• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

çakırcım merhaba, aynı şeyi bende zeynep kamil de yaşadım jinekoloji 1-2 ydi galiba kadın beni nasıl tersledi anlatamam aynı şeyi banada yaptılar bende geri döndüm genetikteki testlerimi yaptırdım.bende anlamıyrum niye yapmıyolar nolcak sanki bu kadar saçma bi şey olamaz

özel bi hastanede sordum eşimin testleri ve benim hormon testlerim bide homosistein 500 küsür tl tutuyo bende bir şekilde yaptırmaya çalışıcam artık çok zor bir durum bu Allah yardımcımız olsun..

günaydınlar herkese,,

cakir44arkadaşım, o geri doktoru sende geride bırak sinir bozmaktan başka bişey değilmiş gerçekten,resmen uğramış yani,,

insanlıktan nasibini alamamış bu doktor ama bencede şikayet et sağlık bakanlığına ve bildiğim kadarıyla hemen geri dönüş yapıyorlar hastaneyle ve doktorla ilgili soruşturma başlatıyorlar terbiyesiz nasıl sinir oldum anlatamam ben olsam orda yüzüne tükürürdüm heralde saygısızlığa heleki mesleki büyüklenmeyi hiç kabullenemem çakır inş. bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsın ya zaten bu işin adı sıkıntı azcık anlayışlı olsalar ne olur ama allahın katındada layıkını bulur

evet bu gün zeynep kamile gittik 11.30 da randevumuz vardı sıramız geldi muayeneye girdim dr bana dediki biz bu testleri burda yapmıyoruz nerde tüp bebek yaptıysan orda yaptır bu testleri çok ısrar ettim ama yinede nafile yapmadı
daha sonra baaşka bir plokiliniğe gittim orda drun sekreterine sordum bunlar burda yapılıyor dedi başka bir dr sordum evet yapılıyor dedi ama hangi adadan randevu aldıysan orda istek yapmaları lazım ben yapamam dedi
infertilite binasına gittim yapıyorlar dedi ve ben tekrar o dr yanına gittim dedimki hocam bunlar burda yapılıyormuş nereye gittisem muayene olduğun dr tarafından istek yapılması yeterli dendi dedim evet yapılıyor ama ben yapmıyorum yalvardım slm vermiyeceğim bir insana bu gün yalvardım hocam lütfen yapın dedim ve ağlamaya başladım vicdansız herif yapmadı
ben dışarı çıktım eşim beni o halde görünce çıldırdı başhekimliğine gittik şikayet ettik bizi servisde bulunan bir dr yönlendirdi ve servisteki dr
allah razı olsun çok ilgilendi ve o dr protokol nomarasını kollanarak sanki testlerin isteğini o dr yapmış gibi testlerin isteklerini yaptı kan alma odasına gittim
bu testler dışarda yapıldığı için forum lazım dedi ve tekrar o gıcık dr yanına gittim skreter forumu verdi ama imzalaması lazım dedi drun
ve imzalamadı git servisteki dra o yapsın dedi benim protokol nomaramı kollanarak nasıl istek yapar dedi
servise gittik o dr bolamadık bir saat o dr bekledikten sonra geldi ve imzaladı
ben kan verdim kan alma bölümü süt bölümüne götürün dedi bunları ve gittiğimde orada bulunan kadın beni bekliyordu hanımevendi işlemleriniz şu dr tarafından iptal edilmiştir dedi
ve ben ağlayarak yine o dr yanına gittim
adam bu gün kedinin fare ile oynadığı gibi benimle oynadı
ve kendini hiç bozmadan ben bu testleri yapmanızı istemiyorum dedi
biz tekrar başhekimliğine çıktık süt bölününe tlefon açıldı ve sonunda kanlarımı aldılar ve genetik bölümündeki randevuma geç kaldım geç girdim onlarda yapmadılar zaten haftaya cuma gün verdiler işte benim bu gün yaşadığım rezillik bundan ibaret ben kendi kanlarımı aldıktan sonra bizzat kendim sağlık bakanlığınına şikayetde bulunacağım
allah kimseyi insanlıktan nasibini almamış kişilerin ellerine döşürmesin

çakırcım aynı durum hemen hemen aynı yerde benimde başıma geldi:( doktorumun benden istediği tetslerle beraber gittik eşimle içeri girdik bize bunları neden istiyosunuz dedi bizde tüp bebek tedavisi öncesi yapmamız gerekiyor dedik fakat o testlerin yapılabilmesi için benim iki yada daha fazla gebelik yaşayıp bebeğimi geliştikten bi süre sonra kaybetmem gerekiyormuş saçmalığa bakar mısın! yani benim daha önce boş gebelik yaşamış olmam ve eşimdeki sperm faktörü önemli değilmişmişmiş! acaba kaç kere yaralanmamız kaç kere hayal kırıklığına uğramamız gerekiyor... birde bize şöyle bi açıklamada bulundu beyefendi onlar için bu testlerin bir maliyeti varmış gereksiz yere yapamazlarmış nerde yaptıracaksanız orda yaptırın dedi bizede ve sanırım senin gittiğin doktorda bu kişi... keşke adını hatırlasamda yazsam... bizde ordan çıktık dışarda başka bi yerde yaptırdık Allaha şükür herşey temiz çıktı yalnız bende kan pıhtılaşması var çok az oda sınırda çıktı:( yani canım senin anlıcağın insanlıktan nasibini almamış kişilerle hiçççç uğraşmaya değmez anca kendini üzersin!

evet bu gün zeynep kamile gittik 11.30 da randevumuz vardı sıramız geldi muayeneye girdim dr bana dediki biz bu testleri burda yapmıyoruz nerde tüp bebek yaptıysan orda yaptır bu testleri çok ısrar ettim ama yinede nafile yapmadı
daha sonra baaşka bir plokiliniğe gittim orda drun sekreterine sordum bunlar burda yapılıyor dedi başka bir dr sordum evet yapılıyor dedi ama hangi adadan randevu aldıysan orda istek yapmaları lazım ben yapamam dedi
infertilite binasına gittim yapıyorlar dedi ve ben tekrar o dr yanına gittim dedimki hocam bunlar burda yapılıyormuş nereye gittisem muayene olduğun dr tarafından istek yapılması yeterli dendi dedim evet yapılıyor ama ben yapmıyorum yalvardım slm vermiyeceğim bir insana bu gün yalvardım hocam lütfen yapın dedim ve ağlamaya başladım vicdansız herif yapmadı
ben dışarı çıktım eşim beni o halde görünce çıldırdı başhekimliğine gittik şikayet ettik bizi servisde bulunan bir dr yönlendirdi ve servisteki dr
allah razı olsun çok ilgilendi ve o dr protokol nomarasını kollanarak sanki testlerin isteğini o dr yapmış gibi testlerin isteklerini yaptı kan alma odasına gittim
bu testler dışarda yapıldığı için forum lazım dedi ve tekrar o gıcık dr yanına gittim skreter forumu verdi ama imzalaması lazım dedi drun
ve imzalamadı git servisteki dra o yapsın dedi benim protokol nomaramı kollanarak nasıl istek yapar dedi
servise gittik o dr bolamadık bir saat o dr bekledikten sonra geldi ve imzaladı
ben kan verdim kan alma bölümü süt bölümüne götürün dedi bunları ve gittiğimde orada bulunan kadın beni bekliyordu hanımevendi işlemleriniz şu dr tarafından iptal edilmiştir dedi
ve ben ağlayarak yine o dr yanına gittim
adam bu gün kedinin fare ile oynadığı gibi benimle oynadı
ve kendini hiç bozmadan ben bu testleri yapmanızı istemiyorum dedi
biz tekrar başhekimliğine çıktık süt bölününe tlefon açıldı ve sonunda kanlarımı aldılar ve genetik bölümündeki randevuma geç kaldım geç girdim onlarda yapmadılar zaten haftaya cuma gün verdiler işte benim bu gün yaşadığım rezillik bundan ibaret ben kendi kanlarımı aldıktan sonra bizzat kendim sağlık bakanlığınına şikayetde bulunacağım
allah kimseyi insanlıktan nasibini almamış kişilerin ellerine döşürmesin

Öncelikle herkese günaydın kızlarrrr
çakırım normal bir dönemde olsan kesinlikle şikayet et bu işin peşini bırakma derdim.ama şuan öyle düşünmüyorum bizler tüp bebek aşamasındayız ve moral bizim için çok önemli .şikayet ettiğin zaman bu iş bir müddet daha kapanmayacak ve her seferinde sinirlerin tekrar bozulacak .bir dengesizin seni bu denli üzmesine tedavi öncesi sinirlerini alt üst etmesine fırsat verme bırak kör şeytanından bulsun sen yoluna devam et elbet birgün cezasını çekecektir......

bu arada hepinizin cuması mübarek olsun allah bu günün hürmetine ettiğiniz duaları boş çevirmesin hepimizin kalbinde tek bir dileği var bu isteğimiz bu duamız için hepimiz amin diyelim hepinizin adına dua ediyorum ne kadar kabul olur yaradan bilir ama ben ısrarlı istediğimde eminimki hepimizin sırayla duası kabul olcak amin amin amin

günaydın cancağızlarım....

günaydın canım artık evdesin ama sık uğramıyorsun canım buralara :))

bu arada hepinizin cuması mübarek olsun allah bu günün hürmetine ettiğiniz duaları boş çevirmesin hepimizin kalbinde tek bir dileği var bu isteğimiz bu duamız için hepimiz amin diyelim hepinizin adına dua ediyorum ne kadar kabul olur yaradan bilir ama ben ısrarlı istediğimde eminimki hepimizin sırayla duası kabul olcak amin amin amin

aminnnn aminnnnn aminnnnn

kızlar slm hayırlı cumalar malesef 2 kez negatifi aldım donduriklerimde beni bıraktı gittiler......kızlar donmuştan sonra bekleme süresi varmı yoksa tedaviye başlanabiliyormu semra hanıma gitmeyi düşünüyorum ilk sonrasındada nur hanım ön görüşme mecburimi sivastan bu kış günü gidip gelmek zor olacak mail den sorsam yapılacak ne test varsa burdan yaptırsam da tedaviye başlarken götürsem olurmu acaba

kızlar slm hayırlı cumalar malesef 2 kez negatifi aldım donduriklerimde beni bıraktı gittiler......kızlar donmuştan sonra bekleme süresi varmı yoksa tedaviye başlanabiliyormu semra hanıma gitmeyi düşünüyorum ilk sonrasındada nur hanım ön görüşme mecburimi sivastan bu kış günü gidip gelmek zor olacak mail den sorsam yapılacak ne test varsa burdan yaptırsam da tedaviye başlarken götürsem olurmu acaba

çok üzüldüm canım
yine beklemen gereken 2-3 ayın var ..
sen ikisininde bulunacağı bir randevu talebinde bulunabiliris ikisi birlikte giriyor öyle olunca görüşmeye
bence eğer imkanın varsa ön görüşmeye gidip yüz yüze görüşmeniz daha mantıklı olur nur hn seni muayane etmek isteyecektir aynı şekilde sorunu hatırlamıyorum canım ama eşinindende spermiyogram isteyecektir...ve bunu mecburi olarak memorılade yaptırmak zorundasın dışardan kabul etmiyorlar:26::26:
allah yar ve yardımcın olsun inşallahhh

Hz. Zekeriyya'ya kısır eşinden, geç yaşında evlat nasip eden Rabbim,
Hz. Meryem validemize bir eş olmadan evlat nasip eden Rabbim,
İlmi olmaksızın hiçbir tohumun çıkmadığı ve hiçbir dişinin gebe kalmadığı Rabbim, (Fussilet/47)
Tüm varlığın başlangıcı olan, doğmamış ve doğrulmamış, herşeye kadir ve kullarına karşı çokça merhametli Rabbim,
Tüm eksiklik ve noksanlıklardan münezzeh, tüm mülkün sahibi, taşıdığımız her bir zerrenin ve her bir uzvun yegane ve asıl sahibi Rabbim,

İnsanlığa bahşettiğin annelik-babalık duygusunu, masum bebeklerle bizlere bahşettiğin cennet kokusunu, rahmimize düştüğü andan itibaren bizi mucizevi duygulara taşıyan evlat aşkını, Sen kalbi evlat hasretiyle yanıp tutuşan, burada bulunan, bulunmayan tüm arkadaşlarım ve eşlerine nasip eyle Rabbim! Yeryüzünde kim ki evlat aşkıyla yanıyor, göz pınarları acısından kuruyorsa Sen onları "yalnız başına bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya/89)

Sahip olduğumuz ve Senin bize bahşettiğin onca nimete şükürler olsun Ya Rabbimiz! Duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz, koklayan burnumuz, yürüyen ayağımız, işleyen kolumuz ve saymakla bitmeyecek daha nice nimetlerin için binlerce kez şükürler Sana.

Biliyoruz Biz kulların günahkarız. Biz kulların belki de hak ettiğimizden çok nimete sahipken bir de Senden başka bir mucize bekliyoruz. Rabbimiz, Sen çokça bağışlayansın, kullarına merhamet edensin. Sen bizi bağışla. Sen bize mağfiret eyle.

Biz, biliyoruz ki Rabbim, Sen birşeyin olmasını dilediğin zaman "ona yalnızca 'Ol' demekten ibarettir" herşey, "o da hemen oluverir." (Nahl/40) Ve biz yine biliyoruz ki, "sıkıntı ve ihtiyaç içinde olana, kendisine dua ettiği zaman icabet eden" (Neml/62) Sensin.

Burada birçok arkadaşımız evlat sahibi olma yolunda ve uğruna, hayırlı evlatlar yetiştirerek, Müslüman ümmüte bir insan daha katabilmek adına, Senin yolunda ve Sana teslim olarak çareler aramakta, bu yolda acı çekmekte, yılmakta, küllerinden tekrar ayağa kalkmakta, koşmakta, tekrar yorulmakta, ağlamakta, ümitlenmekte, tüm karışık duygularla kalbi sıkışırken, nihayetinde yine Sana yönelerek, Senden dilemekte, bir tek Senin kapında medet ummakta. Hepimizin kalbinde bir ayet, müsterih ve huzurluyuz. Çünkü biliyoruz ki;

"Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşat olurlar." (Bakara, 186)

Ya Rabbi! Ya Şafi! Ya Halık! Ya Musavvir! Ya Mucib! Ya Varis! Ya Mecid! Ya Semi'!

Bu mübarek Cuma gününde, Sen burada kalbi evlat için çarpan, yüreğindeki tüm kanayan derdi avuçlarının içine doldurarak, avuçlarını Sana doğru açan ve hacetini dile getiren tüm arkadaşlarım ve eşlerinin evlat dileğini geri çevirme Ya Rab! Sen burada meleğine kavuşmak isteyen herkese o cennet kokusunu yaşat Ya Allah!

Son düzenleme:
İlmi olmaksızın hiçbir tohumun çıkmadığı ve hiçbir dişinin gebe kalmadığı Rabbim, (Fussilet/47)
Tüm varlığın başlangıcı olan, doğmamış ve doğrulmamış, herşeye kadir ve kullarına karşı çokça merhametli Rabbim,
Tüm eksiklik ve noksanlıklardan münezzeh, tüm mülkün sahibi, taşıdığımız her bir zerrenin ve her bir uzvun yegane ve asıl sahibi Rabbim,

İnsanlığa bahşettiğin annelik-babalık duygusunu, masum bebeklerle bizlere bahşettiğin cennet kokusunu, rahmimize düştüğü andan itibaren bizi mucizevi duygulara taşıyan evlat aşkını, Sen kalbi evlat hasretiyle yanıp tutuşan, burada bulunan, bulunmayan tüm arkadaşlarım ve eşlerine nasip eyle Rabbim! Yeryüzünde kim ki evlat aşkıyla yanıyor, göz pınarları acısından kuruyorsa Sen onları "yalnız başına bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya/89)

Sahip olduğumuz ve Senin bize bahşettiğin onca nimete şükürler olsun Ya Rabbimiz! Duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz, koklayan burnumuz, yürüyen ayağımız, işleyen kolumuz ve saymakla bitmeyecek daha nice nimetlerin için binlerce kez şükürler Sana.

Biliyoruz Biz kulların günahkarız. Biz kulların belki de hak ettiğimizden çok nimete sahipken bir de Senden başka bir mucize bekliyoruz. Rabbimiz, Sen çokça bağışlayansın, kullarına merhamet edensin. Sen bizi bağışla. Sen bize mağfiret eyle.

Biz biliyoruz ki Rabbim, Sen birşeyin olmasını dilediğin zaman "ona yalnızca 'Ol' demekten ibarettir" herşey, "o da hemen oluverir." (Nahl/40) Ve biz yine biliyoruz ki, "sıkıntı ve ihtiyaç içinde olana, kendisine dua ettiği zaman icabet eden" Sensin.

Burada birçok arkadaşımız evlat sahibi olma yolunda ve uğruna, hayırlı evlatlar yetiştirerek, Müslüman ümmüte bir insan daha katabilmek adına, Senin yolunda ve Sana teslim olarak çareler aramakta, bu yolda acı çekmekte, yılmakta, küllerinden tekrar ayağa kalkmakta, koşmakta, tekrar yorulmakta, ağlamakta, ümitlenmekte, tüm karışık duygularla kalbi sıkışırken, nihayetinde yine Sana yönelerek, Senden dilemekte, bir tek Senin kapında medet ummakta. Hepimizin kalbinde bir ayet, müsterih ve huzurluyuz. Çünkü biliyoruz ki;

"Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşat olurlar." (Bakara, 186)

Ya Rabbi! Ya Şafi! Ya Halık! Ya Musavvir! Ya Mucib! Ya Varis! Ya Mecid! Ya Semi'!

Bu mübarek Cuma gününde, Sen burada kalbi evlat için çarpan, yüreğindeki tüm kaynayan derdi avuçlarının içine doldurarak, avuçlarını Sana doğru açan ve hacetini dile getiren tüm arkadaşlarım ve eşlerinin evlat dileğini geri çevirme Ya Rab! Sen burada meleğine kavuşmak isteyen herkese o cennet kokusunu yaşat Ya Allah!

ben ne diyeceğimi bilemedim ama allah razı olsun çektiklerimizi ümitlerimizi duayla öyle güzel anlatmışsınki yüreğim tekrar dile geldi daha az önce istemem diyen dilim allahım bu sefer emanetini benden alma diye dua etti amin diyorum duana ve duanın hatrına gönlünde geçen ne hacetin varsa inş. en kısa zamanda kabul olur

ben ne diyeceğimi bilemedim ama allah razı olsun çektiklerimizi ümitlerimizi duayla öyle güzel anlatmışsınki yüreğim tekrar dile geldi daha az önce istemem diyen dilim allahım bu sefer emanetini benden alma diye dua etti amin diyorum duana ve duanın hatrına gönlünde geçen ne hacetin varsa inş. en kısa zamanda kabul olur

hepimiz aynı dert için yanıyoruz canım, birbirimizi öyle iyi anlarız ki..
yüreğini ayaklandırdıysa ne mutlu bana. ben de öyle derin bir sızıyla yazdım. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah... :)

Biz, biliyoruz ki Rabbim, Sen birşeyin olmasını dilediğin zaman "ona yalnızca 'Ol' demekten ibarettir" herşey, "o da hemen oluverir." (Nahl/40) Ve biz yine biliyoruz ki, "sıkıntı ve ihtiyaç içinde olana, kendisine dua ettiği zaman icabet eden" (Neml/62) Sensin.

Bu mübarek Cuma gününde, Sen burada kalbi evlat için çarpan, yüreğindeki tüm kanayan derdi avuçlarının içine doldurarak, avuçlarını Sana doğru açan ve hacetini dile getiren tüm arkadaşlarım ve eşlerinin evlat dileğini geri çevirme Ya Rab! Sen burada meleğine kavuşmak isteyen herkese o cennet kokusunu yaşat Ya Allah!

Aminnnnn, Allah razı olsun senden ağzına ve kocaman yüreğine sağlık...

aminnnnnn canım ağzına yüreğine sağlık çok güzel bir dua olmuş rabbim kabul etsin inş....

günaydın canım artık evdesin ama sık uğramıyorsun canım buralara :))

aminnnn aminnnnn aminnnnn

evet mikrocum ya işteyken sürekli pc başında oluyorum ama evde olmuyo:) ben haftaya ist gelcemya işler sıkıştı evde herşeyi temiz bırakmak istiyorum.yorgan çarşaf ne var ne yok yok yıkanıyor,perdeler,bebeklerin kıyafetleri yıkandı ütüleniyor..ee hem annem hem kayınvalidem evde.gelen giden çok 2 ay olmıycam diyr.karman çorman oldum iice.)

Yazan ellerine güzel yüreğine sağlık inş.Rabbim kolarımızı boş boynumuzu bükük bırakmaz...

Back
X