• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet nur hanım takip ediyor ve ben nur hanıma yakalandım uzun bir hikaye olduğu için ve buranında takip edildiğinği bildiğim için bu nedenle anlatmicam
ama çok fena yakalandım

nasıl yakalandın ya merak ettik şimdi ben şahsen takip ettiklerini bilmiyordum olsun farklı bişey konuşmuyoruz ki onlar bize ne derse bizde onu burda arkadaşlarımızla paylaşıyoruz hatta yanlış aktarıyorsak düzeltilere açığız::))))))

evet nur hanım takip ediyor ve ben nur hanıma yakalandım uzun bir hikaye olduğu için ve buranında takip edildiğinği bildiğim için bu nedenle anlatmicam
ama çok fena yakalandım

nasıl yakalandın ya merak ettik şimdi ben şahsen takip ettiklerini bilmiyordum olsun farklı bişey konuşmuyoruz ki onlar bize ne derse bizde onu burda arkadaşlarımızla paylaşıyoruz hatta yanlış aktarıyorsak düzeltilere açığız::))))))
ben şimdi bunu burda anlatırsam beni yarın memorialden ararlar demedi demeyin bu tedavi öncesi
beni memorialle papaz etmeyin:1::1:
ama ben memorialden kesinlikle memnonum ki memnun olmasam 3. denememi orda yaptırmayı düşünmem
ama ben kesinlikle memorialin çok tecrübeli bir ekip olduğunu düşündüğüm için tedavime oradan devam ediyorum

iyi akşamlar mikrocum nasılsın ne var ne yok bi haftadır ankarada seminerdeydim yeni döndüm eve ö yüzden pek takip edemedim

ne haber kizlar ve mikro arkadasim nasilsiniz,uzun zamandir girip ciktim sadece basimiza allah beterinden korusun cok kötü bir olay geldi.ablam evden kacti ve baska bir adama.ben cocuk diye yirtinirken vatandas 3 cocugunu birakip asik oldum deyip kacti.ve inanin 48 yasinda bir bayan.ve enistemde dünya iyisi bir insandi ailece mahvolduk.ne diyeyim allah islah etsin o yüzden hic giremedim.bu arada pihtilasma kromozon fsh tsh e2 vs daha bir cok testi yaptirdim ve temiz cikti sonuclarim.hepsi normal yani.sadece buradaki almanyadaki doktorum esimin sperm sonuclarini cok sasirtici buldu.yanlislik olabilir bunlarda dedi ve esim carsamba günü yeniden sperm vericek bakilacak.birde amh icin kan verdim .sonucunu bekliyorum.birde adetimin 12 ci gününde kan verecekmisim bu ne icin onuda hic sormad.benden bu kadarim.ovulasyontest preseed aldim onlari deniyecegim bu ay.ayrica bal cörekotu tarcin karisimi yiyorum

canım kaç çıktı bize de mikrotese olabilir dedi

iyiyim canım saol sen nasılsın ankara nasıl geçti.
Volum (mL) : 0,15
Konsantrasyon (x milyon/mL) : 0,006
Total sayı (x milyon/mL) : 0,0009
Total motilite (%) : 52
+4 Đleri doğru hızlı hareketli (%) : 1
+3 Yavas doğrusal olmayan hareketli (%) : 38
+2 Yerinde hareketli (%) : 13
+1 Hareketsiz (%) : 48
TPMSS (x milyon) : 0,000351 HAZIRLIK SONRASI DEĞERLER BÖYLE BAYA BİR VAHİM YANİ:((SİZİN KAÇTI

ne haber kizlar ve mikro arkadasim nasilsiniz,uzun zamandir girip ciktim sadece basimiza allah beterinden korusun cok kötü bir olay geldi.ablam evden kacti ve baska bir adama.ben cocuk diye yirtinirken vatandas 3 cocugunu birakip asik oldum deyip kacti.ve inanin 48 yasinda bir bayan.ve enistemde dünya iyisi bir insandi ailece mahvolduk.ne diyeyim allah islah etsin o yüzden hic giremedim.bu arada pihtilasma kromozon fsh tsh e2 vs daha bir cok testi yaptirdim ve temiz cikti sonuclarim.hepsi normal yani.sadece buradaki almanyadaki doktorum esimin sperm sonuclarini cok sasirtici buldu.yanlislik olabilir bunlarda dedi ve esim carsamba günü yeniden sperm vericek bakilacak.birde amh icin kan verdim .sonucunu bekliyorum.birde adetimin 12 ci gününde kan verecekmisim bu ne icin onuda hic sormad.benden bu kadarim.ovulasyontest preseed aldim onlari deniyecegim bu ay.ayrica bal cörekotu tarcin karisimi yiyorum

canım ya ne denir bilemedim ki rabbim yardımcınız olsun.normal bir şekilde boşanıpta evlenselerdi böyle tepki almazlardı.haklarında hayırlısı olsun ne diyelim rabbim herşeyin en iyisi bilir.ablanda almanyadamıydı.sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim.neden yanlışlık olduğunu düşünüyolar hemen ya düzelmiş olamazmı :((

canım ya ne denir bilemedim ki rabbim yardımcınız olsun.normal bir şekilde boşanıpta evlenselerdi böyle tepki almazlardı.haklarında hayırlısı olsun ne diyelim rabbim herşeyin en iyisi bilir.ablanda almanyadamıydı.sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim.neden yanlışlık olduğunu düşünüyolar hemen ya düzelmiş olamazmı :((

hayir türkiyede ve ailem sülalem hepsi ayni yerdeler kötü yanida bu.burda olsa kim duyar kim bakar.evet gören doktorlar sasirip hatta baskasininmi acaba yada yanlis bu diyolar.ve gittigim en son doktor tüp bebek merkezindeki labaratuarda yapicaz dedi.esiminde morali bozuldu ama ben israr ettim yap diye cünkü banada garip geldi.asla olmaz normal yolla denen spermler %50 düzeldi nasil peki

bende oğlumda iyiyiz çok şükür canımmm:16::16::16:
ben özel balat hastanesine gidiyorum doktorum meltem özben çok iyi bir doktor ben çok memnunum nur hn gibi canım cicim değil ama işinde iyi bana nelere dikkat etmem gerektiğini ne yemem gerektiğini herşeyini detaylı anlatıyor muayne sırasında da aynı bu kolu bu bacağı şu anda şöyle duruyor falan hep açıklama yapıyor yani:16::16::16::16:muayane ücreti 57 tl ayda bir çağırıyor
ikili testimi de orda yaptırdım onu kendisi yapmıyor yanlız haftanın iki günü başka doktor geliyor akşamları o yapıyormuş mehmet aygün ona gittik oda çok bir doktor ikili test sırasındaki ultrasyonda söyledi bize oğlumuzun olacağını:16::16::16::16:onun ücretide 250 tl gibi bişeydi canım kan tahlilleri ve ultrasyon dahil...ekstra muayene ücreti yok...birde 22. haftada bakılan ikinci düzey ultasyon var bebeğin iç organların gelişimine bakılıyor cd ve resim veriyor bol bol onunda ücreti 230 tl gibi birşeydi...
üçlü test orda yaptırmadım ben 110 tl ydi orda ben dışarda 50 tlye yaptırdım :34::34::34:
doğum ücretide şöyle canım...biz başlayalı 3 ay oldu oraya ikk gittiğimizde fiyat almak için muhasebeye gittik siz şimdi başladınız ama doğumunuz 2013 de olacak dedi sizden şimdi fiyattan yapıcaz dedi...kart yazıp verdi bize bunu kaybetmeyin doğum sırasında bunu bize vereceksiniz diye:34::34::34::34:
doktor karar verdiği zaman ister normal ister sezeryan olsun 1750 tl ama ben özellikle sezeryan istersem 2250 tl den olacak bizim doğummm....:34::34::34::34:

bilgiler için çok sağol canım. ya doğum parası bayağ pahalıymış. ben nakit 1000 lira diye duymuştum :( benım eşim bu doğum konusunda da oldukça tedirgin. tüp bebekleri genelde sezeryan yapıyorlar diye duymuştuk bu sefer benım kı tutuştu. "ya bize de illa sezeryan diye tuttururlarsa,şöyle olursa böyle olursa" diye. istoç yolundaki medipol e gidelim dedik orasıda eşime uzak geldi. halbukı ben eyüpde oturuyorum :1: benım kı zannedıyor, sancım gelince pıt diye doğacak. nerdeeeee :1: kafamız karıştı bizim :( balatta önerebileceğin başka doktor var mı acaba??

Çok sağol canım.Evet bunlar geçecek inşallah.İnşallah bebişlerimiz hep sağlıklı olurlar.Hayırlısıyla kucağımıza alırız.Dün birşey olacak diye çok korktum.Çünkü birinci denememde iş yerinde tartışma yaşamıştım ve ondan sonra kanamam başlayıp 6 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.O yüzden sinirlenmemeye çalışıyorum.Ama bazen olmuyor.

Allah korusun canım benim. dikkat et kendine.

Sevdacığım benim işler çok karıştı. Sıkıntılı günler geçiriyorum maalesef.. :25: Biliyorsun ben PGT ile hamile kaldım. Genetik test yapılmıştı embiryolara. Şimdi o testi doğrulamamız gerek diyorlar. Yanılma riskleri varmış. CVS ya da amniyosentez yaptırmam gerekiyor. O yüzden şu an hiçbirşey düşünecek halim kalmadı. İkili test de yapmayacaklar. Alınan sıvıdan kromozomlara da bakacaklarmış.. Dua et bana arkadaşım. Çok korkuyorum.. :18::43:

Rabbim bulmuşken kaybettirmesin inş. buraya kadar geldik sonunu da hep beraber göreceğiz inş.. hep beraber ii haberler alıp güleceğiz :16:

İyı günler arkadaşlar. Her ne kadar yazmasamda sizleri uzun süredir takip ediyorum. Sizinle kader arkadaşıyım. Ben Azerbaycanlıyım ve Türkiyeye 6 ay önce geldim. Devlet hastaneleri nasıl çalışıyor hiç bir bilgim yok. Sadece önceden randevu alınması gerekliymiş. Size sormak istediyim bir kaç soru var, cevaplarsanız memnun olurum.
1. Ben ve eşim devlet hastanesinde genetik test (kariotip) yaptırmak istersek nasıl bir yol izlemeliyiz?
2. Bu testleri Zeynep Kamilde yaptırırsak bize ne kadara mail olur? Tabii bizim siqortamız falan yok.
3. Zeynep Kamil hastanesinden başka İstanbulda hangi hastanede genetik test yapılıyor?
4. Ve ya özellerde yaptırırsak ne kadar tutar?

iyiyim canım saol sen nasılsın ankara nasıl geçti.
Volum (mL) : 0,15
Konsantrasyon (x milyon/mL) : 0,006
Total sayı (x milyon/mL) : 0,0009
Total motilite (%) : 52
+4 Đleri doğru hızlı hareketli (%) : 1
+3 Yavas doğrusal olmayan hareketli (%) : 38
+2 Yerinde hareketli (%) : 13
+1 Hareketsiz (%) : 48
TPMSS (x milyon) : 0,000351 HAZIRLIK SONRASI DEĞERLER BÖYLE BAYA BİR VAHİM YANİ:((SİZİN KAÇTI

bu rakamlardan çokta anlamadım canım bize tlf da söyledi nur hanım 600 bin dedi önceki tüp bebekte 2 milyondu nasıl bu kadar düştü anlamadım

çoook saolun kızlar allah razı olsun
umutege maşallah sana ve meleğine çok çabuk büyümüş allah sağ salım al kucağına almayı nasip etsin
benim pazartesi öğleden sornra memorial de randevum var pazartesi memorialde kimin randevusu var
karşılaşırız belki:37::37:
çok sağ ol canım darısı başınıza inşallahhhhh
kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr
sımsıkı tutunsun sana inşallah canım
bence ananas yeme ben yemedim çünkü tutunmasına faydalı diye birşey olduğuna inanmıyorum ben...sen kendine dikkat et yeter ağır iş yapma mümkünse yemek ve tuvalet dışında kalkıp birşey yapma süreklide yatma tabiyki arasıra kalkıp gez evde..
yükseğe uzanma yere eğilme bunlara dikkat et canım gerisi allahın taktiri
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız, ben çok üzgünüm cuma günü zeynep kamilden genetik sonuçlarımı aldım heterozigot taşıyıcı yazıyo pıhtılaşma sorunu dedi dr. aşırı derecede viamin eksikliği varmış, folik asit 3 tane kullanman lazım b12 ve çinkoda eksik dedi.sonra iğne kullanman lazım hamileleik öncesi ve sonrasında dedi yani birde bu sorun çıktı gözyaşları içinde hastaneden ayrıldım napıcamı bilmiyorum.sadece kan tahlillerim kaldı onlarda 24 aralıkta yaptırıp nur hanıma gidicektim ama bu durumda ne yapmalıyım bu durum tedaviyi geciktirirmi benimle aynı durumda olan kimler var ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız yani benim durumum çok mu vahim???
bence çok takmayın kızlar bu pıhtılaşmayı şimdi o değerlere göre nur hn senden başka testler isteyecek yada istemişte olabilir zaten onlar hepsinin durumuna göre sana iğne yada hap verecek heterizigot çok kötü değil hemozigot daha kötüsü ama bununda çaresi var tabiyki böyle olupta sağlıkla bebeğini kucağına alan bir sürü insan var...
ben coraspirin kullanıyorum bunun için birde vitamin...iğne yok bende önemli olan sorunun bulunması ve ona göre bir yol izlenmesi nur hn sana mutlaka ne yapman gerektiğini söylecektir...
ben hamile kaldıktan sonra dedim herkes iğne kullanıyor bende iğne istiyorum diye oda hiç gerek yok sana bende de var durum dedi ve beni ikna etti çok şükür 25 haftalık olduk herşeyde yolunda gidiyor allah hepinize nasip etsin inşallahhh
canım ben memoriale henüz gitmedim ama umutege arkadaşımızda aynı durumdaydı o tedaviyle beraber iğne kullanmaya başladı...
hala da kullanıyor olmalı..

kan pıhtılaşması sorunu bilindiği sürece problem yok bence canım hiç sıkma canını bilinmediği zaman asıl problem..

şimdi biz tedaviye başlayınca transferden sonra hergün 1 kez iğne yapmamız gerekiyor kendimize hepsi bu..:34:
ben iğne kullanmıyorum canım vitamin ve coraspirin kullanıyorum sadece....
Ben Nur Hanım'a bahsetmiştim zaten buradan :1:
Mikro da söylemiş :1:
bende söylemiştimmm :16::16::16::16:
bilgiler için çok sağol canım. ya doğum parası bayağ pahalıymış. ben nakit 1000 lira diye duymuştum :( benım eşim bu doğum konusunda da oldukça tedirgin. tüp bebekleri genelde sezeryan yapıyorlar diye duymuştuk bu sefer benım kı tutuştu. "ya bize de illa sezeryan diye tuttururlarsa,şöyle olursa böyle olursa" diye. istoç yolundaki medipol e gidelim dedik orasıda eşime uzak geldi. halbukı ben eyüpde oturuyorum :1: benım kı zannedıyor, sancım gelince pıt diye doğacak. nerdeeeee :1: kafamız karıştı bizim :( balatta önerebileceğin başka doktor var mı acaba??

canım bize verilen fiyatlar bu nakitte indirim falan diye birşey demediler ama o zaman belki yaparlar birşey bilmiyorum
ben iki dr biliyorum orda diğeride nevin hn dı galiba ama ona hiç gitmedim ben burda meltem hn daha iyi olduğunu duydum o yüzden onunla başladım onunlada devam ediyorum doğum fiyatları genelde her yerde aynı gibi canım bende bana yakın olsun diye daha çok şişli civarı baktım ama çoğunun drlarının yorumlarını okuyunca beğenmedim ve onlarında fiyatları 1500 tl ydi
bana meltem hn sezeryan demedi ama ben sezeryan düşünüyorum kendim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

iyi akşamlar arkadaşlar:3::3::3:

ben de 5.denemem hazırlanıyorum :37::37::37:
hayırlı olsun inşallah bu son olurda bebişlerine kavuşursun ben seni bebek özlemi çekenlerdende takip ediyorum dualrımdasın canım
Kuzum nerdesin merak ettim seni sabah çok az görüşebildik tekrarını istiyorum hiç tanımadığım görmediğim birini bu kadar sewebıleceğım aklımın ucundn bile geçiremezdim. Herşey güzel olacak. Yeterki biz karamsar olmayalım. Derdini veren Dermanınıda verir birgün.
demek tanıştınız çok sevindim
tedaviye başladım bismillah dedim hayırlsıı Allahtan artık. İnş bu sefer size güzel haber veririm.
hadi bakalım hayırlı olsun sonunda dünyanın en güzel meleği seninle olsun inşallah
Canım nasılsın? Ne durumdasın?
canım sıkkın incim hala tam sökülmedi ve bu benim artık iyice sinirlerimi bozmaya başladı
bu durumun başladığım zaman tedaviyi olumsuz etkileyeceğinden korkuyorum iyice karıştım yani
belki bir ihtimal diyip test yaptım bişide çıkmadı bekliyorummmmmmm
tamam bir kaç aydır leke leke başlıyordu ama bu kadarda uzun sürmüyordu bu ayı böyle geçiricam gibime geliyor
1 haftadır aynı durumdayım

Ben geldiiimmm :16:
Kızlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Sonuçlar temiz, muayenem de iyi geçti :nazar: Yalnız doktor demesin mi 6 ay sonra kontrol :52: Biz eşimle nasıl yani olduk :1: Eee tedavi ne olacak dedik :1: He o zaman 3 ay sonra gelin, her şey iyiyse başlatırız dedi. Yani 3 ay sonra olup olmayacağı da belli değil. Sonra tüp bebek katına çıktık eşimle, muhasebedeyken Canan aradı, karanfilimi taktım bekliyorum dedi :1: Çıktım muhasebeden bakıyorum karanfilli kimse yok :27: Nur Hanım'ın yanındaymış meğersem. O çıktı, hemşire Canan Hanım deyince hemen koştum :1: O muhasebeye geçti ben Nur Hanım'a gittim. Canım doktorum benim ya :16: Dedim böyle böyle, tedavi iznim olmazsa sizin doğurmanızı bekleyeceğim :1: Hayır o kadar beklenmez olur mu dedi :1: Dedim sizsiz olmaz :16: Dur bakalım dedi, zaten kontrolüm marta geliyor, doktor tamam derse Nur Hanım gitmeden başlarız, yok bekleyelim derse bekleyeceğiz el mahkum. Doktorumla da hasret giderdim sonra Canancımla oturduk 5 dakika. Vakit dar olduğu için çok konuşamadık ama olsun ben çok memnun oldum. Bir gün tekrarlarız inş. O da tedaviye başladı bugün. İnş iyi olacak her şey :16:
Dualarınızı bekliyorum kızlar. İçim yine kıpır kıpır oldu...
çok sevindim canım gözünaydın sıra bebişte hayırlısyla en kısa zmanda güzel hbaerler alıcaz inşallah dualarımdasın incim
rabbim yüzünü güldürsün :16:
kızlar slm dün transferim oldu iki dondurik bebişimi aldım inş bu sefer özlemim son bulurhayırlı haberler alırım kızlar sizce ananasın gerçekten faydası varmı yemelimiyim ve kaç gün yemek lazım veya tutunmasına yardımcı neler önerirsiniz dua edin kızlarrr
hayırlı olsun inşalalh sımsıkı tutunur bebişlerin :nazar:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız, ben çok üzgünüm cuma günü zeynep kamilden genetik sonuçlarımı aldım heterozigot taşıyıcı yazıyo pıhtılaşma sorunu dedi dr. aşırı derecede viamin eksikliği varmış, folik asit 3 tane kullanman lazım b12 ve çinkoda eksik dedi.sonra iğne kullanman lazım hamileleik öncesi ve sonrasında dedi yani birde bu sorun çıktı gözyaşları içinde hastaneden ayrıldım napıcamı bilmiyorum.sadece kan tahlillerim kaldı onlarda 24 aralıkta yaptırıp nur hanıma gidicektim ama bu durumda ne yapmalıyım bu durum tedaviyi geciktirirmi benimle aynı durumda olan kimler var ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız yani benim durumum çok mu vahim???

canım üzülme bu kadar senin durumunda olup çok hamile kalan var hayırlısıyla sende kalıcaksın
bildiğim kadarıyla hamilelik döneminde hergün kan sukandırıcı iğne oluyorsun

Ben geldiiimmm :16:
Kızlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Sonuçlar temiz, muayenem de iyi geçti :nazar: Yalnız doktor demesin mi 6 ay sonra kontrol :52: Biz eşimle nasıl yani olduk :1: Eee tedavi ne olacak dedik :1: He o zaman 3 ay sonra gelin, her şey iyiyse başlatırız dedi. Yani 3 ay sonra olup olmayacağı da belli değil. Sonra tüp bebek katına çıktık eşimle, muhasebedeyken Canan aradı, karanfilimi taktım bekliyorum dedi :1: Çıktım muhasebeden bakıyorum karanfilli kimse yok :27: Nur Hanım'ın yanındaymış meğersem. O çıktı, hemşire Canan Hanım deyince hemen koştum :1: O muhasebeye geçti ben Nur Hanım'a gittim. Canım doktorum benim ya :16: Dedim böyle böyle, tedavi iznim olmazsa sizin doğurmanızı bekleyeceğim :1: Hayır o kadar beklenmez olur mu dedi :1: Dedim sizsiz olmaz :16: Dur bakalım dedi, zaten kontrolüm marta geliyor, doktor tamam derse Nur Hanım gitmeden başlarız, yok bekleyelim derse bekleyeceğiz el mahkum. Doktorumla da hasret giderdim sonra Canancımla oturduk 5 dakika. Vakit dar olduğu için çok konuşamadık ama olsun ben çok memnun oldum. Bir gün tekrarlarız inş. O da tedaviye başladı bugün. İnş iyi olacak her şey :16:
Dualarınızı bekliyorum kızlar. İçim yine kıpır kıpır oldu...

canımmm günaydınn :) cuma akşamı yazmıştım ama yazım gözükmüyor demek ki bağlantı kesildi. Sonuçların temiz çıkmasına çok sewındım.geç olsun güç olmasın ıns bu tedavındee bebeğini kucağına alırsın. Dularımız seninle :16: Ben merkeze girdiğimde şöyle etrafıma baktım etrafı kesiyorum bu değildir yok yok buda değildir felan oldum millet bana bakıyor demekki anormal bakmışım etrafıma :1::1::1: Sonra en iyisi arayayım bu hatunu dedim canan muhasebedeyım dediğinde sankı yıllardır tanıyormuşum gibi geldi. Ben senı beklerken bırde hemşire cağırmasınmı bir hemşireye bakıyorum bırde etrafa şimdi Nur hnmın yanına girsem hülya gidermi acaba diye düşünüyorum hemşire tekrar çağırınca girdim içeri mecburen. Nur hanımla selamlaştık sonra ben seni sordum ''aa siz nerden tanışıyorsunuz burdamı karşılaştınız dedı'' bende hayır ınternette dedım :1::1::1::1: Nur hanım şaşkın tabi nasıl yani dedim biz işi ilerlettik Nur hanım dedim. Şimdi ben karanfil takıcam Hülya beni öyle tanıyacak dedim:1::1::1::1: Nur hanım bastı kahkayı alemsiniz siz dedi :)) Bu arada Nur hanım dediki Hülya çok uğraştı Allah onada hayırlı evlat nasıp etsın dedı ıns bu sefer oda bebegıne kavusacak dedı ben içerde aminnnnnnn dedim umutluyuz senden Hülyacım :16::16::16: Zaman yetmedi keşke daha çok otorup sohbet edebılme sansımız olsaydı. En yakın zamanda tekrarı olursa sewınırım. Birbirimizin dilinden anlıyoruz aynı dertten muzdaribiz hepimiz leb demeden leblebiyi anlıyoruz gözlerimizdeki endişeyi neşeyi hemen anlayabiliyoruz. Allah en yakın zamanda kollarımızı doldursun bebişlerle. Ben Embriyologla konuşmaya indim ama dosyamı indiremediler bir türlü o yüzden haftaya cmst merkezdeyim yine o zmn konuşurum artık. Prolaktin yine fırlamış dün sonucu mail attım dostinex kullan dedi film isteyecek sanırım birde. Stresten fırlıyor dedi. Bakalım ne yapacağım...

Back
X