• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ben buraya gidene kadar nur hanım doğurup izne ayrılır heralde ama ben ondan başkasını istemiyorum :2:

Nur Hanım doğuma kadar hastanede inş. Doğumdan 40 gün sonra da dönecek nasipse.

incimm tşk ederim gittim geldim.önce hsg yi çektirdik.tertemiz çıktı.bi sorun görünmedi.ama ben bekliyodumki orda bir sorun görünsün ve bebeklerimin düşüş nedeni o olsun.yine sıkıldım yani.homosistein değerin yüksek değil dedi nur hanım.kısacası yaptırdığım bütün tahliller temiz çıkmış.semra hanımın toplantısı vardı görüşemedik.25 aralığa ortak randevu aldım.belki hoca histeroskopi ve rahim yaralamayı önerebilir dedi .yok işte canım görünen bişey yok ama tutumuyor tutsada düşüyor.yine canım çok sıkkın.eşimde sperm verdi sonucu yarın çıkıcak.onunda morali bozuldu hep benim yüzümden diye napcam bilmiyorum.bu sefer olur inş.şimdi 25 ini bekliycez bakalım semra hanım ne diycek

Lütfen şimdiden moralini bozma. İnş 25'inde hayırlı haberler alacaksın, ben inanıyorum. Dualarımdasın...

kızlar nur hanım size hiç yumurtaların daha kaliteli ve daha çok olması için yardımcı vitamin ,hap vs birşey önerdimi acaba ??
benim rezervimde sıkıntı yok ama embriyolarım iyi kalitede olsun diye kullanmak istiyorum ama yanlış yaparmıyım diyede korkuyorum ,orda tedaviye tam başlaamdığım için nur hanıma mail atıp sormakta istemiyorum ayıp olur diye :17:

Nur Hanım böyle şeyler önermiyor. Pozitif düşün diyor :)

1,değerim 74,86
2,değerim 166,06

kızlarrrr çok suan ıyı gıbı değilmii?? :nazar::nazar:

Maşallah canım :nazar:
Rabbim daim etsin inş.

kızlar çok üzücü bir durum sanırım bebek düşücek
1.gün 62,93
2.gün 110,9
3.gün 180,4 değerler çok yavaş arttığı için doktor pazartesi günü 4. istedi böyle durum yaşayan oldu mu aranızda boş gebelikten bahsetti biraz doktor

1.gün 62,93
2.gün 110,9
3.gün 180,4 değerler çok yavaş arttığı için doktor pazartesi günü 4. istedi böyle durum yaşayan oldu mu aranızda boş gebelikten bahsetti biraz doktor

inşallah öyle birşey olmaz canım bebeğin sımsıkı tutunmuş olsun sana
dualrım seninle

kızlar yaşadığımız şey gerçekten çok zor allah kimseye yaşatmasın bizimde bu dünyada ki sınavımız bu ama bizim mutluluğumuz diğerlerinde daha farklı ve çoşkulu oluyorrr.(aklıma memorıladeki kan sonucumu aldığım gün geldi gözlerim doldu)mümkün olsa o anın kamera kayıtlarını isterdimmm....
benimde çevremin sizden farklı yoktu iki gelinimiz hamileydi biri ikinciye ve bana istemiyorum diyordu hep ama onun hamile haberini alınca nasıl ağladım anlatamam size o hamile diye değildi bu çok farklı birşey meğersem istiyormuş ama bana öyle diyormuş...
yeni evlenen abiminde eşi hamile kaldı ondan sonra daha 4 aylık evlilerdi
eşimin 2 dayısının eşleri, kuzenin eşi,amcasının eşi yani yakınımdaki herkes hamileydi...bu kadar hamilenin içinde kalınca çok kötü olmuştum insanların bana acıyan gözlerle bakması çok zordu... çok şükür ki allah bana da nasip etti dilerim ki allah hepinize nasip etsin sadece biraz sabır kızlar sizlerde nasip edecek inşallahhhhh

1.gün 62,93
2.gün 110,9

Canım üzüldüm ama belki pazartesi düzenli artış olur.İnternette okudum böyle olanlar var.Tüp bebekte bhcg değerleri sayfasına gir.Ordada böyle olup daha sonra değeri normale dönenler var.İnşallah seninkide öyle olur.Dualarımız seninle.

Allah razı olsun kızlar inş. Sizler böyle sıkıntılar görmeden haberini alırsınız inş. Işte cemilecim sana demek istediğim buydu testini erken yapma bekle değerlerin artsın kafan rahatlar bak şimdi sabahtan beri 1 tane elma yiyebildim ve stresten üzüntüden mahvoldum allahım kimselere yaşatmasın inş.

Allah razı olsun kızlar inş. Sizler böyle sıkıntılar görmeden haberini alırsınız inş. Işte cemilecim sana demek istediğim buydu testini erken yapma bekle değerlerin artsın kafan rahatlar bak şimdi sabahtan beri 1 tane elma yiyebildim ve stresten üzüntüden mahvoldum allahım kimselere yaşatmasın inş.

Amin canım Allah kimseye yaşatmasın.Ama inancını kaybetme.Gün doğmadan neler doğar.

1.gün 62,93
2.gün 110,9

Denturcum inş bebeğin seninledir. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

canım, hayırlı olsun inşallah evladına kavuşursun. o bekleme sürecini bilmez miyim. sadece 2 günüm kaldı benim sonucu öğrenmeme artık bitti ama
geçmeyecek gibi geliyor insana. Allahım inşallah gönlümüzdekini bize hayırlı eder ve nasip eder.

amin canım hepimiz için haırlı haberler alırız inşllah olumlu sonuçlar olur burda hamile bayanları duydukça moral oluyo hadi bakalım önce sıra sende:)

bebeklerin sımsıkı tutunsunlar inşallah canım sana..inşallah müjdeli haberini almak nasip olur..
doktorun nur hanımmıydı..bende onu düşünüyorum..

aminnnn canım evet nur hanım doktorum ama diğer doktorlarda ilgileniorlar gerçi nur hanım çok samimi çok sıcak kanlı biri diğer doktorların yerini tutamaz...

slm arkadaşlar,İnş. herşey gönlümüze göre olur ama zor ve sabır isteyen süreçler.. bugün amh için kan verdim,p.tesi günüde hsg sonra hayırlısı ile Nur hn.ın yanındayım inş. ama amh'ıda hsgyide sonuçlarından korkarak bekliyorum,fsh çok yüksek olduğu için :((
iyiki böyle bi paylaşım sitesi varda bebişleri olanların,umutsuzluktan-umuda kavuşanların mutluluklarını görüyoruz,darısı hepimizin başına..ah birde işte niye cuma-p.tesi hastanelerdesin diyenlere gerçeği söyleyebilme cesaretim olsa oysa herkesin gözünde çok cesurum ama bu bi başka acıtıyo beni ...

kızlar ta 29 unda çağırdılar bebişe ultrasonda bakmak için zaman nasıl geçecek bılmıyorum bu sureçte bişey olurmu dıye cok korkuyorum kalp atısını duysam rahatlıcammm ..daha kocaman 21 gün varrr :18::1: heycanlı bekleyıs sanırım 1bucuk aylık olunca çağırıyorlarkı o zmn açağırdılar dıe dusnuyorum:44::44:

bide kızlar bız hamileliğimizi neye gore hesaplıcaz yumurta toplama gunune goremı yoksa normal hamılelıklerdekı gıbı son sat tarıhınımı baz alıcaz :44::44: çokmu soru sordum nee:1::1::1::16:

bide kızlar bız hamileliğimizi neye gore hesaplıcaz yumurta toplama gunune goremı yoksa normal hamılelıklerdekı gıbı son sat tarıhınımı baz alıcaz :44::44: çokmu soru sordum nee:1::1::1::16:

Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplayacaksın canım:49:

iyi hafta sonları arkadaslar
bende 15 gun ıcınde baslıyorum hayırlısı ıle ılk tedavime
tüp bebek için ilaç raporu çıkaran arkadas varmı aramızda? hangı belgeler gerekıyor?
raporu cıkardıgımıza degermı?
ben çapa tıp fak. çıkarmayı dusunuyorum ne dersınız bılgısı olan yardım rıca edıyorum:49:

Back
X