Herkese hayırlı hafta sonları
Çok hastayım![]()
geçmiş olsun incim Allah acil şifalar versin yat dinlen canım meyve ye ıhlamur adacayı vs iç iyi gelir dikkat et kendine
merhaba kızlar, doktorum kanda pıhtılaşma testleri istedi.özelde baya pahalı.zeynep kamilde genetikten randevu aldım.ama ben devlet hastanesinde beceripte hiç bi tahlilimi yaptıramadım ilk tüp denememde.zeynep kamilden sabah 9 a aldım randevu.aynı gün kanımı verebilir miyim?yakın zamanda orada kan pıhtılaşması testlerini yaptıran var mı? doktorlar gıcıklık yapıyorlar tüp bebek için deyince.2 kere düşük yaptım demeyi düşünüyorum.yalanda değil zaten.yaparlarmıki.boşuna mı gitmiş olurumki.avcılardan metrobüsle gelcem bide.bilenler yolu tarif ederse sevinirim.metrobüste nerden incem.hangi otobüse bincem
mucizecim ben gecen ay yaptırdım zeynep kamilde rahat ol sorun cıkartmıyor genetik bolumu gidip derdini anlatıyorsun onlarda sana ne test gerekliyse yapıyorlar ben bir negatif gebelik yasadıgımı soyledim doktorumda kanda kromozom testi istemişti soyledim sonra ben ayrıca pıhtılaşma testide istiyorum dedim sagolsun doktor sorun cıkartmadan yazdı hemende kan verebiliyorsun metrobusden altunizade duragında in kopruye cıkınca saga donuyorsun zaten kopruye cıkınca kadıkoy tarafı yazıyor yanlış hatırlamıyorsam 2 tane ust gecit geciyorsun sonra hemen arabaya bin iettler geçiyor kadıkoye gecenlerin birine bin sofere soyle seni duragında indirir direk hastanenin oraya varıyorsun cok basit altunizade duragında inince kime sorsan tarif ederler kolay gelsin