• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım benim ya. Çok sağol.Allah razı olsun.Bende test sonucumu aldım.Allaha şükür artmış.Durum şöyle:
Transferden sonra 8. gün 17,6
10.gün 61,96
12.gün 155,82

çok şükür.İnşallah böyle iyi gider.:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

maşallahhhhhhhhhh ,çok sevindim tebrikler canım..tadını çıkar merakta bırakma arada haber ver...

Canım benim ya. Çok sağol.Allah razı olsun.Bende test sonucumu aldım.Allaha şükür artmış.Durum şöyle:
10.gün 61,96
12.gün 155,82

çok şükür.İnşallah böyle iyi gider.:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

cemilecim hadi gözün aydın rabbim hayırlı 9ay geçirmenide nasip etsin
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:emir_bebek::emir_bebek
:46::46::46::46::46:::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım yanlız kendını kesınlıkle kedı kadar bır bebege hazırla 41 cm dı kızım..ve hastane ıcın premature bebek kıyafetlerı ve premature bezı al.cunku benım kızım 4 aylık oldu daha yenı hastane cıkısımız oluyor hala onları gıyıyor.muhtemelen sutunde olmayabılr bebedorun premture bebek bıberon ucu var onu al..tabı sımdı degıl 30 haftada felan al..fıkır olsun dedım cunu bılmedıgın zaman cok zor oluyor.:16:

Tuğçeciğim kızının bahtı açık olur inşallah.Hayırlı, sağlıklı bir evlat olur inşallah.

çok teşekür ederim canım.çok yardımcı oluyorsun.allah razı olsun.

teşekür ederim.düşünmeniz bile yeterli.

çok teşekür ederim.çok bilgilendirdiniz bizi.allah razı olsun.sizin yakınınıza çocuk doğduktan sonra bakıldımı% kaç uyuyormuş kardeşine veya ilik nakli yapıldı mı? sizede çok geçmiş olsun..

atladığım arkadaşlar varsa allah herkesdn razı olsun.inşallah bize uygun donör bulunur da bizde 2.meleğimizi daha uygun zamanda kavuşuruz.herşeyin hayırlısı.herşey içinn teşekürler...

Onlara hastalığın tekrarlamaması için %100 uyğunluk olması lazım demişlerdi. Bazan doku uyarsa bile tekrar hastalık done biliyormuş. Elhamdulillah bir kaç kere tüp denemesinden sonra %100 uyğun bebek bulundu ve geçdiyimiz baharda doğdu. Çocuğun bir az kilo alması gerekiyordu. Şımdi ameliyyat olundumu bilmiyorum. ALLAH yardımcınız olsun. Uygun dokunun bulunması aileden kenar insanlarda aslında çok zor oluyor. Eğer maddi imkanlar el veriyorsa vakit kayb etmemenizin yararı var bence. Çünki tüp bebek tedaviside zaman alıyor ve de her zaman istenilen embriolar bulunmaya biliyor. ALLAH şifa versin.

Son düzenleme:
canocan selam :)
ilk negatif sonrası 2. ay dondurulmşlarla denedim
4. gün embriyosuydu, kaliteside 5ab' ydi
3 tane kalmıştı dondurulmuşum, 2 si transfer edildi, çok şükür ikizlerim benimle doğum için gün sayıyoruz.
Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın, gönlüne göre versin inşallah

Allah hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın ınsallah.pekı ılkı neden tutmadı sana ne dedıler.

ne kadar cok yazılmıs bgn oku oku ancak bitti ama kimlerden ne haber var hepsini unuttum :(

nisannurcum Allah yardımcınız olsun inş uygun dönor bulunur olmazsada inş memorial hastanesinde hayırlısı ile bebişine kavusup abisinin şifası olur

ay bu sıralar kafam cok karısık ne okudugumu ne soyledigimi unutuyorum kusura bakmayın Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda göbişlerimiz bebişlerimizle dolsun ins

Sevdacığım selam canım

Ben de seni merak ediyordum. İyi olmana çok sevindim. Benim de aralığın ilk haftası kontrolüm var. Allah nasip ederse hareketlerini göreceğim:16: 2 haftadır görmüyorum kuzucuğumu.. Hareketlerini görürsem sanırım çok daha rahat olacağım. İkili test için ben de henüz karar vermedim. Cihangir Bey 'den randevu almak gerekiyormuş galiba. ikili test ücreti ne kadar ? :26:

ben geldimmmmmmmmmmm :16:

ne kadar çok sayfa birikmiş yaaaa. hepsine bakamayacağım sanırım. inş herşey yolundadır. ben yokken herkesın karnı bebeklerle dolmuştur inşşşşşallah :1:

akasyacım ben cihangir beye gitmedim.192 lira istediler. bende gölcükte annemlerın yanında 40 liraya yaptırdım. sonuçlarım da ii çıktı çok şukur. inş senınde ii çıkmıştır.

Onlara hastalığın tekrarlamaması için %100 uyğunluk olması lazım demişlerdi. Bazan doku uyarsa bile tekrar hastalık done biliyormuş. Elhamdulillah bir kaç kere tüp denemesinden sonra %100 uyğun bebek bulundu ve geçdiyimiz baharda doğdu. Çocuğun bir az kilo alması gerekiyordu. Şımdi ameliyyat olundumu bilmiyorum. ALLAH yardımcınız olsun. Uygun dokunun bulunması aileden kenar insanlarda aslında çok zor oluyor. Eğer maddi imkanlar el veriyorsa vakit kayb etmemenizin yararı var bence. Çünki tüp bebek tedaviside zaman alıyor ve de her zaman istenilen embriolar bulunmaya biliyor. ALLAH şifa versin.

bizede % 100 olması gerekiyor dediler.evet zaman kaybetmek istemiyoruz fakat,ilk 3 ay beklemek istiyoruz belki donör bulunur diye.şimdiden başlamak istemeyişimizin sebebi biz uşakta oturuyoruz tedavimiz izmirde sürecek bu arada bebek çok yıpranır.eğer donör bulunmazsa mecburi yapmak istiyoruz.şu anda oğlumun rahatsızlığı çok yeni birazda istanbula gidip gelirken ananede kalacak gibi görünüyor.bu arada anneme hastalığı,oğlumada bizden ayrılmayı alıştırmamız gerekiyor.işimiz çok zor ve karışık.bazen sağlıklı düşünemiyoruz.rabbim herkesin yardımcısı olsun.sizede çok teşekür ederim.

Oyy kuzucuklar...:16: Kedi kadar olsun bizim olsun Tuğçeciğim.. Büyür onlar inşallah. Bak seninki kocaman olmuş annesi. :nazar::nazar: Sağlıklı olsunlar da küçük doğsunlar. Ama tabii insanın kendisini psikolojik olarak hazırlaması ve diğer malzemelerin de hazır olması önemli.. En azından doğum şaşkınlığı ile bunun telaşını yaşamayız.. Allah yardımcımız olsun.. :16: Çok sağol bilgi verdiğin için..
tabı kızım bız ona ust bas alana kadar ısınamadı.hastane cıkıslarını gıydırıp havlu ve batanıyeye sardık usuyordu cunku dogumdan sonra.bıde ben kontrole gıttım dogurdum o gun hemen.sancım felan yoktu.anıden oldu dahada soktaydım.sana tavsıyem en ufak agrıda dr gıt ben cok gıttım bısey yoktur dıye bu en sonda gıtmedım.nur hnm la konustum.karnın gerılıyordur ondan agrın dedı.ama gel bakıyım dedı hastaneye bıle gıdıcek halım yoktu gıttmedım.keske gıtseydım..
O kedi ileride kaplan olur Allah'ın izniyle değil mi Akasyam :1:
hemde nasıl kaplanlar.4 aylık ama benım bıyere gıdıcegımı hemen hıssedıyor basıyor cıglıgı ben gelene kadarda uyku yok.
10.gün 61,96
12.gün 155,82

artık attlatın allahın ıznıyle hamılesın sekerım sevın,endıselenme.
Tuğçeciğim kızının bahtı açık olur inşallah.Hayırlı, sağlıklı bir evlat olur inşallah.
amın ınsallah hepımızınkı.ben hergun dua edıyorum sıze.esımde hergun.allahım bıze verdın orda umutla bekleyen herkese bır evlat nasıp et dıyor.tum samımıyetlıme soyluyorum yanı.her gece dua edıyoruz

tabı kızım bız ona ust bas alana kadar ısınamadı.hastane cıkıslarını gıydırıp havlu ve batanıyeye sardık usuyordu cunku dogumdan sonra.bıde ben kontrole gıttım dogurdum o gun hemen.sancım felan yoktu.anıden oldu dahada soktaydım.sana tavsıyem en ufak agrıda dr gıt ben cok gıttım bısey yoktur dıye bu en sonda gıtmedım.nur hnm la konustum.karnın gerılıyordur ondan agrın dedı.ama gel bakıyım dedı hastaneye bıle gıdıcek halım yoktu gıttmedım.keske gıtseydım..

hemde nasıl kaplanlar.4 aylık ama benım bıyere gıdıcegımı hemen hıssedıyor basıyor cıglıgı ben gelene kadarda uyku yok.

artık attlatın allahın ıznıyle hamılesın sekerım sevın,endıselenme.

amın ınsallah hepımızınkı.ben hergun dua edıyorum sıze.esımde hergun.allahım bıze verdın orda umutla bekleyen herkese bır evlat nasıp et dıyor.tum samımıyetlıme soyluyorum yanı.her gece dua edıyoruz

tüğçecim maşallah sanada bebişinede ama anlaşılan seni uyutmuyor bu güzellik sabahın erken saatleri ve burdasın.nasıl gidiyor annelik.kaçıncı denemede evladını aldın kucağına sen .eğer çok yorulmadıydan denemelerle 1 yaşına gelince yine yap bence :49::49:

canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kendine çok dikkat et bebeğine kendine felak nas ayetel kürsi oku canım sürekli kucağına aldığınıda yazarsın inş. burdan birgün:16::16:

günaydın kızlar

ben testi aldım ama yapamadım bebiş yok canlar benim kırmızılar yine kendini gösterdi ama sökülmüyor deliricem
yarına kadar beklicem sonr nur hn. mail atmayı düşünüyorum

iyiyim canım saol sen nasılsın.sen tedaviye başlıyodun değilmi yanlış hatırlamıyorum.
canım adet söktürmek için de çörek otu bal kullananlar var ama tabiki en iyisi nur hanıma sorman

bende iyiyim çok şükür evet canım adetim gelirse başlıcam inşallah söktürücü bişi kullanmak istemiyorum aslında
tedavi sırasında olumsuz etkiler falan diye arada bir adaçayı içiyorum sadece gelmezse arıcam zaten

Back
X