ben geldimmmmmmmmmmm
ne kadar çok sayfa birikmiş yaaaa. hepsine bakamayacağım sanırım. inş herşey yolundadır. ben yokken herkesın karnı bebeklerle dolmuştur inşşşşşallah![]()
akasyacım ben cihangir beye gitmedim.192 lira istediler. bende gölcükte annemlerın yanında 40 liraya yaptırdım. sonuçlarım da ii çıktı çok şukur. inş senınde ii çıkmıştır.
Sevdacığım ;
Test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. Darısı başıma.. Benim ikili testim henüz olmadı. Pazartesi Aynur Hanım ile randevum var. O zaman ikili testim yapılacak. Sen takibine Memorial'da mı devam edeceksin ?
tabı kızım bız ona ust bas alana kadar ısınamadı.hastane cıkıslarını gıydırıp havlu ve batanıyeye sardık usuyordu cunku dogumdan sonra.bıde ben kontrole gıttım dogurdum o gun hemen.sancım felan yoktu.anıden oldu dahada soktaydım.sana tavsıyem en ufak agrıda dr gıt ben cok gıttım bısey yoktur dıye bu en sonda gıtmedım.nur hnm la konustum.karnın gerılıyordur ondan agrın dedı.ama gel bakıyım dedı hastaneye bıle gıdıcek halım yoktu gıttmedım.keske gıtseydım..
hemde nasıl kaplanlar.4 aylık ama benım bıyere gıdıcegımı hemen hıssedıyor basıyor cıglıgı ben gelene kadarda uyku yok.
artık attlatın allahın ıznıyle hamılesın sekerım sevın,endıselenme.
amın ınsallah hepımızınkı.ben hergun dua edıyorum sıze.esımde hergun.allahım bıze verdın orda umutla bekleyen herkese bır evlat nasıp et dıyor.tum samımıyetlıme soyluyorum yanı.her gece dua edıyoruz
Tuğçeciğim o günler de unutuluyor Allah'ın izniyle.. Kızına ve sana sağlıklı sıhhatli güzell ve uzunn bir ömür dilerim canım.. Darısı evlat hasreti çekenlerin ve gün sayan bizlerin başına

günaydın kızlarr rabbim hepimize sağlıklı huzurlu bebekli günler nasip etsin inş....
Günaydın Mikrocuğum.. Amin inşallah

günaydın kızlar
ben testi aldım ama yapamadım bebiş yok canlar benim kırmızılar yine kendini gösterdi ama sökülmüyor deliricem
yarına kadar beklicem sonr nur hn. mail atmayı düşünüyorum
Canım benim tedavim çeşitli sebeplerle defalarca ileri bir tarihe kaldı. Ama hamileyim. Geç olsun da en hayırlı zamanda olsun. Bence Nur Hanım ile bir görüş. Büyük ihtimalle seni muayene etmek isteyecektir. En azından neden sökülemediğini öğrenirsin.