kızlar bu tüp bebek tedavisinde randevularda transverde yumrta toplamada falan erkekte giriyomu içeri bn rica etsem sadece bayan girse olurmu ne derler acaba bilgisi olan varmı
Erkek derken erkek doktor mu?doktor tercihi yapabilirsin tabiki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu tüp bebek tedavisinde randevularda transverde yumrta toplamada falan erkekte giriyomu içeri bn rica etsem sadece bayan girse olurmu ne derler acaba bilgisi olan varmı
mikrocum sagol canim biz iyiyiz cok sukur.Sen nasilsin?tek tek cevaplayamasam da okumaya calisiyorum..
Nazlanmakahh ahh kacirdim o firsati.2,5 yasinda oglum var.darisi sizlere insallah.hamisler mutlaka degerlendirin nazinizi da yapin,asinizi da erin
![]()
dentur sende son durum ne ?Rabbim hakkinizda hayirli olani nasip etsin.
Incicim senin le haberlesemez olduk.Diger tarafi da iptal etmissin..sende durumlar nasil?
evet canım 3 bıttı 4 ayına gırdı kızım ama sen gelde bana sor gercı bunada bınlerce kez sukur.ben hep ıyodum olsunda uyumak felan umrumda degıl dıye gercekten degıl..Akasyacım canım allah yardımcın olsun , ben 2 li teste bile bu kadar heyecan yaparken seni tahmin bile edemiyorum, Mücize bebişin İnşallah sağlıklı büyüyecek annesi
Lilyum seninde benimde test zmanımız geldi hayırlısıyla sağlıkla atlatırız inşallah.
Tüm hamişlere sağlıklı günler olsun kızlar ilk 1-2 hafta gerçekten alışma zamanı, sonra daha yoluna giriyor herşey, vucut bebeişe alışıyor ruh kabul ediyor daha huzurlu bir dönem başlıyor eninde sonunda :))
İnci canım kanaman varmış diye okudum enson umarım daha iyisindir.
Tuğçe kızın büyümüş maşallah ne çabuk geçti zaman ya :))
Herkese sevgiler kızlar![]()
ben cihangir beye gitmeye karar verdim ikili test için
test tarihim 21 aralık
bakalım umaraım herşey iyidir.
Bende doktor araştırıyorum internetten
BEBİŞİMİ GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM NE DURUMDA NEKADAR OLDU ÇOK MERAK EDİYORUM
Saol canım iyiyiz :))
Bu hafat gittik dr. geç döllenme var dedi 5 gün geri aldık tarihi. Ama genel anlamda gayet sağlıklıyız:)) .. 3,31mm olmuş bebişim hareket etti çok acayip bir duygu ....
27 aralığa 2. tarama testi yaptırıcaz tam 12-3 gibi olucak yeni tarihe göre.Tabiki aklım testte tabi.. Memorial Ataşehire gidiyorum Tolga beye biraz tuzlu gerçi. Ama 4. aydan sonra riskler sona erdiğinde medipola gidicem. Tolga Ergin daha riskli gebeliklere bakan biriymiş, bu konuda çok iyi diye seçtim.
Senin ne zaman ? nerde yaptırmaya karar verdin canım?
İnşallah canım hep iyi, sağlıklı olalımda heyecanla beklemeye devam edelim :)
Sevgiler
canım benim durum yarın netlik kazanıcak çok az bir ihtimal verdi sağlıklı gebelik için ama yinede allahtan umut kesilmez
canım benim durum yarın netlik kazanıcak çok az bir ihtimal verdi sağlıklı gebelik için ama yinede allahtan umut kesilmez
Kızlar Hülya gelmedi mi
iyi akşamlar arkadaşlar
ben de 5.denemem hazırlanıyorum![]()
iyi akşamlar arkadaşlar
maalesef gelmedi canım bende ona bakıyorum ama gelseydi uğrardı buraya heralde .sen nasılsın canım iyisindir umarım..
canım rabbim yardımcın olsun memorıalde mi yaptıracaksın, diğerlerini nerede yaptırmıştın.
rabbim önündeki tüm engelleri kaldırsın inş..bebeğini kucağına alırsın bu denemende![]()
iyi akşamlar arkadaşlar
İnşallah bu son denemen olur arkadaşım.Allah yardımcınız olsun.