• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim arkadaşlar.

umutege ben sana birşey sormak istiyorum. ben gebelik testimi 1 aralıkta yaptırdım. kalp atışı için 22 aralık randevu günüm.
çok geç değil mi bu tarih.
sen kaçıncı gün gitmiştin hatırlıyor musun

bende kan testinden 3 hafta sonra gitmiştim canım normal yani...kesenin belli büyüklüğe gelmesi için bekliyorlar...zannediyordum ki alttan muayane etmemek için 3 hafta sonra çağırıyorlar oraya gittik nur hn dedi ilk üç ay rahim duvarınıda kontrol etmek için vajinadan bakıyoruz dedi:17::17::17:...ilk gittiğimizde sadece kesemizi gördük .:16::16:.kalp sesini biz duymadık ama ekranda attığı görünüyordu:16::16::16::16:15 gün sonra gittiğimizde kalp sesini dinletti nur hn bize...sonrada bir daha gidemedim zatennn nur hn...ilk gittiğimizde 210 tl muayane ücreti verdik ikincide vermedik canımmm:34::34::34:

arkadaşlar devlet hastanesinde kan ve hormon testlerini yaptıran varmı? Nur hanım istek yaptı ama zeynep kamilde yapmadılar,dışardan yazılan tahlilleri yapan bi hastane varmı istanbul avrupa yakasında,bir tek onlar kaldı bide eşimin kan tahlilleri hiv falan yapılacak işte ,bunları yaptırabileceğim (ücretsiz)bildiğiniz bir hastane varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfen??

ARKADASLAR MERHABA,

COKKK UZUNN ZAMAN OLDU.. ISLER MISLER DERKEN GIREMEZ OLDUM...

NASILSINIZ GORUSMEYELI? AKASYAM, INCIM, SEVDALINKA VE DIGER ADINI HATIRLAYAMADIGIM ARKADASLARIM CANLARIM....
TUGCECIM BEBEK MASSSALLLAHHH:nazar::nazar: KOCA KIZ OLMUS..
UMUTEGECIM SENIN GERI SAYIMIN BASLAMISTIR:)
CEMILEYDI HAMIS OLMUS...:nazar::nazar::nazar: MASSALLLAH..

VALLAHI ANCA BU KADAR OKUYABILDIM.. ADINI ATLADIGIM ARKADASLARIM KUSURA BAKMASIN DUALARIM HEEPPP SIZINLE..
BIZ IYIYIZ COK SUKUR.. TOP YUTMUSUM GIBI ORTALARDA GEZINIYORUM..
BEBISE CICILER ALIYORUM, BI SEYLER BAKIYORUM DERKEN GUNLERI GECIRIYORUM..
AN ITIBARIYLE 18HAFTALIK OLDUM.. 20CM BOYUNDA 250 MARGARIN AGIRLIGINDA BI ERKEKLE YASIYORUM..

DUALARIM HEPP SIZINLEEE.. COOOOKK OPUYORUM.
ALLAH IM YARR VE YARDIMCINIZ OLSUNNN AMİNNNNN

tüğçecim maşallah sanada bebişinede ama anlaşılan seni uyutmuyor bu güzellik sabahın erken saatleri ve burdasın.nasıl gidiyor annelik.kaçıncı denemede evladını aldın kucağına sen .eğer çok yorulmadıydan denemelerle 1 yaşına gelince yine yap bence :49::49:
uyutmuyor ama olsun o yeterkı benımle olsun.evet ekım gıbı tekrar dusunuyoruz zaten bakalım.kısmet olursa.ılk denememde oldu ece.
Sevdacığım ;

Test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. Darısı başıma.. Benim ikili testim henüz olmadı. Pazartesi Aynur Hanım ile randevum var. O zaman ikili testim yapılacak. Sen takibine Memorial'da mı devam edeceksin ?

Tuğçeciğim o günler de unutuluyor Allah'ın izniyle.. Kızına ve sana sağlıklı sıhhatli güzell ve uzunn bir ömür dilerim canım.. Darısı evlat hasreti çekenlerin ve gün sayan bizlerin başına :16:

Günaydın Mikrocuğum.. Amin inşallah :16:

Canım benim tedavim çeşitli sebeplerle defalarca ileri bir tarihe kaldı. Ama hamileyim. Geç olsun da en hayırlı zamanda olsun. Bence Nur Hanım ile bir görüş. Büyük ihtimalle seni muayene etmek isteyecektir. En azından neden sökülemediğini öğrenirsin. :34:
gectı bıttı bıle canım.ben herseyımı memorıalde yaptırdım yaklasık 12 bın tl para harcamısım.dogumuda yapsaydım 19 bın tl olucaktı ama kısmet olmadı anıden olunca nur hnm aradım sakın gelme dogur orda dıyınce cok uzuldum agladım hatta ama yolda dogurmaktansa o hastanede dogurdum.o kadar parayı eylulde tamamlamıs olucaz baslarız hemen

arkadaşlar devlet hastanesinde kan ve hormon testlerini yaptıran varmı? Nur hanım istek yaptı ama zeynep kamilde yapmadılar,dışardan yazılan tahlilleri yapan bi hastane varmı istanbul avrupa yakasında,bir tek onlar kaldı bide eşimin kan tahlilleri hiv falan yapılacak işte ,bunları yaptırabileceğim (ücretsiz)bildiğiniz bir hastane varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfen??

Canım ssk okmeydanında yapıyorlar sabah erkenden randevunu alır gidersen yaptırabilirsin. Kan alma işlemi sat 11 e kadar devam ediyor.

evet benimde ilki izmirdeydi hamilede kaldım ama büyümedi..8 haftalıkken aldırdım..neyse inşallah ikinci sağlıklı olur..

Bizde ocakta ön görüşme için gideceğiz canım..aynı duyguları paylaşıyoruz..aslında ist.da akrabalarımız var ama kimseye hem yük olmak istemiyoruz hemde laf anlatmak istemiyoruz..

Burda bir arkadaşımız memorialda yaptırdı çok memnun kalmış çok yere gitmiş hiç birinde olmamış en sonunda memoriala gittim dedi şimdi ikiz kızları var..ne diyelim darısı başımıza :))

çok geçmiş olsun canım inşallah bu kez meleğini kucağına alırsın..
aynen benimde hem akrabam hem arkadaşlarım var ancak kalamıyor insan...benim tüm ailem ankarada 1.denememi orada yaptırdım ve de inan çok stres oldum..
bu kez herkesten uzak olmak istiyorum..

benimde arkadaşım(umutege) 2.denemesini memorialde yaptırdı ve şu an hamile:nazar:

merkez çok ii memnun olmayan yok cnm..

inşallah bize de kısmet olur..

Son düzenleme:
ARKADASLAR MERHABA,

NASILSINIZ GORUSMEYELI? AKASYAM, INCIM, SEVDALINKA VE DIGER ADINI HATIRLAYAMADIGIM ARKADASLARIM CANLARIM....

VALLAHI ANCA BU KADAR OKUYABILDIM.. ADINI ATLADIGIM ARKADASLARIM KUSURA BAKMASIN DUALARIM HEEPPP SIZINLE..
AN ITIBARIYLE 18HAFTALIK OLDUM.. 20CM BOYUNDA 250 MARGARIN AGIRLIGINDA BI ERKEKLE YASIYORUM..

sağlıkla gelsin canım oğluşunnn 250 gr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
biz gün saymaya başladık 113 gün kaldı asıl 100 den aşağı düşünce başlayacak heycan stres ve tatlı telaşımız:46::46::46::46:
darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallahhh

kızlar eşimde karar verdi ve tüp bebek tadavisine başlıyalım diyor ama hiç
benim hiç cesaretim yok ne olur dua edin banada adetim 19 alalım randevu
diyor rabbim sen hayırlısını nasip et

öncelikl hayırlı olsun kararınız nurmecim..
sakın korkma korkacak hiç bişey yok..
tam tersine artık bişeylere karar vermek belirsizlikten kurtulmak çok ama çok rahatlatıyor insanı..
hangi doktorla tedavine başlamayı düşünüyorsun??

öncelikl hayırlı olsun kararınız nurmecim..
sakın korkma korkacak hiç bişey yok..
tam tersine artık bişeylere karar vermek belirsizlikten kurtulmak çok ama çok rahatlatıyor insanı..
hangi doktorla tedavine başlamayı düşünüyorsun??

canımya ben aşırı sitres yapıyorum inşallah atlatırım
bu korkumu benim arkadaım sebebsiz infertiliteydi sorunu
ilk denemede tuttu nur hanıma gitti oda çok met etti
olursa nur hanım olsun inşallah önce allah son nur hanıma
güveniyorum

canımya ben aşırı sitres yapıyorum inşallah atlatırım
bu korkumu benim arkadaım sebebsiz infertiliteydi sorunu
ilk denemede tuttu nur hanıma gitti oda çok met etti
olursa nur hanım olsun inşallah önce allah son nur hanıma
güveniyorum

ben yüzyüze görüşmdim ama nur hanımla tel.de görüşştüm gerçektende çok anlayışlı pozitif bir bayan...
bende nur hanımla tedavime başlamak istiyorum inşallah kısmet olur..

ön görüşmeye gideceksiniz dimi 19 unda...
herşey çok güzel olacak inanıyorum nurmecim..

memorialden ve ekibinden memnun olmayan gerçektende tek yorum okumadım..
bizi de bebişlerimize kavuşturacaklar inşallah..:16::16:

artık attlatın allahın ıznıyle hamılesın sekerım sevın,endıselenme.

amın ınsallah hepımızınkı.ben hergun dua edıyorum sıze.esımde hergun.allahım bıze verdın orda umutla bekleyen herkese bır evlat nasıp et dıyor.tum samımıyetlıme soyluyorum yanı.her gece dua edıyoruz

Canım allah dualarınızı kabul etsin inşallah.Allah isteyen herkese versin.

mrb kızalr nasılsınız hamiş kalanlar allah tamamına erdirsin inşallah... ben bebeğimin cinsiyetını öğrendim allahın izni ile kızım olacakmıs çok sevındım allahım bunuda gonlume göre verdı babamızla bırlıkte hep kız istedik çok şükür onu bana verene....

Hayırlı olsun canım.İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın.:38::38::38:

ARKADASLAR MERHABA,

Sağol canım.Maşallah kuzumuza.çOK KİLO ALMIŞ.Rejim yapsın annesi:35::35::35::35::35::35::35:Erkeğini sağlıcakla kucağına almanı dilerim.İnşallah o güzel haberinide burdan okuruz.

uyutmuyor ama olsun o yeterkı benımle olsun.evet ekım gıbı tekrar dusunuyoruz zaten bakalım.kısmet olursa.ılk denememde oldu ece.

gectı bıttı bıle canım.ben herseyımı memorıalde yaptırdım yaklasık 12 bın tl para harcamısım.dogumuda yapsaydım 19 bın tl olucaktı ama kısmet olmadı anıden olunca nur hnm aradım sakın gelme dogur orda dıyınce cok uzuldum agladım hatta ama yolda dogurmaktansa o hastanede dogurdum.o kadar parayı eylulde tamamlamıs olucaz baslarız hemen

Hangi hastanede doğum yaptın canım.

Canım hiç korkulacak birşey yok.Aksine tedaviye başladığında tedavi bitsinde biran önce bebeğime kavuşayım diyeceksin.Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.Allah yardımcınız olsun.

aaciiillll....
selam arkadaşlar.. bir sorum var
nur hanıma mail atmaya çalışıyorum ama iletilmiyor.(nurdokuzeylul@memorial.com.tr)
bu adres doğrumu? tlf nasıl ulaşırım acaba sadece cep telefonumdan (sabit tlf yok çünki)
rapor çıkarttım süresi bitmeden ilaçlarımı yazdırmam gerekiyor sanırım.:44:

evet canım bende çalışıyorum artık müdürlerime durumu açıkladım yoksa tiye almaya başlamışlardı sürekli izin alıyorum diye şimdi daha da anlayışlılar,ben raporumu süleymaniyede çıkardım ama benimde canım çıktı , resmen psikolojim bozuldu, ama bazılarına iki ayda çıkıyoru yoğunluğa göre değişiyor, avrupa yakasındaysan görüşmeye gidebilirsin hemde sana randevuda verirler eşinede spermiyogram için randevu verirler , böylece zaman kazanmış olursun,çapada da yapıyorlar ama orası sanırım daha da yoğun , allah yardımcın olsun...

Sağol canım desteğin için normalde tetkiklerimizi çapada yaptırıyoruz zaten ama ben daha durumumuzun tüp bebeklik olduğunu yeni farkettim desem:)
Ben testte total spermatozoa kısmına bakıp aşılamayla falan olur diyordum meğerse yanlış yere bakıyormuşum yoksa bu saate kadar çoktan başvurmuştum rapor için şimdi eşimi ikna edemedim hemen gitmeye karyotip testi verdik onun sonucunu alalım öyle başvuralım diyor Allahtan az kaldı 15güne kadar çıkacak inşallah ondan sonra hemen işlemlere başlayacağız Allah izin verirse
Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın.....

Canım hiç korkulacak birşey yok.Aksine tedaviye başladığında tedavi bitsinde biran önce bebeğime kavuşayım diyeceksin.Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.Allah yardımcınız olsun.

canım korkmak değil ben ilk denememde çok sitres yaptım
oyüzden korkuyorum ben düşükten sonra 7 ay oldu yok eşim
test yaptırdı sayı çok düşmüş oyüzden tüpe geçelim dedi
boşuna bekliyoruz hayırlı artık

Back
X