benimkilerde öyle bende diyorumki keşke hastanede kalabilsem yada otele mi yerleşsem test gününe kadar ama tek başınada sıkılyo insan , bence odana geçip kitap oku yemek saatlerinde çık sadece hiç bişeyin seni üzmesine izin verme ben ilk denememde eşimle kavga etmiştim ağlaya ağlaya adet oldum sakın takma canım allah kolaylık versin...

Günaydın arkadaşlar;

rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş.peygamberimiz yüzü suyu hürmetine ,ehlibeyt yüzü suyu hürmetine rabbim sana anne olabilmeyi nasip etsin aminnnn......

Günaydın arkadaşlar;

arkadasim transferin hayirli olsun... Allah yardimcin olsun ve 12 gun sonra o guzel haberi almayi nasip etsin....

canım merhaba hayırlı cumalar
ikili test için cihangir yılanlıoğlu na gittin mi?

yok canım ben gitmedim
kendi dr ma gittim
arada 200 tl fark vardı hem benim gittiğim yerde iyi canım son teknoloji ultrasyon var 4 boyutlu
nur hn bize özellikle 21.ci haftada girilen için gidin demişti cihangir beye ama ben gitmedim
çok şükür herşeyimizde iyi çıktı birsürü resim ve cd sini verdiler oğluşun:46::46::46::46:

yok canım ben gitmedim
kendi dr ma gittim
arada 200 tl fark vardı hem benim gittiğim yerde iyi canım son teknoloji ultrasyon var 4 boyutlu
nur hn bize özellikle 21.ci haftada girilen için gidin demişti cihangir beye ama ben gitmedim
çok şükür herşeyimizde iyi çıktı birsürü resim ve cd sini verdiler oğluşun:46::46::46::46:

ben 16 haftada gıttım.bırde 21 haftada gıttım cıhangır beye cok guzeldı kızım elını emıyordu..sn nereye gıttın detaylı ıcın..

kızlarr pazartesii transferım olduu bu 2gunum berbat üzülerek geçtiii ağlattılar bni cok bebegıme bısey olmuşmudur nedır benım bu kaderım yaa cok korkuyorummmmm bu stresle bısey olacak dıyeee ..belım cok agrıyorr dunde hafıf lekem oldu noluyor banaa:S:SS:S::43: inşallah annesı gıbı gucludur tutunur melegım banaa

Canım kimseyi takma. Annen bile olsa. Şu an sen ve bebeğin önemlisiniz. Kendini rahatlat. Bebeğinle konuş. İnşallah kanaman yerleşme kanamasıdır. Dua edeceğim senin için :16:

arkadaşlar
hepimize hayırlı cumalar
allah yardımcımız olsun.
aranızda ikili test için cihangir yılanlıoğluna giden varmı???

Lilyum selam. Ben önümüzdeki hafta Aynur Hanım'a muayene olacağım. İkili test için Cihangir Bey'e yönlendirecekler. Büyük ihtimal orada yaptıracağım. Ama daha belli değil. Fiyatı ne kadrmış sen öğrenebildin mi ? :26:

ben 16 haftada gıttım.bırde 21 haftada gıttım cıhangır beye cok guzeldı kızım elını emıyordu..sn nereye gıttın detaylı ıcın..

ben kendi hastane mi gittim canım özel balat hastanesi
benimkide elini ağzına götürdü gözünü ufaladı dr bu anları kaydedip verdi bize
açıp açıp izliyorum oğluşumu
senin prenses nasıl canım

Arkadaslar yok mu memorial de rezervi az olup hamile kalan... benim rezervim az ve orada tedaviye baslamayi dusunuyorum ama kararsizim...

rezervi az olup hamile kalan arkadaşlarımız var canım kendileri şimdi burda değiller
bence istanbulda gidebileceğin en iyi yer memorıal
ben ikinci tedavime başlamadan önce çok araştırmıştım
önce allahın sonrada dr nur hn sayesinde hamileyim çok şükür
bizim işimizde labaratuar çok önemli türkiyedeki en iyi lab. da memorıl. :34::34::34:

rezervi az olup hamile kalan arkadaşlarımız var canım kendileri şimdi burda değiller
bence istanbulda gidebileceğin en iyi yer memorıal
ben ikinci tedavime başlamadan önce çok araştırmıştım
önce allahın sonrada dr nur hn sayesinde hamileyim çok şükür
bizim işimizde labaratuar çok önemli türkiyedeki en iyi lab. da memorıl. :34::34::34:

Arkadasim sagol icimi rahattlattin. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi da nasip etsin insallah... Insallah benim de bu denemem son olur. Bu 3 uncu olacak ilk ikisi yurtdisinda oldu... Aralikta da insallah memorialde basliycam... ben on gorusmemi aynur hanimla ypatim ama bende nur hanimla devam etmek istiyorum bakalim insallah bu son olur.... Rezervi az olan arkadaslar da yazarsa sevinirim onlara bazi sourlaim olacak insallah....

Arkadasim sagol icimi rahattlattin. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi da nasip etsin insallah... Insallah benim de bu denemem son olur. Bu 3 uncu olacak ilk ikisi yurtdisinda oldu... Aralikta da insallah memorialde basliycam... ben on gorusmemi aynur hanimla ypatim ama bende nur hanimla devam etmek istiyorum bakalim insallah bu son olur.... Rezervi az olan arkadaslar da yazarsa sevinirim onlara bazi sourlaim olacak insallah....

Canım benim az bende ocakta başlıycam allah nasip ederse ama rezervi boşver kaliteli bir kaç yumurta olsun yeter ki oda olur dedi nur hanım

kızlar hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahhhhh

aranızda nur hanıma laparoskopi olan var mı??

hamile kaldınızmı bunun sonrasında..

iyimidir kendisi laparoskopide..

ben onu cok sevdim ondan yaptırmak istiyorum eğer olursa..

kızlar hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahhhhh

aranızda nur hanıma laparoskopi olan var mı??

hamile kaldınızmı bunun sonrasında..

iyimidir kendisi laparoskopide..

ben onu cok sevdim ondan yaptırmak istiyorum eğer olursa..

Back
X