Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın daha fazla beklemek yersiz. memorial da ilk canım. normaldede ilk denememizdi. ama son olmasını çok istemiştim.
günaydınlar
almina yeni negatif almış biri olarak daha fazla stresle beklemendense bencede bugün testini yaptır ,zaten olduysa çıkmaması gibi bişey sözkonusu değil canım
mümkün değil ama sakin olmaya çalış eğer bebeğin seninleyse oda üzülmesin,
memorialde kaçıncı denemen canım
sblkmbsr sizin kaçıncı denemenizdi canım. insan bunca emek çaba harcayınca böyle bi sonucu hazmedemiyor. ama Rabbim kısmet ederse oluyor herşey. sizin adınızada çok üzüldüm. senin dondurulmuşun varmıydı.
Arkadaslar merhaba, oncelikle hamislere saglikli bir hamilelik diliyorum. umarim bir an once bizim gibi bekleyenler de o mutlu haberi alir. Benim merak ettigim konu su yumurta rezervi az olanlarda nasil bir tedavi uygulandi. Yani hangi protokol. hangi ilaclar kullanildi acaba merak ediyorum.... Ben ilk denemede gonal f kullandim ikincisinde puregon ve simdi de farkli bir protokol istiyorum femara gibi acaba bu protokl ile basari elde edenler oldu mu?
merhaba ben tek kendi adıma randevu aldım eşime randevu almadım oyuzden onunla gitmeyecektim ama beraber mi gitmemiz lazım bide biz capada kanda kromozom yaptırdık baska test yapmıyorlarmıs oyuzden ben sadece kendim icin randevu almıstım diger kalan testlerimi yaptırayım istiyordum ne yapsak ki acaba eşimle mi gitsem ki?
herkese günaydın
kızlar ben çok kötüyüm. yarın test günüm. ama hiç hamilelik belirtim yok malesef. adet belirtilerimin hepsi var olmadı galiba tutmadı.
yarını beklemeden bugün gidip kan vereceğim. daha fazla acı çekmek istemiyorum. ne olacaksa sonuçlansın istiyorum artık.kendimi teselli edecek hiç bir kelime bulamıyorum.
canım sakın ol hepimiz aynı şeylerden geçtik 1 gün kalmış çok değilki benimde belirtilerim yoktu halada yok gerçi şuan ben kendime hamilemiyim diye soruyorumya neyse az daha sabır
kızlar benim değer 287,9 olmuş doktor 300 ve üzeri olması gerekir demişti kendisiyle daha görşemedim ama sanırım bizimde bir yerde sonlanıcak heralde değerler düzgün artmadıına göre var bunda bir aksilik nasip değilmiş ya
kızlar bi de bizim dondurulmuşlarımız da oldu.
acaba memorialde dondurulmuşlar ile tedavi ücreti ne kadar bilen varmı acaba. başka extra ilaç masrafı oluyormu.
günaydın kızlar nasılsınız
canlarım ben hala adet bakliyorum cumartesi sabahı sağ tarafımfa yoğun bir kasık ağrısıyla uyandım
cumartesinden beri çok hafif pembe lekelenmemve akıntım oluyor sökemiyor yine hayırlısıyla gelsede bende başlasam artık
geçmiyor günlerrr
canım ben 2 kere denedim ikiside negatif hemde hiç tutunma bile olmadı direkt sıfırı çektim
ikisinide devlette yaptırdım ben , şimdi üçüncüye cesaretimi toplayabilirsem inşallah bende memoriale gelicem, nur ve aynur hanımla görüşmelerimizi yapmıştık
kaç yaşındasın canım tek embriyomu kondu ve doktorun nur hanımmı seninde
memorial bence tüp bebek konusunda en başarılı merkez. bizi maddi açıdan biraz zorladı ama en iyi yerde olsun istedik.
ben 29 yaşındayım canım. problemimiz de pkos var bende. çok yumurtam oldu. tek embriyo transfer oldu. doktorum nur hanımdı.
inşaallah sende nur hanımla başlar meleğine kavuşursun canım. 3. ve son denemen olur inşaallah.
kızlar güzel haberi aldım, hamileyim. çarşamba günü testi tekrar edicem inşallah güzel artış olur
dua edin ne olur. önce Allahıma şükürler olsun sonrada memorial hastanesi nur hanım ve diğer doktorlardan
Allah razı olsun. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder..
kızlar güzel haberi aldım, hamileyim. çarşamba günü testi tekrar edicem inşallah güzel artış olur
dua edin ne olur. önce Allahıma şükürler olsun sonrada memorial hastanesi nur hanım ve diğer doktorlardan
evet bende çok başarılı olduklarını düşünüyorum,araştırıyorum sürekli özellikle erkek infertilitesinde ki bizde de sorun bu zaten
senin tedavin ne kadara çıktı canım ortalama ?? bende maddiyat için devlette denedim şansımı ama şimdi keşke hiç bulaşmasaydım diyorum
yaptırdınm cnm testini ,sende müjde verirsin inşallah cnm
günaydın kızlar nasılsınız
canlarım ben hala adet bakliyorum cumartesi sabahı sağ tarafımfa yoğun bir kasık ağrısıyla uyandım
cumartesinden beri çok hafif pembe lekelenmemve akıntım oluyor sökemiyor yine hayırlısıyla gelsede bende başlasam artık
geçmiyor günlerrr