Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bol şans dılıyorum Allah yardımcın olsun. Ne zaman baslıyorsun diğerlerini nerde yaptırdın bizde soru çokkk umarım dayanabılırsın :)
tedaviye başladım bismillah dedim hayırlsıı Allahtan artık. İnş bu sefer size güzel haber veririm.
kızlar sizden ricam ben ayın 17 ön görüşmeye gidicem
ama merak ediyorumbu benim 2 tüp bebeğim oluyor
ilkini farklı yerde yaptırdım acaba 2 embriyo kayarlarmı
yok 2 side orda olması şartmı
çok sağol mikrocum aminnnn inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun 1.tedavim acıbademdeydi(maslak) cem demirel 2.ve 3. ataşehir memorıal de gene cem bey 4.de 3 ay önce yaptırdım burada dr.um mustafa acet tutmadı ama has.den de dr.umdan da çok memnunum şimdi de 5.ye başlıcaz 35 yaşındayım beylikdüzünde oturuyorum 4 senemiz bitti sorun eşimde ama ben de de doğumsal anomeliler var çift rahim ve sağ yumurtalığım k.ciğerimin orda öle işte.
Erkek derken erkek doktor mu?doktor tercihi yapabilirsin tabiki.
tedaviye başladım bismillah dedim hayırlsıı Allahtan artık. İnş bu sefer size güzel haber veririm.
iyi akşamlar arkadaşlar
ben de 5.denemem hazırlanıyorum![]()
akasyacım allah yardımcın olsun canım..Sevdacığım benim işler çok karıştı. Sıkıntılı günler geçiriyorum maalesef..Biliyorsun ben PGT ile hamile kaldım. Genetik test yapılmıştı embiryolara. Şimdi o testi doğrulamamız gerek diyorlar. Yanılma riskleri varmış. CVS ya da amniyosentez yaptırmam gerekiyor. O yüzden şu an hiçbirşey düşünecek halim kalmadı. İkili test de yapmayacaklar. Alınan sıvıdan kromozomlara da bakacaklarmış.. Dua et bana arkadaşım. Çok korkuyorum.. :18:
![]()
hayırlı olsun canım tedavin inşallah bebeğin gelir bu kez annesine..slm kızlar uzun bir aradan sonra ve ben yine gelirim
5. tüp bebek için tekrar başladım bu 24 kasımda semra hanım ve mustafa beyde randevum vardı uzun ve açıklayıcı bir görüşme oldu
bu gün rahim filmi çektirdim tekrar pazartesi günü mustafa beyde tekrar randevum var
ve mart ayında 5. tüp bebek tedavime başlamış olucam bu formu
hep takip ediyorum ama gizli gizlihamile olan arkadaşları tekrar tebrik ediyorum allah sağ salım kucağına almalarını nasip etsin tedavide
olanlarada allah yar ve yardımcıları olsun bende durum bu
incim bu forumun adeta emekdarı nasılsın canım benim tekrar tediye başlama durumun varmış allah yardım etsin
bebek istiyorum sen nasılsın canım akasya bebeyin hayırlı olsun canım ve deyer memorial formu kollananlar rabbim yar ve yardımcımız olsun![]()
ben geldimmmmmmmmmmm![]()
günaydın mikrocum nasılsın
aminnnn tüm bekleyenlere isteyenlere hayırlısıyla inşallah
Arkadaşlar niçin memorial seçtiniz yardımcı olur musunuz?
ARKADASLAR MERHABA,
COKKK UZUNN ZAMAN OLDU.. ISLER MISLER DERKEN GIREMEZ OLDUM...
NASILSINIZ GORUSMEYELI? AKASYAM, INCIM, SEVDALINKA VE DIGER ADINI HATIRLAYAMADIGIM ARKADASLARIM CANLARIM....
TUGCECIM BEBEK MASSSALLLAHHHKOCA KIZ OLMUS..
UMUTEGECIM SENIN GERI SAYIMIN BASLAMISTIR:)
CEMILEYDI HAMIS OLMUS...MASSALLLAH..
VALLAHI ANCA BU KADAR OKUYABILDIM.. ADINI ATLADIGIM ARKADASLARIM KUSURA BAKMASIN DUALARIM HEEPPP SIZINLE..
BIZ IYIYIZ COK SUKUR.. TOP YUTMUSUM GIBI ORTALARDA GEZINIYORUM..
BEBISE CICILER ALIYORUM, BI SEYLER BAKIYORUM DERKEN GUNLERI GECIRIYORUM..
AN ITIBARIYLE 18HAFTALIK OLDUM.. 20CM BOYUNDA 250 MARGARIN AGIRLIGINDA BI ERKEKLE YASIYORUM..
DUALARIM HEPP SIZINLEEE.. COOOOKK OPUYORUM.
ALLAH IM YARR VE YARDIMCINIZ OLSUNNN AMİNNNNN
aaciiillll....
selam arkadaşlar.. bir sorum var
nur hanıma mail atmaya çalışıyorum ama iletilmiyor.(nurdokuzeylul@memorial.com.tr)
bu adres doğrumu? tlf nasıl ulaşırım acaba sadece cep telefonumdan (sabit tlf yok çünki)
rapor çıkarttım süresi bitmeden ilaçlarımı yazdırmam gerekiyor sanırım.:44:
hadi hayırlısı bende ocakta başlamak istiyorum kısmet inşallh bizde kavuşuruz bu sefer..
randevuyu aldım kızlar ayın 17
dualarınızı eksik etmeyin bendende
Sevdacığım benim işler çok karıştı. Sıkıntılı günler geçiriyorum maalesef..Biliyorsun ben PGT ile hamile kaldım. Genetik test yapılmıştı embiryolara. Şimdi o testi doğrulamamız gerek diyorlar. Yanılma riskleri varmış. CVS ya da amniyosentez yaptırmam gerekiyor. O yüzden şu an hiçbirşey düşünecek halim kalmadı. İkili test de yapmayacaklar. Alınan sıvıdan kromozomlara da bakacaklarmış.. Dua et bana arkadaşım. Çok korkuyorum.. :18:
![]()
kızlar bu tüp bebek tedavisinde randevularda transverde yumrta toplamada falan erkekte giriyomu içeri bn rica etsem sadece bayan girse olurmu ne derler acaba bilgisi olan varmı
merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
incii,yanlış hatırlamıyorsam bugün doktora gidicektin hala gelemedin heralde inş.hayırlı haberlerle gelirsin canım.hamile arkadaşlarımız rabbim evlatlarınızı hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
Incicim senin le haberlesemez olduk.Diger tarafi da iptal etmissin..sende durumlar nasil?
iyi akşamlar arkadaşlar
ben de 5.denemem hazırlanıyorum![]()
Kuzum nerdesin merak ettim seni sabah çok az görüşebildik tekrarını istiyorum hiç tanımadığım görmediğim birini bu kadar sewebıleceğım aklımın ucundn bile geçiremezdim. Herşey güzel olacak. Yeterki biz karamsar olmayalım. Derdini veren Dermanınıda verir birgün.
kızlar sizden ricam ben ayın 17 ön görüşmeye gidicem
ama merak ediyorumbu benim 2 tüp bebeğim oluyor
ilkini farklı yerde yaptırdım acaba 2 embriyo kayarlarmı
yok 2 side orda olması şartmı
slm kızlar uzun bir aradan sonra ve ben yine gelirim
5. tüp bebek için tekrar başladım bu 24 kasımda semra hanım ve mustafa beyde randevum vardı uzun ve açıklayıcı bir görüşme oldu
bu gün rahim filmi çektirdim tekrar pazartesi günü mustafa beyde tekrar randevum var
hep takip ediyorum ama gizli gizlihamile olan arkadaşları tekrar tebrik ediyorum allah sağ salım kucağına almalarını nasip etsin tedavide
incim bu forumun adeta emekdarı nasılsın canım benim tekrar tediye başlama durumun varmış allah yardım etsin
bebek istiyorum sen nasılsın canım akasya bebeyin hayırlı olsun canım ve deyer memorial formu kollananlar rabbim yar ve yardımcımız olsun![]()
nasılsın canım bgn gorusmen vardı inş herşey yolundadır
bu arada herkese merhaba
Ben geldiiimmm![]()
Kızlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Sonuçlar temiz, muayenem de iyi geçtiYalnız doktor demesin mi 6 ay sonra kontrol
Biz eşimle nasıl yani olduk
Eee tedavi ne olacak dedik
He o zaman 3 ay sonra gelin, her şey iyiyse başlatırız dedi. Yani 3 ay sonra olup olmayacağı da belli değil. Sonra tüp bebek katına çıktık eşimle, muhasebedeyken Canan aradı, karanfilimi taktım bekliyorum dedi
Çıktım muhasebeden bakıyorum karanfilli kimse yok
Nur Hanım'ın yanındaymış meğersem. O çıktı, hemşire Canan Hanım deyince hemen koştum
O muhasebeye geçti ben Nur Hanım'a gittim. Canım doktorum benim ya
Dedim böyle böyle, tedavi iznim olmazsa sizin doğurmanızı bekleyeceğim
Hayır o kadar beklenmez olur mu dedi
Dedim sizsiz olmaz
Dur bakalım dedi, zaten kontrolüm marta geliyor, doktor tamam derse Nur Hanım gitmeden başlarız, yok bekleyelim derse bekleyeceğiz el mahkum. Doktorumla da hasret giderdim sonra Canancımla oturduk 5 dakika. Vakit dar olduğu için çok konuşamadık ama olsun ben çok memnun oldum. Bir gün tekrarlarız inş. O da tedaviye başladı bugün. İnş iyi olacak her şey
![]()
Dualarınızı bekliyorum kızlar. İçim yine kıpır kıpır oldu...
Ben geldiiimmm![]()
Kızlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Sonuçlar temiz, muayenem de iyi geçtiYalnız doktor demesin mi 6 ay sonra kontrol
He o zaman 3 ay sonra gelin, her şey iyiyse başlatırız dedi. Yani 3 ay sonra olup olmayacağı da belli değil. Sonra tüp bebek katına çıktık eşimle, muhasebedeyken Canan aradı, karanfilimi taktım bekliyorum dedi
Nur Hanım'ın yanındaymış meğersem. O çıktı, hemşire Canan Hanım deyince hemen koştum
Dedim sizsiz olmaz
Dur bakalım dedi, zaten kontrolüm marta geliyor, doktor tamam derse Nur Hanım gitmeden başlarız, yok bekleyelim derse bekleyeceğiz el mahkum. Doktorumla da hasret giderdim sonra Canancımla oturduk 5 dakika. Vakit dar olduğu için çok konuşamadık ama olsun ben çok memnun oldum. Bir gün tekrarlarız inş. O da tedaviye başladı bugün. İnş iyi olacak her şey
![]()
Ben geldiiimmm![]()
Dedim sizsiz olmaz
![]()
ARKADASLAR MERHABA,
COKKK UZUNN ZAMAN OLDU.. ISLER MISLER DERKEN GIREMEZ OLDUM...
NASILSINIZ GORUSMEYELI? AKASYAM, INCIM, SEVDALINKA VE DIGER ADINI HATIRLAYAMADIGIM ARKADASLARIM CANLARIM....
TUGCECIM BEBEK MASSSALLLAHHHKOCA KIZ OLMUS..
UMUTEGECIM SENIN GERI SAYIMIN BASLAMISTIR:)
CEMILEYDI HAMIS OLMUS...MASSALLLAH..
VALLAHI ANCA BU KADAR OKUYABILDIM.. ADINI ATLADIGIM ARKADASLARIM KUSURA BAKMASIN DUALARIM HEEPPP SIZINLE..
BIZ IYIYIZ COK SUKUR.. TOP YUTMUSUM GIBI ORTALARDA GEZINIYORUM..
BEBISE CICILER ALIYORUM, BI SEYLER BAKIYORUM DERKEN GUNLERI GECIRIYORUM..
AN ITIBARIYLE 18HAFTALIK OLDUM.. 20CM BOYUNDA 250 MARGARIN AGIRLIGINDA BI ERKEKLE YASIYORUM..
DUALARIM HEPP SIZINLEEE.. COOOOKK OPUYORUM.
ALLAH IM YARR VE YARDIMCINIZ OLSUNNN AMİNNNNN
Akasyacım canım allah yardımcın olsun , ben 2 li teste bile bu kadar heyecan yaparken seni tahmin bile edemiyorum, Mücize bebişin İnşallah sağlıklı büyüyecek annesi
Lilyum seninde benimde test zmanımız geldi hayırlısıyla sağlıkla atlatırız inşallah.
Tüm hamişlere sağlıklı günler olsun kızlar ilk 1-2 hafta gerçekten alışma zamanı, sonra daha yoluna giriyor herşey, vucut bebeişe alışıyor ruh kabul ediyor daha huzurlu bir dönem başlıyor eninde sonunda :))
İnci canım kanaman varmış diye okudum enson umarım daha iyisindir.
Tuğçe kızın büyümüş maşallah ne çabuk geçti zaman ya :))
Herkese sevgiler kızlar![]()
korkma canım iyi çıkacak herşeyi bebeğinin tedbir olsun diye yapılacaktır mutlaka dualrım seninle
Canım allah yardımcın olsun
herşeyin hayırlısı olur inşallah
merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
incii,yanlış hatırlamıyorsam bugün doktora gidicektin hala gelemedin heralde inş.hayırlı haberlerle gelirsin canım.hamile arkadaşlarımız rabbim evlatlarınızı hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
akasyam, lütfen stres yapma sakin ol herşey güzel olacak kötüyü çağırmak yok hiç bir sıkıntı yaşamayacaksın allahın izniyle bebeğinide germe lütfen sıradan bir muayne farzet.
rabbim yar ve yardımcımız olsun.
bebek istiyoruz ,nasıl gidiyor hamilelik iyisinizdir umarım tadını çıkar nazlan bence :))
akasyacim hic korkma canim..islem emin ellerde olduktan sonra basit..Bebegin icin, sonuc icin, endiseleniyorsan bebisinde senin kadar gucludur eminim (annesinin kuzusu).Sana bunca zorlukla evladini veren Rabbim, inaniyorum saglikla kucagina almayida nasip edecektir.Sende inan olur mu?
CVS daha erken sonuc veriyor yani bekleme sureci ayni ama erken haftalarda yapiliyor.Nur hnm bana demisti ki 10 sene sonra hamile kaldin,eger down sendromlu olursa aldiracakmisin,kiyacakmisin...kiyamam dedim..o zaman hic dusunme,riske girme,yaptirma demisti.Ama iste kendimizden cok onu, gelecegini dusunup yaptirdim.cvs amniyosentez hangisinin yapilacagina kim karar verecek.bu konu icin, islem icin Cihangir beye git derim.15 dk bir islem..sonucu bekleme sureside onemli.bir arastir memorial bana %70 lik sonucu 10 gunde vermisti..Sormak istedigin varsa cevaplarim..kendine cok sikinti yapma,bebegi dusun..
Canım tedbir amaçlıdır sakın kötü düşünme olur mu stres yapıpda yeğenimizi üzme lütfenn :)
slm kızlar uzun bir aradan sonra ve ben yine gelirim
merhaba kızlarr..
inşallah herkes iyidir...
canım hayırlı olsun yeni tedavin inşallah kavuşursun bebişine bu kez..
akasyacım allah yardımcın olsun canım..
herşey yolunda gidecek bence eminim tedbir amaçlı bir kontroldür yapacakarı..
güzel haberler verirsin inşallah..
hayırlı olsun canım tedavin inşallah bebeğin gelir bu kez annesine..
HoşgeldinÖzledik seni. Gördüğüm kadarıyla her şey yolunda
Canım nasılsın? Ne durumdasın?
İşlerinin ehli oldukları ve hastaya önem verdikleri için.
Hoşgeldin canımPaşa geliyor demek
Allah'ım tamamına erdirsin inş. Arada gel
nur.dokuzeylul olacak canım.
Hadi inş.
Hakkında hayırlısı olsun :)
Akasyam bugün de konuştuk. Kendini ve bebeğini üzmek yok. Sadece kafanın rahat etmesi için yaptıracaksın işlemi anlaştık mı. Her şey güzel olacak Allah'ın izniyle...
Doktorunu seçebilirsin ama diğer personel hakkında bilgim yok maalesef. Genelde görevliler de bayan oluyor ancak anestezi uzmanı erkek olabiliyor.
Merhaba canım. Evet gidip geldim nihayet :)
Diğer taraf açık canım :)
Hadi hayırlısı :) İnş yavruna kavuşursun...
Geldim kuzum geldimGeç oldu gerçi biraz
Çok memnun oldum bugün gerçekten. İnş bir gün yine buluşalım, uzun uzun konuşalım
Bakıyorum göremiyorum nerede diyorum bu kıvırcık saçlı kız
Embriyologla görüşmen nasıl geçti? Ne dedi?
Gelecek bir kıvırcık
35 yaşın altı ilk 2 deneme tek embriyo canım ama bazı yerler 2 tane koyabiliyor.
Cakır canım hoşgeldin, iyi ki geldinÇok sevindim senin adına. Allah'ım inş sana da nasip edecek anne olmayı. Dualarımdasın...
Ben iyiyim şükür canım. Evet tedavi durumu var da zamanı belli değil![]()
Canım merhaba. Sayfa error vermeden bu mesajımı göndereyim, gelişmeleri yazayım :)
Ben geldiiimmm![]()
Dedim sizsiz olmaz
![]()
Canım inşallah başlamanız uzun sürmez ve inşallah istediğin gibi nur hanımla tedaviye başlar ve bitirirsin.Veeeeeeeeeeeeeeeee sonunda bebişini kucağına alırsın.![]()
herşey güzel olacak incicim..
bebişler glecek kucaklarımıza az daha sabır
dualarım seninle cnm..
Adaşım inşallah herşey yolunda gidecek, biraz sende dinlenmiş tam sağlıklı moral dolu başlarsın :)
dualarımız seninle... burdaki herkes senin biran bebek sahibi olman için duacı canım, sen herkesin sorusuna yanıt veren ilgilenen biri oldun hep. Dua edenin çok canım hiç endişelenme :))
İncim çok sağol aradın destek oldun bana. İyi ki varsın kader arkadaşım
Çok az kaldı canım. Yakında bebeğine kavuşacaksın![]()