- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
incim çok sancı yapıyor napcağımı şaşırdım gerçekten hımm daha var benim o zmanan peki baskılıyıcı iğneler verdi onları nezaman kullanıcam benAllah kolaylık versin canım. O gaz durumu gerçekten çok feci. Geceleri uyandırırdı beni, nefesim tıkanırdı. İlaçlardan olduğunu bilmeden önce ciddi ciddi kriz geçiriyorum sanmıştım Allah korusun.
Yumurtaların en az 18 milime ulaşması lazım. Tabi arada 12,14,16 milimlikler de çıkabiliyor.
aynen bu kadar bekledik ıslatalımmmmmmm incimmmmCananım müjdeni kutlamak lazım öyle kuru kuru olmaz değil mi![]()
Merhaba Kızlar,
Bende size mutlu haber vereyim. Bugün benimde test günümdü ve sonuç 355. Yani Hamileyim:))) Nur hanım biraz önce arayıp haber verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi.
Rabbim dileyen herkese bu mübarek cuma günü hürmetine nasip etsin inşallah.
Biz tam 4 senedir istiyorduk ve şimdiye kadar hiç bir şekilde gebelik oluşmamıştı.
Bu ilk tüp denememiz. Yaşım 29. Eşimde Sayı problemi bendede tüplerde hafif yapışıklık var.
Bugün yumurta toplama işleminde itibaren 14. günüm. 2 tane AA kalite 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Geri kalan 1 tane donduruldu.
Ama benim sadece 3 tane yumurta oluşmuş ve mikroenjeksiyon ile döllenmişti.
Aslında az sayıda yumurta gelişmesi benim için sürpriz olmuştu çok üzülmüştüm ve bu durum beni ümitsizliğe itmişti.
Belirti yaşadım mı derseniz
* adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo o yüzden hala adet olucam zannediyorum ve korkuyorum.
* Uyku hali var 3-4 gündür işten gelip, yemek yiyip uyuyorum.
* Ara sıra sağlı sollu batmalar oluyor.
Bunlar dışında henüz hiç bir belirim yok.
Transfer sonrası ise normal hayatıma geri döndüm sadece o akşam 3-4 saat yatak istirahati yaptım. Ertesi gün işe devam.
hatta Transferin 2. günü merdivenden düştüm. Çok korktum bişey oldu mu diye Çok Şükür olmamış Rabbim ol dedi ve oldu inşallah.
Bunları yazdım çünkü ben kafamdaki sorulara hep bu forumda cevaplar aradım ve buldum.
İnşallah bende cevap arayanlara cevap, umut arayanlara umut olabilirim.
Çok yazamıyorum aklıma gelen herşeyi yazmaya çalıştım.
Rabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin inşallah.
ne güzel haberler böyle..hepineze çok teşekkür ederim canlarım detekleriniz için ve dualarınız için
incim çok güzel geçti nur hanım herzamanki sevimliliği ve sıcaklılığıyla karşıladı
sonuç çok şükür temiz çıktı ama baya yüksek dedi ve dostineks verdi haftada 2 tane kullancam
ve ayın 16 kismet olursa başlıyorum bişeyede çok sevindim eşimin morfoljisi hep % 0 dı şimdi % 1
olmuş oda bir umut işte böyle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba Kızlar,
Bende size mutlu haber vereyim. Bugün benimde test günümdü ve sonuç 355. Yani Hamileyim:))) Nur hanım biraz önce arayıp haber verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi.
Rabbim dileyen herkese bu mübarek cuma günü hürmetine nasip etsin inşallah.
Biz tam 4 senedir istiyorduk ve şimdiye kadar hiç bir şekilde gebelik oluşmamıştı.
Bu ilk tüp denememiz. Yaşım 29. Eşimde Sayı problemi bendede tüplerde hafif yapışıklık var.
Bugün yumurta toplama işleminde itibaren 14. günüm. 2 tane AA kalite 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Geri kalan 1 tane donduruldu.
Ama benim sadece 3 tane yumurta oluşmuş ve mikroenjeksiyon ile döllenmişti.
Aslında az sayıda yumurta gelişmesi benim için sürpriz olmuştu çok üzülmüştüm ve bu durum beni ümitsizliğe itmişti.
Belirti yaşadım mı derseniz
* adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo o yüzden hala adet olucam zannediyorum ve korkuyorum.
* Uyku hali var 3-4 gündür işten gelip, yemek yiyip uyuyorum.
* Ara sıra sağlı sollu batmalar oluyor.
Bunlar dışında henüz hiç bir belirim yok.
Transfer sonrası ise normal hayatıma geri döndüm sadece o akşam 3-4 saat yatak istirahati yaptım. Ertesi gün işe devam.
hatta Transferin 2. günü merdivenden düştüm. Çok korktum bişey oldu mu diye Çok Şükür olmamış Rabbim ol dedi ve oldu inşallah.
Bunları yazdım çünkü ben kafamdaki sorulara hep bu forumda cevaplar aradım ve buldum.
İnşallah bende cevap arayanlara cevap, umut arayanlara umut olabilirim.
Çok yazamıyorum aklıma gelen herşeyi yazmaya çalıştım.
Rabbim bu mutluluğu dileyen herkese nasip etsin inşallah.
ohss mi oldun acaba protein şeylerini tüket canımayy evet yaaa hem de nasıl nefes bile zor alıyorum nerdeyse hamile gibi oldum hele ki akşamları daha çok şişiyorum sanki![]()
İnternetten doğum fotoğrafçılarının çektiği fotolar baktım. İçim gitti![]()
değer 213 çıktı kızlarama ters giden bırsey var sanırım su geliyor vajinadan sabahtan berı Nur hanıma maıl attım kısa zamanda döner inş böle olan oldumu tam bu duyguyu yaşamadan kaybedermıyım acaba
![]()
ohss mi oldun acaba protein şeylerini tüket canım
maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
kızlar bu gün zeynep kamile gittim testlerimi aldım genetik testler için de kan verdim test sonuçlarında bazılarında negatif bazılarında pozitif yazıyor ve ben anlamadım
bu arada dün beni memorial den aradılar sekreter semra hanım ve mustafa bey sizinle görüşmek istiyor dedi ben de dedim ikisi ilede 15 gün oldu görüşeli beni neden çağırıyorlar çünkü biliyorum durup dururken çağırmazlar be rahim filmi çektirmiştim mustafa bey semra hanıma gösterecem dedi müyük ihtimalle semra hanım rahim filminde bişi buldu bu nedenle çağırıyor
ki taa 15 ocağa randevu verdi o zamana kadar çatlicam meraktan sekreter dedi sorun yok sadece bizde iki tane negatifiniz olduğu için çağırıyorlar ama biz bu negatifler için semra hanımla görüştük içime bir kurt düştü inşallah ameliyat falan demez ben de durum bu:44::44:
slm kızlar,,siz biliyorsunuzdur,,diyelimki
1.soru; ilk tüp bebeği yaptırdık 2100 Euro+ilaç ödemelerini yaptık eğer dondurulmuşlar var ise daha az ödeme mi yapıyoruz memoriale
2.soru; dondurulmuşlar olmasada 2.tüp bebekte indirim yapıyorlar mı memorialde hastası olduğumuz için..
kızlar ya bu ay sonu nasipse nur hanımla başlıycaz tedaviye memorialde rapor çıkaran oldumu nasıl çıkartabiliriz acaba raporu maddi açıdan azda olsa faydası olur bu 3 tedavi olacak inş da sonuncu rapor çıkartan varsa yada bilgisi olan yardımcı olurmusunuz
Ben böyle bir riski göze alamazdım. İnan bana tedavinin sonundaki hüsran bambaşka bir şey. Allah kimseye yaşatmasın.
Hakkında hayırlısı olur inş.
selam erenesen ben dün sordum emb. dondurma 210 euro ne kadar olursa olsun emb. sayısı donmuş emb.nun transferi de 700 euro bu ücretin içinde herşey varmış muayeneler tahliller çözdürme
evet canım her deneme de 300 euro düşüyo ücretten raporun varsa eğer 400 euro iniyo
teşekkür ederim canım,,bu sayfa sayesinde her bilgiye ulaşabiliyoruz ne güzel,,,Allah hepimizin yardımcısı olsun,,
Benimde sol tüpte genişleme var demişti nur hanım içi dolu olabilir tüplerin ikisinide alabiliriz demişti çok korkmuştum uykularım kaçtı laporoskopi ameliyatı yaptılar nur hanım ve semra hanım Rabbime şükürler olsun tıkalı degilmiş.
incim çok sancı yapıyor napcağımı şaşırdım gerçekten hımm daha var benim o zmanan peki baskılıyıcı iğneler verdi onları nezaman kullanıcam ben
kızlar bu gün zeynep kamile gittim testlerimi aldım genetik testler için de kan verdim test sonuçlarında bazılarında negatif bazılarında pozitif yazıyor ve ben anlamadım
bu arada dün beni memorial den aradılar sekreter semra hanım ve mustafa bey sizinle görüşmek istiyor dedi ben de dedim ikisi ilede 15 gün oldu görüşeli beni neden çağırıyorlar çünkü biliyorum durup dururken çağırmazlar be rahim filmi çektirmiştim mustafa bey semra hanıma gösterecem dedi müyük ihtimalle semra hanım rahim filminde bişi buldu bu nedenle çağırıyor
ki taa 15 ocağa randevu verdi o zamana kadar çatlicam meraktan sekreter dedi sorun yok sadece bizde iki tane negatifiniz olduğu için çağırıyorlar ama biz bu negatifler için semra hanımla görüştük içime bir kurt düştü inşallah ameliyat falan demez ben de durum bu:44::44:
selam erenesen ben dün sordum emb. dondurma 210 euro ne kadar olursa olsun emb. sayısı donmuş emb.nun transferi de 700 euro bu ücretin içinde herşey varmış muayeneler tahliller çözdürme
evet canım her deneme de 300 euro düşüyo ücretten raporun varsa eğer 400 euro iniyo
kızlar ya bu ay sonu nasipse nur hanımla başlıycaz tedaviye memorialde rapor çıkaran oldumu nasıl çıkartabiliriz acaba raporu maddi açıdan azda olsa faydası olur bu 3 tedavi olacak inş da sonuncu rapor çıkartan varsa yada bilgisi olan yardımcı olurmusunuz
inş...gerçekten çok kafam karışık bu konuda bi ameliyat mantıklı geliyo bi de diyorum ki belki bebişim kısmetse sorun yaşamaz embriyo iken yerleştirdiklerinde rahime düşene kadar geziyorlarmış orada sıkıntı işte sol tüp tarafında dış gebelik yüksekmiş üffff...
Canım ben 2 kutu kullanmıştım baskılayıcı iğnelerden, bir tanesini çatlatma iğnesini vurduğum akşam bir tanesini de ondan önceki akşam geliştirici iğneyle birlikte. Senin yarın belli olur artık.
Çakırcım korkma, inş önemli bir şey değildir. Bir şey varsa da tedavi öncesi bilinmesi ve tedbir alınması çok daha iyi olacaktır.
Ah canım nerede her denemede 300 euro indirimİlkinde 300 euro indiriyorlar diğerlerinde 100'er euro
Yarın transfer var değil mi
Semracım rapor çıkarmak için 3 aşılama yaptırıp negatif almak gerekiyor prosedürde ama sen zaten doğrudan tüpe başlamışsın. Bir görüş istersen çapa veya cerrapaşa'yla. Ama uzun sürebilir maalesef.
Hakkında hayırlısı olur inş. Bir görüş bakalım doktorlarla.