• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ben anadolu yakasında oturuyorum oraları tam bilmiyorum ama sen bir çnceki denemende kadıköyde kaldım demiştin yine aynı yerde kalabilirsin sonuçta 1 metrobüs.
canım orası da çok pahalı oluyor o zaman 19 gün kaldık 2000 ödedik
Beyoğlu tarafında bir hotel var sanırım anlaşmalı oldukları. Telefonla bilgi alabilirsin Gamzecim.

sağol canım yardımın için

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm..............

tahmin etmiştim ben canım kutlama gitmişlerdir dedim :10::10::10: gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:49::49::49::49::49:
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaaaaaaa

hayırlı olsun canım Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin hayırlı saglıklı sıhhatli evlat olsun ins darısı tüm isteyenlerin başına aminnnnnnnnnnnnnn

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm değerimm 76,82 çıktııııı:49::49::49: allahıma bınlerce şükür darısı tummm isteyenlerın başınaaaaaaaaaaaaa...geç yazabıldım kızlarrr dışardaydımmm.............

canım tebriklerrrr rabbim tamamına erdirsin inş...senden haber varmı diye bakıyorum sabahtan beri:16::16:

Canım hayırlı uğurlu olsun.Allah kucağın aalmayı nasip etsin.Biraz önce bildiğim bütün duaları okudum.Hepimiz için dua ettim.Çok şükür senden güzel haberi aldık.Allah'ın izni ile darışı başımıza.Belitin var mı?

a yyy çok sevindim senin adına gelmiyince çok korttum
ama neyse rabbim sonuna kadar sorunsuz gitmeyi nasip etsin
ben dedimya arkadaşımında aynı olmuştu belirtileri oda hamile
ohhhhhhhhhhhhhhhhh be annen kayınvalidenede takma artık
tamammı canım mutlu ol bebişin için ... senin kaçıncı denemen
sorun neydi

cemilecim senin nezaman test sıra sende değilmi sendende alcaz inşallah
güzel haberleri

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr...:nazar:
ne güzel bir haber bu...meleğin göbüşünde seni bekliyor..inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir vede kuzunu kucağına alırsın sağlıklaa canım çok sevindim:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

darısı bizim başımıza inşallah...

Canım hayırlı olsun. Allah'ım tamamına erdirsin inş. Keyfini sür :34:

çok sevindim senin adına...beklerken bende hamilesindir diye düşünmüştümm...ALLAHsağlıkla kucağına almayı nasip etsinn..sana nacizane bi öneri..mümkünse ilk testini yaptırdığın labaratuvarda yaptır diğer 2 gün de katlaması gereken bhcg testlerini..aynı labaratuvarla devam et...her testi farklı bir yerde yaptırınca inanılmaz aradaki farklar...sonra katlamadı mı acaba diye üzülme....her labaratuvarın yanılma ve sapma oranları çok fazla...bunu makina mühendisi olan eşim ve hertşeyden önemlisi doktorlar söylüyor....sonra kendine stres yapma canım....yazdığımdanda negatif bişi anlama lütfen..senin iyiliğin için diyorum...ben bi ara labaratuvarzede olmuştumda o yüzden..dikkat et bebeğine..ALLAHA emanet oll...TEBRİKLER.darısı bizlerin ve isteyen herkesin başına ...AMİNN.

Canım hayırlı olsun. Allah'ım tamamına erdirsin inş. Keyfini sür :34:

hoşbuldum..uzun bi aradan sonra..ancak kendimi toparladım inci..bide net sorunum vardı..ama hep aklımda idiniz...geçmişide okuyamadım..o kadar çok sayfa birikmiş ki..zamanımda yok..
bundan sonra görüşürüz...Sevgiler selamlar...inşallah sende herşey yolunda gidiyordur..

hoşbuldum..uzun bi aradan sonra..ancak kendimi toparladım inci..bide net sorunum vardı..ama hep aklımda idiniz...geçmişide okuyamadım..o kadar çok sayfa birikmiş ki..zamanımda yok..
bundan sonra görüşürüz...Sevgiler selamlar...inşallah sende herşey yolunda gidiyordur..

Bugünümüze şükür...
Kendini toparlamana sevindim. İnş bundan sonra atacağın adımlar seni yavruna daha da yakınlaştırır ve kavuşturur...

Bugünümüze şükür...
Kendini toparlamana sevindim. İnş bundan sonra atacağın adımlar seni yavruna daha da yakınlaştırır ve kavuşturur...

AMİN...AMİNN.cümlemizi İNŞALLAH..inşallah seninde iyi gidiyordur dedim ama sanırım paylaşmak istemiyorsun..senin tercihin tabii.sadece seni düşünerek sormuştumm.ALLAHA emanet ol..

AMİN...AMİNN.cümlemizi İNŞALLAH..inşallah seninde iyi gidiyordur dedim ama sanırım paylaşmak istemiyorsun..senin tercihin tabii.sadece seni düşünerek sormuştumm.ALLAHA emanet ol..

Yok canım neden yazmayayım :) Bir gelişme yok henüz ondan bir şey yazmadım. Ameliyat sonrası haftaya ilk kontrolüme gideceğim ondan sonra iyi haberler verebilirim inş. Sen de Allah'a emanet ol...

Çok sevindim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim test günüm Pazartesi ama 4 gün bana 4 ay gibi geliyor.

Back
X