• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tüp bebekte belirtilere çok takılmayın bence kızlar ilk denemde tutmamıştı ama belim ve kasıklarım ağrıyordu akıntım vardı ikincide tutmuştu yine aynı şeyler vardı inşallah sımsıkı tutunur size bebeklerinizzzz

ceydacım tebrikkkkkkkk ederimmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsın rabbimm değerin kaç çıktı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Dentur bebeğin seninle kuzum sakın stres yapma olur mu

canım hayırlı olsun.Allah kucagına almayı nasıp etsın.belırtılerın neydı?

teşekkürler canım inşallah amin. belirtilerim. kasık ağrısı oldu . karın ağrısı oldu. biraz sarı akıntım oldu.
aniden kalktığımda karnımın alt tarafına bıçak saplanır gibi oluyordu. bide cumadan beri gebelik testi yaptım evde
ve testte silik ikinci çizgi çıkmıştı.

kızlar çok saolun doktor hiç güzel şeyler söylemedi dış gebelkten bahsediyor yarın muayene edicek değerler istediği gibi artmamış bu da sağlıklı bir gebelik gibi gözükmüyor dedi muhtemelen sonlandırılacak dedi bugün karın ağrısı bayılma fenalık hissi olursa hemn gel dedi dış gebelik olup iç kanama yapabilir dedi buda ölüme bile sebeb olurmuş en kötüyü düşünmek zorundayız malesef dedi

ceydacım hayırlısı olsun değerlerin seni üzmeden sağlıklı bir şekilde artsın inş. kendine iyi bak

Canım çok sevindim.Allah sağlıklı, sıhhatli ,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Kan değerin kaç çıktı?Kaçıncı gün transferinde ve kaç gün sonra test yaptırdın.

çok teşekkür ederim canım. darısı başına inşallah. amin. kan değerim 139 çıktı. 4.gün transferi yapıldı. 30 kasımda transfer oldu saat 17.00 de 10 aralık yani bugünde test günümdü. yani 10 gün sonra test yaptılar. cuma akşamıda gebelik testi yapmıştım çok silik çıkmıştı. c.tesi sabah ta silik çizgi vardı.

kızlar çok saolun doktor hiç güzel şeyler söylemedi dış gebelkten bahsediyor yarın muayene edicek değerler istediği gibi artmamış bu da sağlıklı bir gebelik gibi gözükmüyor dedi muhtemelen sonlandırılacak dedi bugün karın ağrısı bayılma fenalık hissi olursa hemn gel dedi dış gebelik olup iç kanama yapabilir dedi buda ölüme bile sebeb olurmuş en kötüyü düşünmek zorundayız malesef dedi

ceydacım hayırlısı olsun değerlerin seni üzmeden sağlıklı bir şekilde artsın inş. kendine iyi bak

canım teşekkür ederim. inşallah öyle olur. inşallah seninde canım olumlu sonuçlanır. değerlerin düzelir. hiç stres yapmamaya çalış bilioyrum çok zor ama.

kızlar bi de bizim dondurulmuşlarımız da oldu.
acaba memorialde dondurulmuşlar ile tedavi ücreti ne kadar bilen varmı acaba. başka extra ilaç masrafı oluyormu.

ben memorialda donrulmuşlarla hamile kaldım canım.650 eur idi maliyeti bana.ayrıca ilk denemenmiş allah şükür dondurulmuşlarında var burda 8 denemesi olacak arkadaşlar var..yani demem o ki sakin ol ...tedaviden ötesi allahın işi.kısmetinde varsa zaten olucak...dilerim allahım sanad ansp eder.

ceydakaya tebrik ediyorum canım hayırlı olsun. ne güzel bi haber oldu. hayırlısıyla kucağına da aldığın günü görürsün inşaallah canım.
bende testimi yaptırdım az önce. ama senin ki kadar umutlu değilim malesef.
senin belirtin varmıydı canım. birşeyler hissetmişmiydin testten önce.
vücudunda nasıl değişiklikler oldu.

çok teşekkür ederim canım inşallah amin. belirtilerim kasık ağrısı böyle bazen bıçak saplanır gibiydi ani bi ağrı .
biraz sarı akıntım ama ilaçlardan olabilir. karnım ağrıyordu doktorum bu karın ağrısının sonradan büyüyen yumurtalar
nedeniyle olabileceğini söyledi. göğüslerim hassaslaştı. bide bugün test günümdü ama cumadan itibaren test yaptım silik çizgiyi gördüm.

Canım çok zor bir durum.Ne söylense boş.Allah sabır versin.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Arkadaşlar bende daha beklemeyip bugün test yaptırıcam.Zaten iğne için hastaneye gidicem.Gitmişkende kan verip gelirim.İnşallah akşama o güzel haberi veririm.:49::49::49::49::49::49::49:

Arkadaşlar bende daha beklemeyip bugün test yaptırıcam.Zaten iğne için hastaneye gidicem.Gitmişkende kan verip gelirim.İnşallah akşama o güzel haberi veririm.:49::49::49::49::49::49::49:

cemilecim hayırlısı olsun canım inş. çok güzel sonuçlarla dönersin rabbim sağlıklı bir şekilde büyümesini artmasını nasip etsin

Canım Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Sen yine de umutsuzluğa kapılma. Düşük de olsa değerin yükselmiş. Allah'a dua etmeye devam et. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah :16:

tebrikler ceyda allah tamamına erdirsin inşallah :nazar:
senin doktorun kimdi canım, kaçıncı denemen ve sorun neydi acaba

canım benim ilk denememdi. 30 yaşındayım. eşimde morfoloji ve sayı sorunu vardı. bende görünen bi sıkıntı yoktu.
doktorum nur hanımdı harika bi doktor pozitif insanı rahatlatan biri. hastanenin bütün doktorları çok iyi.
mesela yumurtalarımı müstecep bey toplamıştı. transferide aynur hn yapmıştı.
hastanede genel olarak bence çok kaliteli.

Arkadaşlar test sonucumu aldım veeeeeee Allah'ıma binlerce şükürki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Benim transferim 3. gün yapıldı.2 embrio transfer oldu.Bugün transfer olalı 10. günüm.Aslında ben cumartesi günüde test yaptırdım ama yazmadım çünkü katlayıp katlamayacağından emin olamadım.İçimde yinede bir korku vardı.
Sonucum şöyle:Cumartesi 8. günüm:17,6 / pazartesi10.günüm:61,96.
Sizce sonuçlar nasıl arkadaşlar?????????????

Back
X