• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

mikrocum sagol canim biz iyiyiz cok sukur.Sen nasilsin?tek tek cevaplayamasam da okumaya calisiyorum..
Nazlanmak:9:ahh ahh kacirdim o firsati.2,5 yasinda oglum var.darisi sizlere insallah.hamisler mutlaka degerlendirin nazinizi da yapin,asinizi da erin:9:

nasıl yaa maşallah ben senin ilk gebeliğin zannediyorum atlamışım biyerleri.rabbim uzun ömürler versin evlatlarına.diğeri de tüp bebek miydi.
ben iyiyim canım saol biraz adnan saraçoğlunun sitesinde gezindim kullanabileceğimiz bişeyler varmı diye bakınıyorum.4 -5 kez olumsuz tüpten sonra normal hamile kalanlar var kürlerle.eşinin sperm sayısı çok güzel bi şekilde yükselenler var deneyebilirim belki....

Akasyacım canım allah yardımcın olsun , ben 2 li teste bile bu kadar heyecan yaparken seni tahmin bile edemiyorum, Mücize bebişin İnşallah sağlıklı büyüyecek annesi :nazar::nazar::nazar:

Lilyum seninde benimde test zmanımız geldi hayırlısıyla sağlıkla atlatırız inşallah.

Tüm hamişlere sağlıklı günler olsun kızlar ilk 1-2 hafta gerçekten alışma zamanı, sonra daha yoluna giriyor herşey, vucut bebeişe alışıyor ruh kabul ediyor daha huzurlu bir dönem başlıyor eninde sonunda :))

İnci canım kanaman varmış diye okudum enson umarım daha iyisindir.

Tuğçe kızın büyümüş maşallah ne çabuk geçti zaman ya :))

Herkese sevgiler kızlar :16::16::16:
evet canım 3 bıttı 4 ayına gırdı kızım ama sen gelde bana sor gercı bunada bınlerce kez sukur.ben hep ıyodum olsunda uyumak felan umrumda degıl dıye gercekten degıl..

ben cihangir beye gitmeye karar verdim ikili test için
test tarihim 21 aralık
bakalım umaraım herşey iyidir.
Bende doktor araştırıyorum internetten
BEBİŞİMİ GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM NE DURUMDA NEKADAR OLDU ÇOK MERAK EDİYORUM

o zaman kısa bılgı verıyım sana 82 ekran belkıde daha buyuk bır ekranda goruceksın bebısını cıhangır bey oyle cok konusmaz soguk gorunur ama sorduklarını cevaplar daha cok soruyla degıl bebekle ılgılnır.cınsıyetını sor yoksa soylemez..bızde soylememıstı cıkarken esım sordu.gercı nur hnm ben ıkılı teste gırmeden epey bır zaman once soyledı kız oldugunu..bılırım o heycanı ama hastanede kucagına verdıklerı zaman onlarda heycanmıymıs dersın

Saol canım iyiyiz :))
Bu hafat gittik dr. geç döllenme var dedi 5 gün geri aldık tarihi. Ama genel anlamda gayet sağlıklıyız:)) .. 3,31mm olmuş bebişim hareket etti çok acayip bir duygu ....
27 aralığa 2. tarama testi yaptırıcaz tam 12-3 gibi olucak yeni tarihe göre.Tabiki aklım testte tabi.. Memorial Ataşehire gidiyorum Tolga beye biraz tuzlu gerçi. Ama 4. aydan sonra riskler sona erdiğinde medipola gidicem. Tolga Ergin daha riskli gebeliklere bakan biriymiş, bu konuda çok iyi diye seçtim.

Senin ne zaman ? nerde yaptırmaya karar verdin canım?
İnşallah canım hep iyi, sağlıklı olalımda heyecanla beklemeye devam edelim :)
Sevgiler

Canım demek hareket etti sıpa.Maşallah kuzuma :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.İçini ferah tut.İnşallah test sonucuda güzel çıkacak.

Kuzum nerdesin merak ettim seni sabah çok az görüşebildik tekrarını istiyorum hiç tanımadığım görmediğim birini bu kadar sewebıleceğım aklımın ucundn bile geçiremezdim. Herşey güzel olacak. Yeterki biz karamsar olmayalım. Derdini veren Dermanınıda verir birgün.

canım rabbim yardımcın olsun memorıalde mi yaptıracaksın, diğerlerini nerede yaptırmıştın.
rabbim önündeki tüm engelleri kaldırsın inş..bebeğini kucağına alırsın bu denemende:16::16:

çok sağol mikrocum aminnnn inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun 1.tedavim acıbademdeydi(maslak) cem demirel 2.ve 3. ataşehir memorıal de gene cem bey 4.de 3 ay önce yaptırdım burada dr.um mustafa acet tutmadı ama has.den de dr.umdan da çok memnunum şimdi de 5.ye başlıcaz 35 yaşındayım beylikdüzünde oturuyorum 4 senemiz bitti sorun eşimde ama ben de de doğumsal anomeliler var çift rahim ve sağ yumurtalığım k.ciğerimin orda öle işte.

Back
X