saol canım evet bol bol su içiyorum sabaha kadarda wc den çıkamadım :))
canım benim tedavi sırasında hepsiyle görüşme şansım oldu hepsi birbirinden değerli benim doktorum murat bey allah ondan razı olsun tekrar onunla devam edicem inş.
aynur hanımda iyidir ayrıca klinik şefiymiş yani semra hocadan sonra o sorumluymuş benim tedavimde boş gebelik oluştu o zaman takibini murat beyle ikisi yürütmüştü kararları nettir herşeyi olduğu gibi anlatır
mustafa bey transferimi yaptı soğuk gibi durur ama iş başında ciddi yaptığı işe odaklanıyor sonra net bir şekilde durumu anlatır
betül hanımda muayene etmişti oda ilgili bir doktor hastalarıyla arkadaş gibi ilişkileri vardı
müstecep beyde harika bir doktordur ilk önceliği anne sonra bebek olan bir doktor sen varsan bebeğin olucak der işi şansa bırakmaz olması gerekeni yapar :))))
nur hanım opuyu yapmıştı zaten anlatmaya gerek yok kelimelerde yetmez :))
sen aynur hanımı seçiceksin gibi şimdiden hayırlı olsun
çookk teşekkür ederim canım böyle detaylı yazdığın için vede sonunda tahmininide eklediğin için

maşallah bütün doktorları tecrübe etmişsin , evet nur hanım olmazsa tekrar aynur hanıma dönüş yapıcam gibi duruyor durum ama burda birinden aynur hanımdan memnun olmadığını okumuştum epey oluyor aklımın bi köşesine takılmış işte o
şimdi açtım tekrar dotorların bilgilerini inceliyorum bi yandan ama böyle senin gibi birebir tanıyanların yorumlarını hiçbişey tutmaz tabi