Merhaba Kızlar,
Bende size mutlu haber vereyim. Bugün benimde test günümdü ve sonuç 355. Yani Hamileyim:))) Nur hanım biraz önce arayıp haber verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi.
Rabbim dileyen herkese bu mübarek cuma günü hürmetine nasip etsin inşallah.
Biz tam 4 senedir istiyorduk ve şimdiye kadar hiç bir şekilde gebelik oluşmamıştı.
Bu ilk tüp denememiz. Yaşım 29. Eşimde Sayı problemi bendede tüplerde hafif yapışıklık var.
Bugün yumurta toplama işleminde itibaren 14. günüm. 2 tane AA kalite 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Geri kalan 1 tane donduruldu.
Ama benim sadece 3 tane yumurta oluşmuş ve mikroenjeksiyon ile döllenmişti.
Aslında az sayıda yumurta gelişmesi benim için sürpriz olmuştu çok üzülmüştüm ve bu durum beni ümitsizliğe itmişti.
Belirti yaşadım mı derseniz
* adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo o yüzden hala adet olucam zannediyorum ve korkuyorum.
* Uyku hali var 3-4 gündür işten gelip, yemek yiyip uyuyorum.
* Ara sıra sağlı sollu batmalar oluyor.
Bunlar dışında henüz hiç bir belirim yok.
Transfer sonrası ise normal hayatıma geri döndüm sadece o akşam 3-4 saat yatak istirahati yaptım. Ertesi gün işe devam.
hatta Transferin 2. günü merdivenden düştüm. Çok korktum bişey oldu mu diye Çok Şükür olmamış Rabbim ol dedi ve oldu inşallah.
Bunları yazdım çünkü ben kafamdaki sorulara hep bu forumda cevaplar aradım ve buldum.
İnşallah bende cevap arayanlara cevap, umut arayanlara umut olabilirim.
Çok yazamıyorum aklıma gelen herşeyi yazmaya çalıştım.
Rabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin inşallah.