• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşlar test sonucumu aldım veeeeeee Allah'ıma binlerce şükürki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Benim transferim 3. gün yapıldı.2 embrio transfer oldu.Bugün transfer olalı 10. günüm.Aslında ben cumartesi günüde test yaptırdım ama yazmadım çünkü katlayıp katlamayacağından emin olamadım.İçimde yinede bir korku vardı.
Sonucum şöyle:Cumartesi 8. günüm:17,6 / pazartesi10.günüm:61,96.
Sizce sonuçlar nasıl arkadaşlar?????????????

çok güzel canım tebrik ederimmmm sağlıkla gelsin meleğinnnnnnnnnnn 2 katını geçmiş değerin :46::46::46::46::46::46:

Yeni hamişlerimize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Allah kucağınıza da almayı nasip eder inşallah. Okuduğum kadarıyla memoriale daha çok erkek infertilitesinde başarılı bir merkez. Benim gibi yumurta rezervi az olup memoriale tedavi olan pek kimse yok.

Arkadaşlar test sonucumu aldım veeeeeee Allah'ıma binlerce şükürki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Benim transferim 3. gün yapıldı.2 embrio transfer oldu.Bugün transfer olalı 10. günüm.Aslında ben cumartesi günüde test yaptırdım ama yazmadım çünkü katlayıp katlamayacağından emin olamadım.İçimde yinede bir korku vardı.

Art arda mutlu haberler alıyoruz..:16: nazar değmesin :nazar::nazar: Cemileceğim gözün aydın canım. Senin adına çooook sevindim..:16: Hamileler klubüne hoş geldin :1:

tebriklerrrrrrr canım gayet güzel sonucun, allah tamamına erdirsin inşallah :nazar:

ceyda ve cemile
tebrik ederim ikinizide Allah hayırlısı ile kucagınıza da almayı nasip etsin degerleriniz katlana katlana cokgalsın inş

almina ins senden de hayırlı haberler alırız stres yapma inş seninle bebeklerin

denturcum ben hamilelik hiç yasamadıgım icin pek anlamıyorum ama stres yapma olumlu düşün inş degerlerin daha iyi olacak

Cemilecim çok sevindim hayırlı olsun :) Rabbim tamamına erdirsin inş.
O kadar korkuyordun bak hepsi yersizmiş :31:

eşinle gitmen gerekiyor, bende tek gitmiştim yapmadılar biahafta erteleyip eşimle gittk ama bizimki düşük olduğu için genetik testi istediler seninkini bilmiyorum canım telefon açın hastaneye..

canım tesekkur ederim yardımların icin senin cevabı metrobuste okudum hemen eşimi aradım onu cagırdım ama o gelmeden ben doktorun yanına girmiştim vede eşime gerek kalmadı yoldan geri dondu tekrar kromozom testi yaptırdım bu 3. test olacak vede trombofoli pıhtılasma testleriymiş onu istedi 3 haftaya kadar en gec 1 bucuk aya kadar sonuclar cıkarmıs bakalım hayırlısı

canım tesekkur ederim yardımların icin senin cevabı metrobuste okudum hemen eşimi aradım onu cagırdım ama o gelmeden ben doktorun yanına girmiştim vede eşime gerek kalmadı yoldan geri dondu tekrar kromozom testi yaptırdım bu 3. test olacak vede trombofoli pıhtılasma testleriymiş onu istedi 3 haftaya kadar en gec 1 bucuk aya kadar sonuclar cıkarmıs bakalım hayırlısı

Ben yazarken sen yazmışsın :1: Sevindim halletmene. Onların öyle dediğine bakma. 10 gün sonra arayıp sor, büyük ihtimalle çıkmış olacaktır.

Günaydın canım.
Stresten gecikiyor. Bugün yarın sökülürsün :)
galiba incim bekliyoz bakalım inşalalh gelicek sen nasılsın kontrole gidicenmi
kızlar güzel haberi aldım, hamileyim. çarşamba günü testi tekrar edicem inşallah güzel artış olur
dua edin ne olur. önce Allahıma şükürler olsun sonrada memorial hastanesi nur hanım ve diğer doktorlardan
Allah razı olsun. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder..
hayırlı olsuncanım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin rabbim
Canımcım bendede aynı sorun beraber gün sayacağız seninlee kesin aynı zamanda başlıycaz tedavıyee :))
cananım bugün aklımdaydın hep ne yaptı acaba diye dediğin gibi birlikte başlıcaz galiba :) bir sökülsekte başlasak hayırlısıyla
canım tebrik ederim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin camilecim
Yeni hamişlerimize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Allah kucağınıza da almayı nasip eder inşallah. Okuduğum kadarıyla memoriale daha çok erkek infertilitesinde başarılı bir merkez. Benim gibi yumurta rezervi az olup memoriale tedavi olan pek kimse yok.

ben varım canım ama ilk defa olucak dilerim hepimiz için son olur hepimiz kucaklarınız bebişlerimizi

anne adayları nasılsınız?
size sorum olacak kusura bakmayın utanıyorumda ama napim sizden baska sorabilecegim kimse yok suan etrafımda
ben c.tesi regl oldum dun karın agrısı vardı sonra o gecti aksam saatlerce kasıklarım agrıdı basım agrıdı kasık agrısından surekli agladım sonra uyuya kalmısım acaba neden agrır kasıklar bgn regl kanamamda cok koyu siyah gibi acaba bu ay sogan kuru ve baska caylar ictim tekrar sogan kurune basladım arı sutu iciyorum bal polen yiyorum her sabah bunların etkisi olabilir mi?

kaç gün oldu incim normalmiymiş bu kanama daha önceden uyardımı hiç doktor seni
sanki bana uzun sürdü gibi geldi

4 hafta oldu olacak. Doktor kanama olur demişti ama ne kadar süreceğini sormak aklıma gelmedi. İlk bir hafta normal kanama oldu, sonra on gün siyah kan geldi ardından adet oldum. Cuma günü bitti, kurtuldum derken üç gündür yine geliyor. Çarşamba konuşacağım bakalım. İnş rahim ağzım da toparlamıştır kendini, kötü bir şey yoktur.

Son düzenleme:
Canım ne yaptın, halledebildin mi test işlerini?

cok sagol incim cok sukur hallettim işlerimi yukarıda da yazdım gecen ay regl uzun surmustu bu ay da galiba hamileyim demiştim 28 -30 gun surmustu boyle olmazdı ama bir baktım gene regl olmusum cok agrı cekiyorum bu regl donem,nde bu ay boyle oldu napcam bilmiyom yoruldum artık beklemekten galiba

anne adayları nasılsınız?
size sorum olacak kusura bakmayın utanıyorumda ama napim sizden baska sorabilecegim kimse yok suan etrafımda
ben c.tesi regl oldum dun karın agrısı vardı sonra o gecti aksam saatlerce kasıklarım agrıdı basım agrıdı kasık agrısından surekli agladım sonra uyuya kalmısım acaba neden agrır kasıklar bgn regl kanamamda cok koyu siyah gibi acaba bu ay sogan kuru ve baska caylar ictim tekrar sogan kurune basladım arı sutu iciyorum bal polen yiyorum her sabah bunların etkisi olabilir mi?

ben iyiyim hamd olsun canım sağol sen nasılsın
kız neyden utanıyorsun allasen hepimiz yaşıyoruz bunları normal şeyler benimde adet dönemimde
kasıkarımda hep ağrı ve batmalar olur daha önce olmuyorsa sende belki kürlerin etkiside olabilir canım anormal
seyreden bişi yoksa korkma

Back
X