• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar bugün bir arkadaşıma gittim. Kızla dışarıdaydık bir müddet. Eve döndüğümüzde 9 aylık yavrusu kucağına bir atladı, Allah'ım nasıl içim gitti :31: Dedim acaba ben de eve geldiğimde böyle kollarıma koşacak bir yavrum olacak mı... Annesiyle ısırdık yedik cimcimeyi :1: Bir de adımlıyor yeni yeni nasıl seviniyor yürüyünce el çırpmalar falan :1: Şarkı söylüyoruz başlıyor oynamaya :1: Ah ah hepimize nasip olsun inş hayırlısıyla...

Hamile haberlerinizi alınca içim kıpır kıpır ediyo çok seviniyorum.umutlanıyorum
Benim bi sorum olcak hamile arkadaşlara...benim iki denememdede boş gebelik olmuştu .üçüncüye bu ay başlıycaz nasipse.ben diGer tedavilerde transferden sonra hep yattım.ama bunda yatmak istemiyorum.siz transferden sonra neler yaptınız.namaz kıldınızmı...gezdinizmi.

iyi akşamlar herkese,, 2013 sanırım çok hızlı geçecek ve sayfaları okumaya yetişemiyorum maşallah hep güzelliklerle dolu

merhaba canım hoşgeldin.:3:.
yaşadığımız şeyler gerçektende zor..
ama burada olmaz denilen neler oluyor.
herkes mucizesine kavuşuyor teker teker.:nazar::nazar::16:.
elbet bir gün bizimde mucizemiz gerçekleşecek..:16:
allah yardımcımız olsun..
inşallah bebeğine kavuşursun sende enn kısa zamanda tatlım..

Çok sağol iyi dileklerin içinn ve hoşbulduk.Memnun oldum tanıştığımıza

hoşgeldin aramıza moralini bozma herşeyi kabulleniyoruz hayatta benim tüplerimde çok genişlemiş ve tüp bebektede de dış gebelik olabilir dediler belki benimkinide alacaklar..yani herşeey geliyo başımıza sonu güzel olsun yeter,,,

ayşen diye yeni arkadaşımız var onun için yazmıştım cevabımı

Çok sağol arkadaşım ben de inanıyorum biliyorum bi gün kavuşacağım ama sabırsızım işte beklemek zor geliyor..İnşallah o günler hepimiz için çok yakındır....Sizlerle tanışmak güzel olduu yaaa çok içtensiniz

hoşgeldin aramıza moralini bozma herşeyi kabulleniyoruz hayatta benim tüplerimde çok genişlemiş ve tüp bebektede de dış gebelik olabilir dediler belki benimkinide alacaklar..yani herşeey geliyo başımıza sonu güzel olsun yeter,,,

.Ameliyattan korkma .Sonrasında çok hafif ağrıların oluyıor,çabuk iyileşiyorsun.Semra hanıma güveniyorum.Alıncaksa da senin için daha iyi sonucu olacağındandır.Hakkında hayırlısı olsun.Allah kalbine göre versin

.Ameliyattan korkma .Sonrasında çok hafif ağrıların oluyıor,çabuk iyileşiyorsun.Semra hanıma güveniyorum.Alıncaksa da senin için daha iyi sonucu olacağındandır.Hakkında hayırlısı olsun.Allah kalbine göre versin

teşekkür ederim,korkuyorum,endişe duyuyorum hatta çoğu zaman isyanlardayım ama yinede değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenme cesaretini veriyor Rabbim,hakkımda hayırlısı ,emeklerimiz boş çıkmayacak inş...

Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.

Arkadaşlar nasılsınız? Ben çok heyecanlıyım allahınizniyle yarın transferim var saati henüz belli degil yarın arayıp haber verilecekmiş. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize iyi akşamlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olaun inşallah. Transferden sonra pek giremeyecegim ama sonucu mutlaka bildiririm. Hepiniz kendînize iyi bakın.

Allah yar ve yardımcın olsun Meryem. İnş sımsıkı tutunsunlar sana. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kızlaarr sanırım bende tüpe başlıcamm ama ne zaman..:26: sizce ne zaman gtmeliyim ilk bahara kadar bekleyeyimmi havalar biraz ısınsınmı gidip gelmesi zor olmaz mı şimdi.. bide ilk adetliyken mi gidiliyo. bide ben nur hanıma gtmek istiyorum ama sanki yeni hasta kbl etmiyo demişsinz. ne zman doğurup işe başlıcak haberiniz var mıı??

kızlaarr sanırım bende tüpe başlıcamm ama ne zaman..:26: sizce ne zaman gtmeliyim ilk bahara kadar bekleyeyimmi havalar biraz ısınsınmı gidip gelmesi zor olmaz mı şimdi.. bide ilk adetliyken mi gidiliyo. bide ben nur hanıma gtmek istiyorum ama sanki yeni hasta kbl etmiyo demişsinz. ne zman doğurup işe başlıcak haberiniz var mıı??

Merhaba sveh. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla :) Nur Hanım büyük ihtimalle nisan ve mayısta hastanede olmayacak. Tedavi öncesi ön görüşmeye gitmelisin, senden ve eşinden istenen testler olacak. Nur Hanım gebe takibi için hasta kabul etmiyor sadece, tedavi için gidebilirsin.

Merhaba sveh. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla :) Nur Hanım büyük ihtimalle nisan ve mayısta hastanede olmayacak. Tedavi öncesi ön görüşmeye gitmelisin, senden ve eşinden istenen testler olacak. Nur Hanım gebe takibi için hasta kabul etmiyor sadece, tedavi için gidebilirsin.

teşk ederim cvpladığın için. peki toplam maliyet ne kadar oluyo herşey dahililaç muayne parası tahlil fln. ve de ne tahlili istiyolar tedaviden önce. bn hazır hissediyorum sanırım 4 senedr bekliyorum ztn bebişimi..

teşk ederim cvpladığın için. peki toplam maliyet ne kadar oluyo herşey dahililaç muayne parası tahlil fln. ve de ne tahlili istiyolar tedaviden önce. bn hazır hissediyorum sanırım 4 senedr bekliyorum ztn bebişimi..

O zaman bekleme hemen ön görüşmeye git :) Tedavi 2100 euro (muayeneler, her gün bakılan kan değerleri, yumurta toplama işlemi, transfer dahil) İlaçlar da kullanacağın doza göre değişiyor. Mesela ben ilk tedavimde 700 lira ödedim, ikincisinde 1200 lira. Maksimum 2000 lira. Rutin kan tahlilleri isteniyor, devlet hastanesinde yaptırabilirsin. Bir de eşten spermiyogram isteniyor.

Son düzenleme:
Cemilecim hoşgeldin. Allah biliyor ya son günlerde aklımdan geçiyordun. Dedim nerede bu kız kayboldu :) Çok şükür her şey yolundaymış. Hep böyle devam etsin inş.

Sağol canım.Bende acaba beni unutmuşlarmıdır diye düşünüyordum.Çok şükür herşey yolunda.İnşallah hep böyle devam eder.

Sağol canım.Bende acaba beni unutmuşlarmıdır diye düşünüyordum.Çok şükür herşey yolunda.İnşallah hep böyle devam eder.

Hiç unutur muyuz canım :31: Hatırlıyor musun ne kadar umutsuzdun, Nur Hanım'la görüşme planları bile yapıyordun :) Bak meleğin geldi :)

Back
X