Selam kızlar.
Maalesef milletin ağzı torba değil büzülmüyor ama haddini aşanlarınkini büzmek gerekiyor :) Hepimiz duyuyoruz hala neyi bekliyorsunuz, yaşınız geçiyor vs. söylemlerini. Geçenlerde bir akraba gelmişti annemlere. Kadın tabi durumu bilmiyor. Çocuk mevzusu açılmasa olmaz. Başladı daha ne bekliyorsunuz, kaç yıl olmuş, sonra olmayacak o zaman göreceksiniz falan filanAnnemle göz göze geldik. İçime akıttım göz yaşlarımı
Tamam durumu bilmeyebilirsin ama böyle konuşma bari. Bunca zaman yoksa çocuk vardır bir şey değil mi akıl et biraz ama yok illa ahkam kesecekler.
ben bana öle yapanlara benim çocuğum olmuyor diyordum hep.çenleri kapanıyordu: deneyin bak morarıyorlar:) çok eğleniyordum son zamanlarda napiim allah düşüncesizliği bol vermiş onlara:) allah nasip ederse tedavi ile olur olmazsada dünyada milyonlarca annesiz babasız çocuk birinide biz büyütürüz ne olmuşki dedim hep.gerçektende böyle düşünüyoruz eşimde bende.eğer 2.denemedede nasip olmasa hemen koruyucu aile olmak için başvuracaktık.ki o zaman ettiğim dualarımdada kendi çocuğum olsa bile maddi durumum elverirse bi evlat edinicem diye hep sözler verdim rabbime.allah anneliği vermiş bizlerin gönlüne kimin ne dediğini boşversenize.onlar sizin gibi yüce gönüllü anneler olabilseler.evlatlarının yerine sizi koyarda gönlünüzü kırmazlar...allahım hazinesinden kimseyi boş çevirmesin.sizlerinde gönüllerindeki bebeler göbişlerinize insin bir an evvel....