- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
ben buraya gidene kadar nur hanım doğurup izne ayrılır heralde ama ben ondan başkasını istemiyorum :2:
Nur Hanım doğuma kadar hastanede inş. Doğumdan 40 gün sonra da dönecek nasipse.
incimm tşk ederim gittim geldim.önce hsg yi çektirdik.tertemiz çıktı.bi sorun görünmedi.ama ben bekliyodumki orda bir sorun görünsün ve bebeklerimin düşüş nedeni o olsun.yine sıkıldım yani.homosistein değerin yüksek değil dedi nur hanım.kısacası yaptırdığım bütün tahliller temiz çıkmış.semra hanımın toplantısı vardı görüşemedik.25 aralığa ortak randevu aldım.belki hoca histeroskopi ve rahim yaralamayı önerebilir dedi .yok işte canım görünen bişey yok ama tutumuyor tutsada düşüyor.yine canım çok sıkkın.eşimde sperm verdi sonucu yarın çıkıcak.onunda morali bozuldu hep benim yüzümden diye napcam bilmiyorum.bu sefer olur inş.şimdi 25 ini bekliycez bakalım semra hanım ne diycek
Lütfen şimdiden moralini bozma. İnş 25'inde hayırlı haberler alacaksın, ben inanıyorum. Dualarımdasın...
kızlar nur hanım size hiç yumurtaların daha kaliteli ve daha çok olması için yardımcı vitamin ,hap vs birşey önerdimi acaba ??
benim rezervimde sıkıntı yok ama embriyolarım iyi kalitede olsun diye kullanmak istiyorum ama yanlış yaparmıyım diyede korkuyorum ,orda tedaviye tam başlaamdığım için nur hanıma mail atıp sormakta istemiyorum ayıp olur diye![]()
Nur Hanım böyle şeyler önermiyor. Pozitif düşün diyor :)
1,değerim 74,86
2,değerim 166,06
kızlarrrr çok suan ıyı gıbı değilmii??![]()
Maşallah canım

Rabbim daim etsin inş.