- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
allah göstermesin ,25 aralık salı saat 16 30 da ordayım canım
O gün başlıyor musun mikrom?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah göstermesin ,25 aralık salı saat 16 30 da ordayım canım
selam kızlar! cumartesi günü kan testi yaptırdım değerim 95 çıktı hamilesin dedi doktor ama pazartesi yaptığım kan testi 106 çıktı ikiye katlamamış değer çok moralim bozuldu zaten doktorda ya kimyasal gebelik yada dış gebelik dedidünden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı yaaaaa önce boş gebelik yaşadım, şimdide tüp bebek olduğu halde kimyasal yada dış gebelik yaşayacakmışım... daha önce yaşayan bilen arkadaşlar var mı bu durumu
kızlar size bişi daha sorucam çok soru soruyorum ama kusura bakmayın
ben 26sında saat 15 ile 15.30 adlım geçmi aldım acaba o saate gidersem kan alırlarmı yani inşallah demezler geç oldu mu saate kan almazlar artık
yarın gelin filan demezler inşallah bu saate gidip kaan aldıran varmı siz genellikle hangi saate gittiniz oraya
gecmış olsun canm bende kımyasal yasadım ama benım degerım zaten dusuktu 45 sonra düştü 23 ıns senınkı yukselır. Vardır bundada hayır. Drun kım senın tüp bebekte dış gebelık oluyormuymuş :S
O gün başlıyor musun mikrom?
Arkadaşlar iğne yaptırmaya gidip gelme dışında 18 gündür dışarıya çıkmıyorum.Bugün kuaföre gidicem.Ordanda eşimle buluşup alışveriş merkzine gidip biraz gezinip yemek yiyeceğiz.Aslında gitmekte tereddütlüyüm ama yavaş yavaş dikkatli giderim.
canım bu transfer ucretı olabılırmı cunku ben 410 tl verdım bu kadar zam gelmemıstır. Şaşırdım.
canım o gün semra hanım nur hanımla ortak randevum var nolucak bende bilmiyorum beraber değerlendirecekler.
eşimin değerleri baya bi kötü ya canım adnan saraçoğluyla görüştüm az önce bitkisel takviye için fsh çok yüksek dedi yani ne kullanırsak kullanalım sayımız fsh düşmeden artmazmış.2 aylık tedavi vereyim dedi olmadı ben iyne tüpe başlarım o tedaviyede tüpten sonra yine devam ederim belki fsh düşünce spermlerimiz çoğalıverir amannnn ne biliyim işte kafam karıştı baya
malesef böyle insanlar çokça mevcut rabbim karşılaştırmasın sanki kadının elinde töbe töbe valla yazıyı okuyuncaa attı tepemDemekki paniğim ben yaa evet evet bende var stresEşim diyorki bu sefer olacak sankı içimde öyle bir his var ben diyorum kı oyle deme sonra daha cok yıkılırsın adam da sasırdı ne yapacagını olumsuz dusunse nıye olumsuz dusunuyorsun dıyorum olumlu dusunse ole dusunme dıyorum zawallı ne yapacağını şaşırdı
![]()
Ayy ne oldu ben sıze anlatmayı unuttum ben hastaneden çıktım bindim metrobüse yanımda bır çıft ben ayaktayım tabıkadının gözleri dolu dolu dokunsan ağlayacak. Adam kadına fırca atıyor ıste ben sana dedım tutmuycak sen hemen hayaller kurdun felan ben olayı hemen tup bebek dusundum sonra kendıme guldum tabı belkıde degıldır dıye ıcımden gecırıyorum. Sonra adamın telf caldı gecmıs olsun felan dedıler sanırım kadın telf konusmak ıstemıyor verme bana telf dıye adama hareket yaptı adam telf dırek kadına uzattı kadın basladı aglamaya telde konusurken . Telefonu kapattı kadın adam basladı yıne ıste senın yuzunden oldu bu kadar olumlu bakarsan boyle olur bellıydı dıye yıne basladı para tuzagı drlar bılmıyormuydu sankı tutmayacagını dıy soylenmeye basladı tekrar adamı gırtlaklayacaktım afedersınız ama tam ayıydı .Sabır sabır dedım walla o salagın yuzunden 1 durak erken ındım metrobusten sınırden gıdecegım duragı bulamadım. Ben kocama kurban olayım ya zatn benım askım cok farklı allah o taraftan yuzume baktı walla.Dedıkodu yapıyom sabah sabah allah benı
Umutsuz yaşanmıyor ewet ama umudun ıcınde umutsuzlukta hıc olmuyor hülyam ya
Amin güzelim aminnnnn![]()
işler yoğun kuzum toparlamaya çalışıyorum okuyorum ama yazamıyorum ondan :)günaydın canımcım nbr sesin çıkmıyor:)
aaaaaa bende çok severim çizgi film izlemeyi hafta sonu en büyük zevkkimoda olabilir ama ben onları izlerken sinirleniyorum ama çizgi film izlerim baya yaş 31 olsada ruhum çocuk![]()
yaaaa bende 20 aralıkta orda olucam ben çok isterdimmmmmmm21 aralıkta ölmezsek![]()
eger 22 aralıkt hastanedeyim saat 14 30 hastanede olacak arkadaslar varsa görüşmek isterim.
20aralıkta orda olucam canım denk gelemicez galiba bu sefer tanışırdık tühhhaftaya persembe gunu merkezde olucak olan var mı tansalım![]()
canım hayırlısı olsun ama üzülme inşallah meleğin seninledir çok zor ama pozitif olmaya çalış dilerimdeğerin güzel katlarselam kızlar! cumartesi günü kan testi yaptırdım değerim 95 çıktı hamilesin dedi doktor ama pazartesi yaptığım kan testi 106 çıktı ikiye katlamamış değer çok moralim bozuldu zaten doktorda ya kimyasal gebelik yada dış gebelik dedidünden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı yaaaaa önce boş gebelik yaşadım, şimdide tüp bebek olduğu halde kimyasal yada dış gebelik yaşayacakmışım... daha önce yaşayan bilen arkadaşlar var mı bu durumu
inşallah incim bende çok merak ediyorumm neden böyle olduğunuSevindim canım. Muayene eder büyük ihtimalle, inş önemsiz bir şeydir.
İyiyim şükür tatlım, güzel haberlerinizi aldıkça daha iyi oluyorum :) Seninki de yakın inş.
Tam odunmuşO kadın zaten ne halde bir de bunun yaptığına bak. Vallahi iyi tutmuşsun kendini, ben olsam söylenirdim.
Çakırcım genetik bölüm öğleden sonra kan alıyor, durumunu anlat sorun çıkarmazlar ama diğer bölüm için bir bilgim yok maalesef. Ben sabahtan gitmiştim. Siteye bir daha bak, jinekoloji için sabah varsa sabah al ne olur ne olmaz o kadar yol gideceksin.
Allah yardımcın olsun pınarcım. İnş bebeğin seninledir...
canım o gün semra hanım nur hanımla ortak randevum var nolucak bende bilmiyorum beraber değerlendirecekler.
eşimin değerleri baya bi kötü ya canım adnan saraçoğluyla görüştüm az önce bitkisel takviye için fsh çok yüksek dedi yani ne kullanırsak kullanalım sayımız fsh düşmeden artmazmış.2 aylık tedavi vereyim dedi olmadı ben iyne tüpe başlarım o tedaviyede tüpten sonra yine devam ederim belki fsh düşünce spermlerimiz çoğalıverir amannnn ne biliyim işte kafam karıştı baya
Mikrocum iyi olacak inş. Bu görüşmenin iyi geçeceğine inanıyorum. Çok çabaladın, Rabbim emeklerinin karşılığını verecek inş. Bol bol dua edeceğiz![]()
amin canım inş.öyle çok isterim ki güzel haberler vermek senden de güzel haberler bekliyoruz canım
allah razı olsun olsun canım inş.hiçbirimizin emeği karşılıksız kalmaz sen nasılsın neler yapıyosun ev güzeldir bu mevsimde sıcak sıcak:)))
slm arkadaşlar,izindeydim giremedim foruma şu metroda eşine kızan adama çook sinir oldum ,,,
bu arada amh testi sonucum o kadar kötü geldiki (<0,1) inanılmaz moralim bozuldu belki tüp bebişim bile olmayacak zaten sadece sağ yumurtalığım var![]()
Nur hn.dan randevu aldım en erken 29unda boşmuş,aslında Mustafa bey 22'sinde uygun dediler ama ben Nur hnda ısrar ettim sizlerden duyduğum kadarıyla,,,
Selam canım. Hoşgeldin. Hiç sıkma canını. Benim diğer topikte bir arkadaşım bu değerle doğal hamile kaldı, şimdi yavrusu kucağında. Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak şey yok. İçini ferah tut, bol bol dua et.
teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı diyorum, zaten hayatta neyi yaşamamız gerekiyorsa yaşıyoruz ama sürekli ne olacak telaşından kurtulamıyorum,Nur hn. olumsuz konuşmadı ama değerlerde ortadaiyiki çalışıyorum dikkatim dağılıyo yoksa bilmiyorum ne olurdu
![]()
Her şey olacağına varıyor. Biz ne yaparsak yapalım nasibimizdekini yaşıyoruz. Her zaman hayırlısını istiyoruz. Şu an bir çocuğumuz yoksa inan bana bu hakkımızda çok daha hayırlı olduğu içindir.
Nur Hanım'la tanışınca her şey daha iyi olacak inş.
doğru söylüyosun ben çok sabırsısızımdır bebişim bana sabretmesini öğretiyooo şimdiden :)) (inş. bi gün gelir ..)
mesai bitti görüşmek üzere ...
hadi sana iyi tatiller canım böylesi çok daha güzel bebeklerin sıcacık ev tv karşısında uzan boylu boyunca daha ne olsun
iş ve ev arası yakınmıydı .ben korkuyorum eğer gebelik olursa işten çıkarım diye düşünüyorum gerçi transfer boyunca bir ay ben seni idare ederim diyor ama ben iki aktarma gidip geliyorum o yüzden biraz sıkıntı kendi aracımla gelip gitsemde çok trafik katlanamam heralde sen iyi dayanmışsın bu zamana kadar.ben risk alamam heralde