Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok sinirliyim çok.Neden insanlar bu kadar meraklı.Neden halimizden anlamıyorlar.Herkese ayrı ayrı cevap mı vereceğiz.Annem, ablam, kardeşim,damadımız,görümcem.Hepsi arayıp naptınız diye soruyor.Sıkıldım artık.Ablama çok kızgınım.Herkes aynı soruları soruyor.Değerin ne çıktı, testini nerde yaptırıyorsun, nasıl gidiyorsun, kayınvaliden geldi mi, tozlarla aran nasıl, eşini senden çekiyordur (biraz temizliğe önem veririmde)...En sonunda annemi aradım ve beni kimse arayıp aynı soruları sormasın.Ben sana çıkan sonuçları söylerim sende diğerlerine söylersin dedim.Anlıyoruz merak ediyorlar ama onlarda bizim halimizden biraz anlasınlar.
Sevdacığım ;
Test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. Darısı başıma.. Benim ikili testim henüz olmadı. Pazartesi Aynur Hanım ile randevum var. O zaman ikili testim yapılacak. Sen takibine Memorial'da mı devam edeceksin ?
Kızlar çok sinirliyim çok.Neden insanlar bu kadar meraklı.Neden halimizden anlamıyorlar.Herkese ayrı ayrı cevap mı vereceğiz.Annem, ablam, kardeşim,damadımız,görümcem.Hepsi arayıp naptınız diye soruyor.Sıkıldım artık.Ablama çok kızgınım.Herkes aynı soruları soruyor.Değerin ne çıktı, testini nerde yaptırıyorsun, nasıl gidiyorsun, kayınvaliden geldi mi, tozlarla aran nasıl, eşini senden çekiyordur (biraz temizliğe önem veririmde)...En sonunda annemi aradım ve beni kimse arayıp aynı soruları sormasın.Ben sana çıkan sonuçları söylerim sende diğerlerine söylersin dedim.Anlıyoruz merak ediyorlar ama onlarda bizim halimizden biraz anlasınlar.
bende kan testinden 3 hafta sonra gitmiştim canım normal yani...kesenin belli büyüklüğe gelmesi için bekliyorlar...zannediyordum ki alttan muayane etmemek için 3 hafta sonra çağırıyorlar oraya gittik nur hn dedi ilk üç ay rahim duvarınıda kontrol etmek için vajinadan bakıyoruz dedi...ilk gittiğimizde sadece kesemizi gördük .
.kalp sesini biz duymadık ama ekranda attığı görünüyordu
15 gün sonra gittiğimizde kalp sesini dinletti nur hn bize...sonrada bir daha gidemedim zatennn nur hn...ilk gittiğimizde 210 tl muayane ücreti verdik ikincide vermedik canımmm
![]()
arkadaşlar devlet hastanesinde kan ve hormon testlerini yaptıran varmı? Nur hanım istek yaptı ama zeynep kamilde yapmadılar,dışardan yazılan tahlilleri yapan bi hastane varmı istanbul avrupa yakasında,bir tek onlar kaldı bide eşimin kan tahlilleri hiv falan yapılacak işte ,bunları yaptırabileceğim (ücretsiz)bildiğiniz bir hastane varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfen??
ARKADASLAR MERHABA,
COKKK UZUNN ZAMAN OLDU.. ISLER MISLER DERKEN GIREMEZ OLDUM...
NASILSINIZ GORUSMEYELI? AKASYAM, INCIM, SEVDALINKA VE DIGER ADINI HATIRLAYAMADIGIM ARKADASLARIM CANLARIM....
TUGCECIM BEBEK MASSSALLLAHHHKOCA KIZ OLMUS..
UMUTEGECIM SENIN GERI SAYIMIN BASLAMISTIR:)
CEMILEYDI HAMIS OLMUS...MASSALLLAH..
VALLAHI ANCA BU KADAR OKUYABILDIM.. ADINI ATLADIGIM ARKADASLARIM KUSURA BAKMASIN DUALARIM HEEPPP SIZINLE..
BIZ IYIYIZ COK SUKUR.. TOP YUTMUSUM GIBI ORTALARDA GEZINIYORUM..
BEBISE CICILER ALIYORUM, BI SEYLER BAKIYORUM DERKEN GUNLERI GECIRIYORUM..
AN ITIBARIYLE 18HAFTALIK OLDUM.. 20CM BOYUNDA 250 MARGARIN AGIRLIGINDA BI ERKEKLE YASIYORUM..
DUALARIM HEPP SIZINLEEE.. COOOOKK OPUYORUM.
ALLAH IM YARR VE YARDIMCINIZ OLSUNNN AMİNNNNN
Canım ssk okmeydanında yapıyorlar sabah erkenden randevunu alır gidersen yaptırabilirsin. Kan alma işlemi sat 11 e kadar devam ediyor.
canım ben topçular haseki de yaptırmıştımm
saol sevdacım orayada bakıyorum hemen ..
olurda orda yaptırırsan önden bilgi vereyim. tek doktor var. adı mustafa, soyadını hatırlayamadım. test yazdırmaya gelmiştim diyorsun. olur ama önce senı muayene edeyim diye tutturuyor.testleri yazdıktan sonrada mutlaka bana da gel göster diyor. ilk gördüğümde bu ne yaa demiştim ama sonradan sevdim kendisini. ii bi insan :)
çok teşekkür ederrim çok iyisin, bende muayene edeceklerini tahminederek bayan dr dan randevu aldım erkek drda hala rahat edemiyorum,şimdi baktım okmeydanı ssk dan aldım umarım sorunsuz yaparlar.çoğu dışardan istenen testleri yapmıyor inşallah burasıda geri çevirmez.
bız ıyıyız canım umarım kolay gecıyordur hamılelıgın dıycemde bunlar kolay gunlerın bı 30 haftayı gor o zaman ne demek ıstedıgımı anlıycaksın.evet kızım buyudu artık 4 ayına gırdı arada nur hnm zıyarete gıdıyoruz.resmımızı ıstemıstı onu verdık.mutluyuz yanı yaza 2 tedavı baslamayı dusunuyoruz.ARKADASLAR MERHABA,
COKKK UZUNN ZAMAN OLDU.. ISLER MISLER DERKEN GIREMEZ OLDUM...
NASILSINIZ GORUSMEYELI? AKASYAM, INCIM, SEVDALINKA VE DIGER ADINI HATIRLAYAMADIGIM ARKADASLARIM CANLARIM....
TUGCECIM BEBEK MASSSALLLAHHHKOCA KIZ OLMUS..
UMUTEGECIM SENIN GERI SAYIMIN BASLAMISTIR:)
CEMILEYDI HAMIS OLMUS...MASSALLLAH..
VALLAHI ANCA BU KADAR OKUYABILDIM.. ADINI ATLADIGIM ARKADASLARIM KUSURA BAKMASIN DUALARIM HEEPPP SIZINLE..
BIZ IYIYIZ COK SUKUR.. TOP YUTMUSUM GIBI ORTALARDA GEZINIYORUM..
BEBISE CICILER ALIYORUM, BI SEYLER BAKIYORUM DERKEN GUNLERI GECIRIYORUM..
AN ITIBARIYLE 18HAFTALIK OLDUM.. 20CM BOYUNDA 250 MARGARIN AGIRLIGINDA BI ERKEKLE YASIYORUM..
DUALARIM HEPP SIZINLEEE.. COOOOKK OPUYORUM.
ALLAH IM YARR VE YARDIMCINIZ OLSUNNN AMİNNNNN
memnunum ama ben memorıal hazırlamıstım kendımı maddı ve manevı olarak.bagcılar medıpol mega.Hangi hastanede doğum yaptın canım.
kanamam kesildi. çok mutluyum![]()
ınsallah canım allah yardımcınız olsun..
Gorunurse soyler cınsıyetını aynı ultrason daha detaylı daha buyuk gosterıyor cıhangır beyın boyle kocaman bır kranı var ordan goruyosun.400 tl ılk gıtmemde verdım cıhangır beye.270 tl de 1 ay sonra tekrar gıttıgımde verdım canım..
umudunu kaybetme canım. Bana 2 gün sonra %50 artması yeterli demişlerdi. Benim %50 artmıştı. şu an 12 haftalık hamileyim. Inşallah sen de güzel haberler alacaksın.
Nur hanım gebelik takibi yapmıyor demişlerdi. Seni nur hanım mı takip ediyor :26: Benim doktorum aynur hanım. Pazartesi gel demişti. Ikili test yapılacak diye biliyorum ama aynur hanım yapacak sanırım. çok da emin değilim. Ikili test ücreti ne kadarmış ? :26: